reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam witam..

bereshka napisz jak tylko wrocisz co powiedzial ci lekarz...a co do mojego m to po tym telefonie pogodzilismy sie jeszcze na krotko a potem czepial sie wszystkiego..obecnie od 7 czerwca nie mamy kontaktu..

agnieszko12 coraz ciezej koniec ciazy ale pocieszmy sie ze juz za kilka tygodni bedziemy tulic nasze malenstwa w ramionach..to wynagrodzi nam wszystko..

patrysia jaki duzy brzuszek masz juz ja to taki mialam chyba w 6 miesiacu..

aga u ciebie tez taki brzusio bedzie za kilka tygodni..

reklama
WITAM:-)
[/CENTER]

dziękuje :-)hehe ciekawe jaki bedzie np.w 25 tc :-D:-D:-D

BERSHKA kciukaski zacisnięte i czekam teraz na wieści:tak:

kazda nastepna ciaza jest szybciej"widoczna",ale brzuszek na koniec wcale nie musi byc wiekszy:-) Kurcze martwie sie ze z mojego zafasolkowania nici,bola mnie strasznie piersi i jajniki:-:)-:)-:)-(

Witajcie kochane!
Ja tak na krotko dzis bo moj M w domku a ja jutro z synkiem (a wlasciwie dwoma:-))jedziemy do moich rodzcow. Ale tam mam dostep do sieci wiec pewnie wieczorkami zajrze do Was:tak::-)

witajcie laseczki wieczorna pora:-)chyba nikt nie zauwazyl ze mnie nie ma:-(
milego weekendu zycze:-)
Gosiu-jak mozna nie zauwazyc, ze Ciebie nie ma, co;-)-to niemozliwe! Od razu rzuca sie w oczy:tak::-D

Kobitki ale dużo naskrobałyście dzisiaj ;-)
To mój dzisiejszy brzusio 14 tc:-)
Brzuszek slicznie ciazowy:-D:-D:-D naprwade ladniutki:tak:

gratuluje slicznego imienia dla malenstwa,mam 5 letniego Alanka,cudo dzieciak,kochany,zaradny,madry,samodzielny,leworeczny i mowi ze zostanie politykiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D buzka
Dziekuje Kochana:-D mi to imie tez z dnia na dzien bardziej sie podoba:-D:-D:-D i wierze, ze synek tez bedzie super:tak: jak moj pierworodny:-D

Czesc kobitki
czekam na wiesci od Bershki co tam jej lekarze powiedzą:confused::dry:
ja dziś po nieprzespanej nocy, bolała mnie głowa niechciałam brać tabletek bo i tak juz sporo ich łykam wierciłam sie z boku na bok a nawet spałam na siedząco bo mniej bolało... praktycznie niedawno przestalo mnie ćmić....
patrysia śłiczny brzuszek, ja to juz mam tak wielki ze niewidze swoich stóp, niemowiąc juz o innej cześci ciała:-D:-D
royana kochanie prześliczne imie Alanek identyczne miałam dac jakbym miała synka, uwielbiam to imie:tak:
pati widze ze potwierdzasz z eimie cudne;-)
kiki tez mi sie wydaje ze M przydzie przywidac ksiezniczke:-)
Margeritta udanego urlopu w PL zycze, a kiedy staranka o synusia???
pyszczku co do wózka to ja mialam oby dwa i niewiem czemu ale wole ten 4raider, jeszcze masz czas ale mutsy jest świetny!:tak:
gieoska, aniesiak pozdrawiam;-):-)

Agnieszko-ja juz tez zakochalam sie w tym imieniu-Alanek-brzmi slodko.

Bershka cały czas kukam co tam U Was?:confused:
Ja tez jestem ciekawa jakie wiesci Bershka nam przyniesie...aby byly jak najlepsze!!!

i dalej cisza...bereshka napisz cos..

wiecie co dziewczyny dzisiaj spotkalam znajoma i pyta mnie renia jestes pewna ze bedziesz miec dziewczynke?wiec ja mowie ze nie przeciez dowiem sie przy porodzie choc 3 lekarzy powiedzialo ze dziewczynka to zaczelam dawac temu wiary i nakupilam wszystko rozowe sliczne sukieneczki itd a ona mowi bo na dziewczynka za ladna jestes i ksztaltu brzucha tez nie masz na dziewczynke no i dala mi baba do myslenia..siedze i mysle..

reklama
Hejka :-)

My już w domu, dzisiaj sprzątanie, pranie, gotowanie.....jeszcze tylko położe Kacpra spać, zrobie sobie paznokcie i odpoczywam...może jakies piwko :tak:ostatnio smakuje mi Karmi Black :tak:

Bershka napisz kochana co powiedział chirurg??? martwimy się :-(

więcej nie zdążyłam przeczytać...lece wyciągać Kacpra z wanny ;-)

Pozdrawiam Was!

Do góry