reklama
Paula nie ma za co ;-)
Anufifi oki to przypomnę Ci jeszcze wieczorkiem o tym balsamie, a ten podgrzewacz fajnie się prezentuje i niedrogi, widziałam z Aventu droższe, o takie
PHILIPS AVENT PODGRZEWACZ IQ +BUTELKA+ŁYŻ.12mGW (732773158) - Aukcje internetowe Allegro
Aniu czyli słoiczki potem też wejdą w ten podgrzewacz?
Anufifi oki to przypomnę Ci jeszcze wieczorkiem o tym balsamie, a ten podgrzewacz fajnie się prezentuje i niedrogi, widziałam z Aventu droższe, o takie
PHILIPS AVENT PODGRZEWACZ IQ +BUTELKA+ŁYŻ.12mGW (732773158) - Aukcje internetowe Allegro
Paula25
szczęśliwa :)
Pyszczku ja też poleciłabym na początek kupić 2 małe butelki
tych co chcesz kupić nie znam ale wyglądają fajnie 
Kiki przytulam mocno
najważniejsze że Malutka zdrowa i grzeczna
a wszystko się wkońcu ułoży 
Royanna wykorzystaj teściów do zadań domowych a Ty odpoczywaj albo z nami posiedź ;-) hehe...żartuje oczywiście bo głupio tak siedzieć na necie jak teście są, ale zaglądnij do nas czasem
Kinga no no no mąż sie postarał
taki prezent dostać to i ja bym chciała :-)
Czarodziejka miłej pracy życzę
Patrysia a IGm nie robiłas?
IGg masz ujemny czyli nie masz przeciwciał i musisz uważać.
Kicia tęsknimy ....:-
-
-(

Kiki przytulam mocno

Royanna wykorzystaj teściów do zadań domowych a Ty odpoczywaj albo z nami posiedź ;-) hehe...żartuje oczywiście bo głupio tak siedzieć na necie jak teście są, ale zaglądnij do nas czasem

Kinga no no no mąż sie postarał

Czarodziejka miłej pracy życzę

Patrysia a IGm nie robiłas?

Kicia tęsknimy ....:-
Agniesiak85
Fanka BB :)
Paula dzięki za radę odnośnie tych małych buteleczek ;-)
Agniesiak zapisuj zapisuj
juz niedługo i Ty będziesz kupowała 
Kiki nie martw się, wyobrażam sobie że jest Ci cięzko, ale jakoś w koncu się ułoży, najważniejsza jesteś teraz Ty i Twoja kruszynka..
Agniesiak zapisuj zapisuj

Kiki nie martw się, wyobrażam sobie że jest Ci cięzko, ale jakoś w koncu się ułoży, najważniejsza jesteś teraz Ty i Twoja kruszynka..
anufifi
tęsknię...
tak wszystkie słoiczki wczhodzą ...
to niebieskie cosik co widac na zdjęciu w środku jest wyciagane , jak to wyciągniesz to nawet najgrubsze butelki tam wchodza
P
patrysia*
Gość
Patrysia a IGm nie robiłas?IGg masz ujemny czyli nie masz przeciwciał i musisz uważać.
IGM nie robiłam bo nie było potrzeby bo nie chorowałam na tokso co najpierw wolałam samo IGG i jak widać nadal nie zachorowałam co niepotrzebne IGM bo i też szkoda kasy skoro mam ujemne IGG ale widaomo gdyby coś było to zaraz bym szła tak jak z cytomegalią zrobiłam

GIEOSKA Oilatum;-)ja kupuje takie emolienty tylko z apteki bo szczerze nie widziałam w sklepach z kosmetykami takich dla dzieci;-)
reklama
anufifi
tęsknię...
Dzięki Anufifizdecydowałam się na zakup
![]()
cała przyjemnosc po mojej stronie ...choć tak sobie moge powybierac cosik
Podziel się: