reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuje za słowa wsparcia

Agnieszko, śliczne ciuszki i ładny wózek

Kiki super, ze dzidzia zdrowo się rozwija, Madziu a moze to dziewczynka ? :-)

Pyszczku a dlaczego nie rajstopki dla niemowlaczka ? Ja właśnie takie kupowałam, super sprawa pierwsze miałam na 56 rozmiar :-):tak: ubierałam pod spód body, na górę koszulkę z dł. rękawkiem i rajstopki :-) wygodnie i milusio.

Dzisiaj cały dzień piecze mnie zgaga, dobrze, że mleko pomaga.

Jutro o 14.45 wizyta u lekarza prowadzącego :eek: Połknęłam nospę forte, moze coś poluźniło.

Witam :-)

Ja wczoraj byłam w domku, wzięłam urlop na żądanie bo Kacper w nocy dostał gorączki i oczka mu całe zaropiały a białka zaczerwieniały :-( wczoraj bylismy u lekarza i Kacper ma zapalenie spojówek spowodowane ogólnie infekcją katar, kaszel :-(
kiedy wkońcu skończą się te wszystkie infekcje?????????????!!!!!!!!!!!

Ale dziś zimno!!!! :eek: ja pod koniec czerwca mam iść na urlop mam nadzieje że pogoda się poprawi do tej pory :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!!! :-)

Na początek spóźnione ale najszczersze i najgorętsze życzenia dla Anufifi :tak::zawstydzona/y:

Aniu wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego, czego tylko pragniesz by się spełniło, dużo zdrówka i miłości, dużo radości, jak najmniej smutków, spełnienia marzeń i życzę Ci oczywiście upragnionej córeczki!:tak::tak::tak:

Aniu widzę że chłopaki się postarali :-) super! :tak: a jak kolacyjka się udała? ;-)​

Bershka kochana tulam Cię bardzo mocno Zobacz załącznik 138509 to najgorsze co może być dla matki jak coś się złego dzieje z jej dzieckiem, ale trzeba mieć nadzieje że wszystko będzie dobrze, bo przecież będzie :tak: oby ta optymistyczna diagnoza się sprawdziła, będę się o to modliła :tak:daj znac dzisiaj co Ci powie lekarz! Kochana jesteśmy z Tobą będzie dobrze! :tak:Zobacz załącznik 138509

Kochana opiekuję się dwuletnim Filipkiem - to moja praca jak na razie, jestem nianią:-)

Agniesiak to super, będziesz miała wprawe przed swoją pociechą ;-):tak::-)

Kiki super że malutka tak ładnie rośnie i przygotowuje już się do wyjścia :-) ale jeszcze trochę niech zaczeka :tak:

Madzia super że dzidzia/synek rośnie zdrowo :tak:

Agnieszka śliczne ubranka i wózek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki!!

Kochane bardzo bardzo Wam dziękuję za cudowne życzenia :-):-):-):-):-):-)
Jesteście kochane :)

Miło mi bardzo :)
Moje chłopaki dzisiaj przyjechały do domu z kwiatami i tortem a M porywa mnie wieczór na kolacje :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:szaleństwo ...widać trzeba być cierpliwym ....do skutku:):) a opłaci się :)

Sciskam Was mocno ...
Aniu super ze chlopaki Cie zaskoczyli!!napisz jak sie kolacyjka udala:-)
Patrysia a ja sobie postanowiłam, że jak poznamy już płeć naszego dzieciątka, czyli na początku lipca, to wtedy wezmę się za zakupy :-):-):-D będę już wtedy mam nadzieję po egzaminach, chciałabym miec już napisany drugi rozdział pracy mgr, więc można powiedzieć będę już miała wakacje ;-) więc będę mogła oddać się przyjemności robienia zakupów :-D a przynajmniej porobię jakieś listy, porozglądam się po sklepach, po allegro za wózkiem, łóżeczkiem, a ubranka mam zamiar na bieżąco dokupywać, może mi się uda wciągnąć tez M w te zakupy, żeby też miał troche radochy z wybierania :tak:
Pyszczek ja tez dopiero po poznaniu plci bede cos kupowac ale mam przeczucie ze druga babeczka wiec duzo nie bede kupowac:-)No wozek napewno:-)
a co do imienia dla syneczka to raczej Gabriel ( Gabryś ) a niżeli Kubuś :-);-)
No pieknie bedzie sie synek nazywal:-)
Kupiłam jeszcze dwa zestawy ubranek uzywanych ale od sprawdzonej sprzedawczyni sa cudowne bo juz je upralam i wyprasowalam;
74-80cm Śliczna córeczka~~Mega zestaw~ 70%NEXT (640591088) - Aukcje internetowe Allegro

Agnieszka rewelacyjne wszystkie ciuszki:-)wozek tez fajny:-)

Do góry