Ach wiecie co ja nie wiem jak to pójdzie u mnie z tym nocnikiemnormalnie synek nie chce co wziełam jego ulubiony miś kaczka no i pokazałam ze kaczka też robi pisiu w nocnik i co mi z tego zaczął mi tą kaczke wkładać do nocnika a sam nie chce siadać
no to ja sobie troche pewnie pomecze się z tym nocnikiem że az mi się odechcewa uczyć Dominisia
![]()
Patrysia moze Twoj synek jeszcze nie dojrzal do nocnika...tj wczesniej pisalam moja Maja dopiero jak miala 2lata i 2mce zaczela kozystac z nocnika...wiec moze sporoboj tj ja i kup mu najtansze pieluchy ktore przeciekaja i moze wtedy zrozumie ze jak ma mokro to trzzeba na nocnik!!teraz nie popuszcza nawet w majtki a jak gdzies daleko jedziemy to ubieram jest profilaktycznie pieluche ale zawsze ona sucha jest a nawet jak ma pieluche i w drodze jej sie zachce to zawsze dotrzyma az do kibelka:-)wiec jestem z niej dumna teraz tylko nocne oduczanie mi zostalo!!
normalnie synek nie chce co wziełam jego ulubiony miś kaczka no i pokazałam ze kaczka też robi pisiu w nocnik i co mi z tego zaczął mi tą kaczke wkładać do nocnika a sam nie chce siadać
:-) Ty będziesz na kibelku a Dominiś na nocniczku przy mamie. Podobno dzieci lubią nasladowac rodziców..:-)

Niech przecieka małemu i będzie czuł sam,że mu niewygodnie w mokrej pieluszce to będzie chciał miec sucho i może skusi się na ten nocnik;-)
suszy się wyjełam baterie mam nadzieje że zadziała bo jak nie to ja nie wiem co zrobie masakra
dobrze że zdjęcia zdążyłam sobie przegrać na kompa ale kurka ja bez komórki doopa a nowej jedynie za gotówke