Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczynki oglądałyście sobie może filmik na You Tube pt: 16letnia mama? Ja już 7 częśc oglądam, polecam, daje dużo do myślenia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

rok mnie tam niee bylo uhhh.No i mały stresik ofqrs.Bo z Niki w samolocie 3 h - nie wyobrzam sobie
Moze zasnie-oby.Jak miala 5 mc-y to pikus- przespala caly lot,ale teraz- wszedzie jej pelno
Zobaczymy.
słów mi brak
Szukam przyczyny...tłumacze, rozmawiamy.... normalnie ręce mi opadają.
Domek fajny.My tez mamy daleko idące plany....poki co w tamtym roku kupilismy działkę w PL oczywiscie.Mamy juz swoj domke,ale... mały jest i zamarzyło nam się coś większego i takiego z prawdziwego zdarzenia.Pozostało tylko realizowac plany.... i siedziec tu niewiadomo ile
ale jestesmy razem i to jest dla mnie najwazniejsze.Sciskam Cię mocnoachno.
jednak mysle,ze mimo wszytsko przyjdzie do szpitala.3maj sie i badz dzielna i dobrej mysli.Bo pozytywne myslenie to bardzo duzo
buzka
i oboje bedzie plakac ze szczęscia,ze juz się widzicie i jest wsio ok- zobaczysz
odpoczywaj...
ale na pewno lekarze będa wiedzili przeciez co i jak prawda? buzka
podrap do w lewą stópkę ode mnie;-)
Cos mi się wydaje,ze Ty z tą listą zakupów ktorą skrzętnie notujesz to przesadzisz
Ale ja z Martysia tez szalalam
teraz z Niki juz bylam mądrzejszą mamusią;-) A co do wozka.... chyba dobrze,ze nie wylicytowalaś go
Tak mialo byc
kupisz sobie ze sklepu, dotkniesz, pojezdzisz i w ogole- mowie Ci
I jakąś focie Twoją bym zobaczyla chętnie
:-)

taaa bedzie cichutko
wlasnie nowe to wszedzie zajrzy
ale napisze jak bylo;-) Chyba sie nie obraziłas ,ze tak napisalam o Twoim m
Ale.... słowa się same cisną- i tak byłam delikatna