kiki750321
Fanka BB :)
witaj gioeska..
margarito nie obrazilam sie bo za co..taka prawda..pozdrawiam
margarito nie obrazilam sie bo za co..taka prawda..pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

kurde !! ale myślę i mam nadzieję, ze przyjedzie zobaczyć pierwszą swoją córeczke
na pewno !! !! !!

Hej!
A my juz w domku, ale spacer 2godzinny zaliczony. Macius padniety-moze zasnie a i Alanek w brzusiu spi
Beti-dobrze, ze zajrzalas do nasno to czekamy na testowanako. Kochana, Ty o synciu marzysz, ja marzylam o coreczce-ale synkek drugi tez fajna sprawa
Anufifi-czekamy cierpiwie do konca cyklu, z temeperaturka moze roznie byc
Agnieszka 12-kurcze, ale u Ciebie zlecialo! ostatnie okienko w suwaczku!!! Jeszcze tylko miesiac i utulisz skarbika
Kiki-Ty dzielna kobietka jednak jestes. W tej ciazy wciaz jakies problemy ze zdrowkiem, na m liczyc nie mozesz, naprawde twarda sztuka z Ciebie, ze dajesz rade. Ale wiem, to dzieci daja moc do zycia, a w Tobie rosnie mala krolewna
Bershka-a i u Ciebie bedzie dobrze. Najwazniesze, aby synek rosl w sile!
Narazie zmykam, na kilka minut-utulic synka![]()

buzkaKobitki ale dużo naskrobałyście dzisiaj ;-)
To mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)

cudny kierunek, polecam niezdecydowanym 

Sama interesuję się bardzo polityką ale już za stara jestem na rządzenie 

Patrysiu piękny masz brzuszek i tak szybko Ci go wybiło ja taki miałam o wiele wiele później tak samo jak Kiki
sliczny brzusio,przytulaski od cioci pati![]()
patrysia śłiczny brzuszek, ja to juz mam tak wielki ze niewidze swoich stóp, niemowiąc juz o innej cześci ciała![]()

Kobitki ale dużo naskrobałyście dzisiaj ;-)
To mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)
Ja też chcę taki