Paula25
szczęśliwa :)
Ja własnie szykuję się do wyjścia.. ide na wizytę do gina.. strasznie się denerwuje czy z dzidzią wszystko okiTrzymajcie kciuki by było dobrze. Może jakies nowe fotki dzidzi dostanę.
![]()
Hej Agniesiak trzymam kciuki!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja własnie szykuję się do wyjścia.. ide na wizytę do gina.. strasznie się denerwuje czy z dzidzią wszystko okiTrzymajcie kciuki by było dobrze. Może jakies nowe fotki dzidzi dostanę.
![]()
Hello Kobitki
![]()
ja tez sie ciesze ze juz kupione!!kolejny problem z glowy:-)a Wy juz macie kafelki wybrane??czy tylko malujecie narazie??gieoska super ze sobie kupiliscie te kafelki
My w przyszłym tygodniu startujemy z remontem...![]()
Patrysiu a Wy jakie macie wybrane kafelki do lazienki i do kuchni??masz jakies linki ,zdjecia??DZIEŃ DOBEREK:-)
GIEOSKA to super:-)my tak za tydzien no najpóźniej 2 tyg.takze jedziemy po kafelki ale do kuchni już mamy wybrane ale ogólnie zmieszamy dwa wzory tzn.z jednej serii jasne a z drugiej serii kafelek weźmiemy dodatki:-)a do łazienki także mamy wybrane narazie jest u nas tylko podłoga a na ściany nieco później ale już mamy wybrane i żeby już nie zmienić to wzieliśmy z tej serii co chcemy na ściane kafelki na podłogeno niestety idzie to u nas nieco dłużej bo troche drogie te kafelki ale to nic jak to tata mój mówi "powoli a do celu"
![]()
Aga ja tez czekam na relacje z wizyty.Musi byc dobrze:-)
Czesc Kobietki!
U nas pogodny dzien a jak u Was?
Pije wlasnie herbatke i czekam na relacje od mojego M pt "odstawienie Macia do przedszkola"
[
Gosiu-Ty sie nie martw...Z mieszkankiem sie wyrobicie, ciuszki tez pokupowalas dla synka, mysle, ze zawsze cos po corci wybierzesz, a poscieli jak nie kupisz to moze miec przeciez po Maia ze ciut rozowa to nic-bedzie mu slodko
Bershka-jak wyniki Kubusia, sa???
Wszystkim wymienionym i niewymienionym zycze milego dnia![]()