Becia jestem jestem ;-) moje podekscytowanie wyjazdem siega zenitu

rok mnie tam niee bylo uhhh.No i mały stresik ofqrs.Bo z Niki w samolocie 3 h - nie wyobrzam sobie

Moze zasnie-oby.Jak miala 5 mc-y to pikus- przespala caly lot,ale teraz- wszedzie jej pelno

Zobaczymy.
Poza tym mam z Miśką maly problem.... zrobiła się taka nieznosna ,ze

słów mi brak

Szukam przyczyny...tłumacze, rozmawiamy.... normalnie ręce mi opadają.
anufifi pisalaś kiedys,ze nie lubisz rozwrzeszczanych dzieci-i ze dziewczynki mają do tego sklonnosc.Coś w tym jest

Domek fajny.My tez mamy daleko idące plany....poki co w tamtym roku kupilismy działkę w PL oczywiscie.Mamy juz swoj domke,ale... mały jest i zamarzyło nam się coś większego i takiego z prawdziwego zdarzenia.Pozostało tylko realizowac plany.... i siedziec tu niewiadomo ile

ale jestesmy razem i to jest dla mnie najwazniejsze.Sciskam Cię mocnoachno.
kiki ten Twój m działa mi na układ

jednak mysle,ze mimo wszytsko przyjdzie do szpitala.3maj sie i badz dzielna i dobrej mysli.Bo pozytywne myslenie to bardzo duzo

buzka
Bershka brak mi tu emotek,zebym Cie usciskac mogła;-) Twoj synus w brzusiu to na pewno silny facet- wiem to

i oboje bedzie plakac ze szczęscia,ze juz się widzicie i jest wsio ok- zobaczysz

odpoczywaj...
agnieszka12 ;-) i Ty wytrzymasz z malusią tak dlugo jak to tylko mozliwe.Ja nie miałam wywoływanego porodu to i nic nie powiem

ale na pewno lekarze będa wiedzili przeciez co i jak prawda? buzka
royanna sliczne imię-Alanek...się rozmarzyłam

podrap do w lewą stópkę ode mnie;-)
Pyszczku słodki

Cos mi się wydaje,ze Ty z tą listą zakupów ktorą skrzętnie notujesz to przesadzisz

Ale ja z Martysia tez szalalam

teraz z Niki juz bylam mądrzejszą mamusią;-) A co do wozka.... chyba dobrze,ze nie wylicytowalaś go

Tak mialo byc

kupisz sobie ze sklepu, dotkniesz, pojezdzisz i w ogole- mowie Ci

I jakąś focie Twoją bym zobaczyla chętnie

:-)
Kicia80 haloooo
Wiecie dobrze kochane,ze nie sposób kazdej odpisac nawet po zdaniu.Niemniej jednak kibicuje Wam...podczytuje... ciesze sie z radosci Waszych .Planowane przez Was zakupy dla bobaskow przypominają mi te mile chwile
Przed wyjazdem postaram się napisac i znikne na 2 tyg.Pozdrawiam wszytskie.