reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje Wam za odpowiedzi...w takim razie pozostaje mi czekanie....:blink:

Kochana a kiedy testujesz? Bo jesteśmy w podobnych dc:-D Tylko ja jak na razie nie odczuwam nic:-( Może wczoraj lekki ból brzucha, ale przed @ pare dni zawsze tak mam więc..:-(

a ja po @27.5-zaczynam staranka.ale dziewczyny bardzo sie boje.:baffled:
pierwszą ciąże miałam trudną i stąd obawy.
pozdrawiam.

Kochana będzie dobrze:tak: Sama przyjemnośc:-D Nie martw się na zapas.. w tej ciąży moze byc zupełnie inaczej:tak:;-)

reklama
Dziendoberek Kochane!
U mnie dzis dobrze, moj maz w domku i od razu humor lepszy :)
Pogoda ladna, nareszcie naprawde cieplo, ale od poludnia juz pochmurnie ale bez deszczu.
A oto fotki mojego brzusia-ale smiesznie sterczacy do przodu jest :)

A Wasze dzieci ile mialy jak sie oduczyly pieluch uzywac??I kiedy przestalyscie dawac pieluchy na noc??

z dziennej pieluszki zrezygnowalismy jak mały mial 2 lataka i 3 miesiące :tak::-D:tak: a z nocnej dopiero rok poźniej :tak:

Chodzą mi po głowie jeszcze dwa imiona dla chłopczyka

Gabriel i Marcel

co o tych imionach sądzicie ? tak serio :tak:

ja własnie sie też zastanawiam nad kolejnym imieniem dla chłopca i tez tak mi po głowie chodzi Marcel, bo chyba uparłam sie aby było na M ....... chyba, że okaże sie, że to jednak Martynka ....:tak:

jarzebinko jak u ciebie samopoczucie?

a dziękuję, całkiem całkiem :tak: chociaż wczoraj stwierdziłam,że jednak ciąża w upały to nie najlepszy pomysł :szok: ogólnie bardzo lubie słoneczko i upały i wydawało mi sie, że jakos je zniose w ciązy, ale wczoraj zrobiło mi sie nieciekawie w autobusie, chociaż siedziałam i jechałam bardzo krótko, bo tylko 10 minut ale jednak, upały chyba nie dla mnie :szok:

Dziewczyny piszecie o swoich rosnących brzuszkach....wkleily byscie fotkę

Zawsze milo poparzec na domek dzidzi:)))

własnie dzisiaj namawiałam M, aby mi zrobił jakąs fotkę, wiec myślę, że na dniach wstawie swój brzuszek, bo w sumie jest juz sie czym pochwalić :tak:

witam sie i ja z wami.wczoraj bylam na usg d3 i malutka zle bylo widac doslownie chwilke sie odwrocila do nas a potem juz nie chciala sie pokazac...juz dostaje brzuszka i tak bardzo ciesze sie z tego powodu....

nieśmiała czy wstydliwa ???? ale najważniejsze, że wszystko OK i gratulacje za brzuszek, w koncu i Ty bedziesz mogła sie nim pochwalić :tak: a jak przedstawia sie sytuacja z M... wszystko sie ułozyło ???? :tak:

royanna, co do nocnej nauki spania na sucho, to u mnie akurat wstawanie w nocy i wysadzanie małego na nocnik nie zdało rezultatu, mały wstawał tak zaspany, że nie kojarzył o co chodzi, wiec ja nie wybudzałam :tak: starałam sie aby nie pił później jak do 18.00, a spac chodzi ok. 20.00 :tak:i chyba poprostu dorósł do przesypiania całej nock na sucho, zdarzyło mu sie kilka wpadek, nie powiem, ale to były raczej wpadki ranne i popuszczenia, bo nie zdąrzył na czas ze wstaniem, a i zdarzyło mu sie, że sam wstał z kilka razy w nocy, aby pojś do łazienki :tak: POWODZENIA

Hallo, jest tu kto???
Znowu jestem sama?

Gosia, gdzie sie podziewasz??? Wczoraj pisalas, ze zle sie czujesz, a dzis od rana nie ma Cie na obydwu watkach choc zawsze bylas od rana...martwie sie!!!

witaj Royannka...milo ze sie o mnie martwisz czuje sie ok ale od wczoraj mam mase innych problemow dlatego sie nie odzywam:-(wszystko co mialobyc ok sie pokrzyzowalo:-(ale takie zycie!!

Fajne te rybaczki co dalas moze tez sobie takie kupie??jesli bede miec za co??Masz malutki brzusio ja mam troszke wiekszy:-)

Pozdrawiam Gosiaa

reklama
Do góry