reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sonita a jakie masz cykle, regularne?
kup sobie testy owulacyjne, obserwuj śluz i przy cyklach 28dniowych zaczynaj staranka od około 13 dc u mnie tak było i mam 2 synków :-);-)

reklama
Witajcie :-)

Bershka no to baardzo się cieszę że nie masz cukrzycy! I że wszystko w porządeczku, super :tak: już nie musisz śnić o glukozie ;-)

Agnieszka piękne zdjęcia, jeszcze w życiu nie widziałam takich zdjęć z usg buźki dziecka :szok::-) bardzo wzruszające..

Royanna ale przygoda z tym autem, nie do wiary :szok: dobrze że nic się poważniejszego nie stało

Paula jestem jestem, już zaraz napiszę co u mnie :-)

Patrysia nie martw się i nie denerwuj to najważniejsze, wiem że łatwo powiedzieć, ale ja też miałam na początku zagrożoną ciążę przez krwiaka, pamiętasz, i też leżałam jeden cały tydzień plackiem i potem jeszcze przez dwa tygodnie duuużo leżałam i widzisz krwiak się wchłonął i dziecku nic się nie stało i u Ciebie sytuacja się poprawi, bierzesz leki one pomogą i będzie wszystko dobrze, ja tez mocno w to wierzę ;-) trzymaj się dzielnie, myślami jestem z Tobą :tak:

A u nas w Lublinie baaardzo ciepło! Oby tylko żaden deszcz później nie wyskoczył ani burza. Ja wczoraj byłam na BB tylko chwilkę Was poczytać, bo byłam padnięta po weekendzie i całym dniu na uczelni. W weekend się uczyłam, w niedzielę to tak od rana do nocy :baffled: bo wczoraj miałam ważne zaliczenie końcowe z jednego przedmiotu. Ale chyba dobrze mi poszło :-) Choć wyniki dopiero za dwa tygodnie. Czarodziejka dobrze pisała że pusto się robi na forum bo sesja, tak to jest w moim przypadku. Dzisiaj miałam mieć wolne, ale jeszcze musze dom posprzątać, zrobić pranie, poprasować, ugotowac obiad - a mam dzisiaj zamiar zrobić tą pyszną serową zupkę z przepisu Pauli (ciekawe jak mi wyjdzie) a oprócz tego naleśniki, a na 16.00 musze popędzić na uczelnię jednak na konferencję germanistów, więc cały dzień mam co robić. Wieczorkiem Was znowu poczytam.

Miłego dnia wszystkim Koleżankom!

O dzięki :-)
Właśnie nie wiem czy cykle regularne...
Miesiąc temu miałam 30dniowy, teraz 29, może normuje się do typowego 28dniowego? :-)

Pyszczku w Lublinie baaardzo gorąco ? :confused: kurcze a u nas deszcz na śląsku :angry:

Sonita to masz w miarę regularne cykle, od 13 dnia cyklu a będzie chłopak. Obserwuj swój cykl im większe dni płodne tym szansa na chłopczyka.Powodzenia

Bershka wprawdzie nie wiem ile jest stopni bo nie posiadam w mieszkaniu termometru :-D ale jak wychodze na balkon to w bluzce z krótkim rękawem za gorąco :-):tak:

ale w tvn24 niedawno słyszałam że po południu ma byc burzowo w lubelskim, oby nie :-) choć wtedy nie będzie tak duszno jak teraz, a jak na dworze duszno to i ja źle się czuję, zaraz mnie głowa boli i ziewam od niskiego ciśnienia. Mój ginek mówi że jak mam takie samopoczucie to żeby sobie kawkę słabą wypić z mlekiem, jedna kawa nie zaszkodzi a trochę ciśnienie podniesie. Ale mi już kawa nie smakuje, przyzwyczaiłam się do Inki :-D;-)

Ostatnia edycja:
Bershka powiedz jak mozna byc w Londynie i nie byc w Primarku na Oxford:-)jasne ze bylam i jeszcze w dwoch innych:-)jak poznam plec to na poczatku wrzesnia lece tam na zakupy bo sliczne i tanie rzeczy maja:-)

U nas tez dzis pada buu ale jutro ma juz byc ladnie:-)

reklama
Dzięki Sonia, zyczę Ci szybkiego zafasolkowania

Anufifi a my takie mądre z tymi chłopaczkami a z dziewczynkami nam nie wychodzi :-D:-p mnie tak sie marzy dziewczynka, ze nawet skłonna jestem po jakimś czasie znowu postarać się o małą kruszynkę ale wtedy seksik góra do 8 dnia cyklu :-D a i z monitoringiem i z moim planowaczem płci ginkiem :-D

Gosiu no cóż..wiedziałam, ze tam zahaczysz :-D:cool2::sorry2:

Do góry