reklama
kiki750321
Fanka BB :)
witaj sylwia co tam u ciebie dawno cie tu nie bylo..
patrysia super ten wozeczek bardzo mi sie podoba..
kicia WITAM JAK U CIEBIE STARANKA O BOBASKA
patrysia super ten wozeczek bardzo mi sie podoba..
T
Tusia.
Gość
a czy któraś mama dziewczynki morze mi podpowiedzieć jak mam sie starać aby była córa.
Czarodziejka
Fanka BB :)
a czy któraś mama dziewczynki morze mi podpowiedzieć jak mam sie starać aby była córa.
Gie-oska oczywiscie ze plemniki odgrywaja tu jedną z ważniejszch ról dlatego by byla corcia trzeba je troche "osłabic"
Wedug autorki ksiązki "Planowanie płci dziecka" Sposob na dziewczynkę wyglada nastepująco :
1/ Pod wpływem ciepla: noszenie obcislych spodni slipek (oczywiscie przez mężczyznę)
2/ Pod wpływem kolejnych ejakulacji: czeste wspolzycie bez zabezpieczenia w pierwszych dniach cyklu (co drugi dzien)
3/ plus czynnik czasu: przerywanie współżycia bez zabezpieczenia na 7 dni przed spodziewaną owulację; w nastepnych miesiącach stopniowe przesuwanie ostaniego stosubku o jeden dzien.
Chociaz ja osobiscie uwazam ze zajsc w ciąze wspolzyjąc 7czy 6 czy nawet 5 dni przed owulka graniczy z cudem wiec mysle ze zacząc od 4 dni przed owulacją.
Do tego dochodzą pomiary tempki plus obserwacja śluzu i szyjki zebys wiedziala kiedy u ciebie dochodzi do owulacji.
Powodzenia
Oczywiscie zadna metoda nie daje 100% ale czemu by nie probowac
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Kiki staranka juz rozpoczete-niedlugo beda wyniki ... ;-)
Ja co prawda nie jestem mama dziewczynki ale co nieco wiem

najwazniejsze to ustalenie kiedy wypada owulka za pomoca termometru, obserwacji czy chocby testow owu.
pozniej trzeba odjac od tego 4-3 dni i wtedy ma wypadac ostatni stosunek.
aaaa widze ze Czarodziejka ci tu ladnie napisala.
no i najwazniejsze trzeba nabrac duzzzo dystansu i cierpliwosci bo oczywiscie ta metoda nie daje 100% pewnosci ze wyjdzie nam taka plec jaka chcemy ale probowac warto :-)
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Tusia ja nie baredzo wierze w planowanie plci
to co ty robisz na watku o planowaniu plci

R
rouż
Gość
Czesc Kobietki 
Wlasnie zaczynam czytac co naskrobalyscie, choc wszystkich zaleglosci nie nadrobie
Wlasnie zaczynam czytac co naskrobalyscie, choc wszystkich zaleglosci nie nadrobie
reklama
R
rouż
Gość
Poczytałam, poczytałam. Duzo sie dzieje.
U mnie nareszcie spokój. Od wtorku, 5go jestem na L4. 28 kwietnia bylam na usg i wszystko jest dobrze! Moje maleństwo miało wtedy 5cm.Macius byl z nami, chociaz myslal, ze jestesmy u dr bo skaleczylam sie w palec gdy tego dnia robilam kopytka. A smiesznie bylo, bo w szpitalu na poczekalni stal zlozony fotel ginekologiczny, i maly pytal: co to? To powiedzialam-taka specjalna maszyna. A maly stwierdzil-ta maszyna Cie wyleczy? Zabawne. Niby nic nie pytal, my mu nie mowimy, ze mam dzidzie w brzuszku, tylko, ze kiedys bedziemy miec dzidziusia i on sie cieszy. Mowi, ze to bedzie dziewczynka! Oby sie sprawdzilo.! U dr nas tylko na koncu bardzo zaskoczyl, bo wzial nagrana plytke dvd z badania i gdy spytalam go: co tam masz? Program? Uslyszalam: mam tu dzidziusia!!! Ale wszyscy, laznie z dr mielismy zaskoczone miny! Postaram sie Wam wkleic fotke z usg.
A czuje sie dobrze. Chcemi sie spac ciagle, mdlosci mijaja, alena gotowane ziemniaki i mieso nadal nie moge patrzec
Teraz mam etap bialego serka, rzodkiewek i pomidorow 
U mnie nareszcie spokój. Od wtorku, 5go jestem na L4. 28 kwietnia bylam na usg i wszystko jest dobrze! Moje maleństwo miało wtedy 5cm.Macius byl z nami, chociaz myslal, ze jestesmy u dr bo skaleczylam sie w palec gdy tego dnia robilam kopytka. A smiesznie bylo, bo w szpitalu na poczekalni stal zlozony fotel ginekologiczny, i maly pytal: co to? To powiedzialam-taka specjalna maszyna. A maly stwierdzil-ta maszyna Cie wyleczy? Zabawne. Niby nic nie pytal, my mu nie mowimy, ze mam dzidzie w brzuszku, tylko, ze kiedys bedziemy miec dzidziusia i on sie cieszy. Mowi, ze to bedzie dziewczynka! Oby sie sprawdzilo.! U dr nas tylko na koncu bardzo zaskoczyl, bo wzial nagrana plytke dvd z badania i gdy spytalam go: co tam masz? Program? Uslyszalam: mam tu dzidziusia!!! Ale wszyscy, laznie z dr mielismy zaskoczone miny! Postaram sie Wam wkleic fotke z usg.
A czuje sie dobrze. Chcemi sie spac ciagle, mdlosci mijaja, alena gotowane ziemniaki i mieso nadal nie moge patrzec
Podziel się: