reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ROYANNA masz racje ja za bardzo panikuje:sorry2:ech M już mnie zna i czasami mnie ostrzega przed czymś bo wie jak ja potrafie panikować teraz nawet już się boi o mnie w sprawie mojej babci bo niestety już nie jest za dobrze jest ciężko :sorry2:a M wie że ja to moge przeżyc źle i się już o to boi ja oczywiście mówie że w miare będe próbowac dobrze to zniesć ale szczerze sama nie wiem jak zaareguje:sorry2:
A u ciebie bedzie dobrze to co gin zapisała na pewno pomoże ja miałam tez z podobnym czymś problem w pierwszej ciąży i zapisał mi jakieś czopki i tabletki no i po tygodniu jak ręką odjął:tak:a z tym pod noskiem no z tego co piszesz to faktycznie lepiej iść do dermatologa ale myśle że też jakieś konkretne maści i będzie dobrze:tak:

reklama
Witam wszystkie dziewczyny porannie:))
Ja dziś wstałam z dobrym humorem bo obchodzimy z mężem świeto:-)
Miłego dnia kochane
słonecznego i pozytywnego dnia!:tak::-)

15września 2007 :)
Nasza 2 rocznica ślubu:happy:
zycze wszystkiego naj naj duzo milosci i wytrwania w tak pieknym zwiazku przez natepne kupe lat...sliczna fotka super para..:tak:;-):-)

muszę Wam napisać jak wczoraj z M było :-D

Sprzeczki mamy bardzo rzadko, tzw ciche dni u nas nie występują, ale po ostatnich jego dziwnych zachowaniach typu wyprasuj mi koszulę, zrób to tamto to już wysiadłam. Nie odzywałam się cały dzień na znak protestu :-D M przyjechał z pracy i cisza. Poszłam usypiać Małego to zapytał się czy zasnę czy wrócę do niego wiec ja twarda i nie wstałam :-D Przyszedł po mnie. Powiedział, ze chciał mnie tylko przytulić jak za starych młodzieńczych czasów :-D:-D:-D Traktował mnie wczoraj jak kiedyś jak nie było dzieci :-( czułam się sama jak mała dziewczynka...ech...te wspomnienia :-D:-D:-D no ale było miło.... Czasami warto pokazać pazurki :-D:-D:-D

Macie jakiś pomysł na dzisiejszy obiad ? :confused:

Jak sobie pomyślę jak Kubuś wczoraj spał mi ładnie na rączkach ..... wczoraj na OIOM-ie były takie super babki !! Z powołania do zawodu bo czasami jak widze niektóre zołzy to krew mnie zalewa :wściekła/y:
bereshka widzisz jak m potrafil zmieknac jak tylko pokazalas pazurki kocicy potem zmieklas i zostala mala kotka ale bylo warto..tak bardzo bym chciala by kubus mial juz to wszystko za soba i juz byl w domku z wami..utulaj kubusia..;-);-)

witam:-(
a ja czuje sie fatalnie ale psychicznie
nie wiem czemu ryczeć mi sie chce i byle co może byc powodem.
jestem zła sama na siebie za to.przecież tak chciałam dzidziusia
a teraz fisiuje.:baffled:
tworze tysiąc pomysłów jak ja dam radę
czy z ciążą będzie ok?
i wogule tysiące problemów :szok::-(
dasz rade ..bedzie dobrze to takie uroki ciazy..ale bedzie dobrze jak poczujesz dzidziusia pierwsze smyrniecie i wogole moja derya juz jest i teraz tesknie za jej kopnieciami w brzuszku..;-):-)

A do mnie przed chwila dzwonila tesciowa, ze juz sie pakuja, a jutro 7-8wyjazd, wiec pewnie ok 11 beda, brrrr....
Przyjezdzaja na nasza 5rocznice(18go)i "chca sie z nami pocieszyc" jak powiedziala, dlatego tak szybko beda...Tez nie maja kiedy. Jak ich wnuk byl w wakacje w domu, a syn mial urlop to zajechali do nas na jedna nocke wracajac z nad morza bo sie spieszyli, teraz jak ich syn pracuje a wnuk do 18tej jest w przedszkolu to zwalaja mi sie na glowe...
Uslyszalam-"przyjedziemy to cie wyreczac bedziemy", a ja na to ale nie ma w czym. To uslyszalam: ale nalepimy pierogow, narobimy golabkow aby nie wiezc...Dla nich jedzenie to swietosc! caly swiat sie kreci wokol stolu. Najlepsze, ze to co nagotuja to sami zjedza, bo jak moj M wroci z pracy i zje obiad to nawet na kolacje nie ma miejsca! A w piatek juz jedziemy nad morze, bo tam w sobote jest cala rodzinna impreza. Kurcze, jak ja ich wizyte przezyje...juz zalapuje dola i nerwy!
A apropo jedzenia, jak przyjezdzali na wigilie to tesciowa zaoferowala sie, ze narobi sledzi. I owszem, narobila 2 sloiki. Jeden zostawila w domu("aby miec co jesc jak wroca") a drugi przywiozla, a ze przyjechali 3 dni przed wigilia, to po 2 dniach juz wyjaedli sledzie! I jechalam do sklepu kupowac i robic...
Ratunku....Teraz wolalabym byc w pracy;)

ROYANNA przepraszam cię ale nie mogłam się powstrzymać uśmiech sam sie cisnał:zawstydzona/y:bo tak fajnie śmiesznie napisałaś o teściach ich jedzeniu :rofl2:ale tak na poważnie ech to czeka cię gościnka w sumie na waszą rocznice gdzie pwenie sami byście woleli ją spędzić:sorry2:no a jak piszesz synek w przeczkolu M w pracy to jest nieco bezsensu a jak mieli wolne to nie myśleli aby z wami spędzić ten czas:dry:

Paula no coś ty.... to tylko tak strasznie brzmi!
Idz do zaufanego ginekologa prywatnie i porozmawiaj z nim o swoich obawach On na pewno Ci doradzi i powie szczerze co powinnaś zrobić. Nie rezygnuj absolutnie, będzie dobrze zobaczysz. Musi być.
Nie ma co wyolbrzymiać ;-) BUZKA

Ja znikam już
wieczorkiem mnie nie bedzie raczej bo chce z mezem spedzic wieczor sam na sam, wiadomo:-p
Do jutra koleżanki
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
:happy:
zycze milego romantycznego wieczorku z m..;-)

royanna ale bedziesz miec odwiezdziny zacisniesz zeby i minie jakos czas z tesciami..dobrze ze u gina wszystko oki..ciekawe co za opryszczke masz ze nie chce zejsc ale to czasami uroki ciazy wystepuja takie zmiany.

czarodziejka pyszczek gioeska sliczne wozeczki..super..

beti ale sie ciesze..normalnie nie potrafie okreslic radosci ..zrobilas tak jajk ja 6 miesiecy celowalam na dziewczynke i nic potem podarowalam sobie wyliczanie i serduszkowalam na calego i nastepny miesiac robie tescik i dwie kreseczki..opstawialysmy tu na chlopca a jednak jest dziewczynka..bog wynagrodzil mi wszystko moze i u ciebie udal sie chlopczyk a jak nie to bedziesz miec 3 wspaniala coreczke tulam cie i jeszcze raz gratuluje..

pozdrawiam was wszystkie i zycze milego wieczorku..

reklama
ROYANNA przepraszam cię ale nie mogłam się powstrzymać uśmiech sam sie cisnał:zawstydzona/y:bo tak fajnie śmiesznie napisałaś o teściach ich jedzeniu :rofl2:ale tak na poważnie ech to czeka cię gościnka w sumie na waszą rocznice gdzie pwenie sami byście woleli ją spędzić:sorry2:no a jak piszesz synek w przeczkolu M w pracy to jest nieco bezsensu a jak mieli wolne to nie myśleli aby z wami spędzić ten czas:dry:
Bo to naprawde smieszne;-)
ksiazke moznaby napisac:-D:-D:-D na ten temat:tak:.

Do góry