reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzastina cieszę sie , że tak do tego podeszłaś ....masz racje we wszystkim co napisałas :tak::tak::tak::tak:. Monitoring odpuść , bo juz wszystko wiesz , w tym cyklu zajmij sie tylko tempką i przyjemnym serduchowaniem ....i miejmy nadzieje , że ten cykl będzie szczęsliwy ....
mocno tulam i przyznaje ze i mnie zaskoczyła twoja @ , bo dałabym sobie palce uciąć ...:szok::szok::szok::szok:

Kinga , póki co mysle , że nie ma sie co martwic ...powoli teraz powinien pokazywac sie jakis sluzik ...

reklama
Margaritta śliczne masz dziewczyny i pięknie odświeżyłaś swój profil :tak::-) no i zdróka dla bliskich życzę! :tak:

Kinga śliczne masz zdjęcie w Avatarku :tak::-)

Tusia kochana myślimy o Tobie często więc się nie smutaj :tak: powinnaś iść do lekarza z tymi skurczami bo z serduszkiem nie ma żartów, ale mam nadzieje że to nic poważnego i szybko przejdzie :tak:

Royanna dobrze że jesteś teraz spokojniejsza po wizycie u gin :tak: napewno maluszek doczeka do bezpiecznego terminu :tak: zdrówka dla synka życzę...niestety tak to już jest w przedszkolu a do tego jeszcze ta jesienna pogoda...

Kiki pamiętaj że zawsze masz jeszcze nas :tak: i możesz nam się wypłakać lub podzielić radością :tak: tulam mocno Zobacz załącznik 170998

pyszczku my mamy rtęciowy i elektroniczny do pomaru w ustach,pod pachą i doodbytniczo, sygnał dzwiekowy- jest okej jak dla mnie tz dobry do pomiaru dla dziecka ale to moje zdanie:)
Witaj i milego dnia pozdrawiam! :)

Dziewczyny moje kochane, jak ja wam dziękuje za wszystko.... Zrobiłam rano test I ohydna krecha... ale myślę sobie @ dalej nie ma więc czekam... i naczekałam się jakieś 30 minut bo wredota przylazła... kompletnie mnie zaskoczyła... bez bólu brzucha tak jak to normalnie miewam,,,,

Więc dziś zaczynam 1 dzień cyklu a dokładnie 10 cykl starań... kiedyś musi się udać.. Już wcześniej nastawiłam się na porażkę i przyjęłam ją godnie... skoro nie w tym miesiącu to w następnym i tak do skutku... co ma być to będzie.. W tym cyklu zacznę mierzyć tempke od 5 dc i będę obserwować owu... ale na monitoring nie idę bo to nie ma sensu już wiem kiedy ona jest a nie mam zamiaru już mojego gina wzobogacać bo za 3 dni monitoringu zapłaciłam mu 300 zł..
efektów żadnych ale przynajmniej wiem kiedy się moge spodziewać owulacji... i na pewno tytm razem się uda... mus:-):-):-):-)

Bardzo droga impreza z tym monitoringiem :no: Lekarze konowały mogły by już obniżać cene za taki monitoring. USG robią dopochwowo ?
W takim razie Słonko nie smutaj się, ten cykl będzie Twój. Przypomnij mi proszę czy ty próbujesz się wstrzelić parę dni przed owu ?

Paula ja również czekam na Twój wynik

Dzastina szkoda że się nie udało, ale trzeba dalej próbować, w końcu się uda na pewno :tak: a już niedługo znowu przyjemności starankowe ;-)

Kinga a jakiej firmy ten termometr?? :)

Paula tylko zadzwoń wczesniej żebyś znowu nie poszła na darmo i się nie wkurzała..

dobrze , że ja mam takiego gina ...on by nigdy nie wziął ode mnie za monitoring...juz mi czasem głupio bo ja do niego jak na sraczke , co chwila z czyms a on nic nie bierze...
tzn on tu w przychodni nigdy nie brał , ale jak czasem wieczorem jade prywatnie to mi liczył za monitoring 20 zł :) , aż głupio było dawac , a za wizyte z usg to ostatnio zapołaciłam 50 zł ...
jak tak pomysle to lubie go jeszcze bardziej ...hehe

reklama
Do góry