reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
bereshko jestes wspaniala osobko pieknie sie zachowasz z podziekowaniami w imieniu rodzicow i kubusia..naprawde super..a te slowa od pyszczka przepiekne tak krotkie a tak wiele mowia az sie wzruszylam..

pyszczku odpoczywaj czytaj ksiazki..potem sebus zastapi to wszystko..
a zima to straszna u was...brrrr

gioesko ciesze sie ze masz dobry chumorek..

royanna zycze synkowi szybkiego powritu do zdrowka by nie bylo to nic powaznego..a u ciebie oczyszczanie jak przed porodem..ale ty masz jeszcze troche czasu..to poczekaj jeszcze..

aniu jak samopoczucie..

dzastina agniesiak sylwia jarzebinka tusia patrycja pozdrawiam

kinga ciekawe kiedy wrocisz i xco ciekawego nam poopowiadasz..

beti i jak u ciebie samopoczucie..

agnieszko12 dalabys fotki waneski..

Ja mieszkam obok Głogowa... w takiej małej wioseczce... i jeny kochany ja nie wiedziałam że te butelki mają jakieś świństwo... Ale kupywałam normalnie w aptece i mi sprzedawali więc gdyby było coś nie tak to był by zakaz ich sprzedaży ? :crazy::crazy::crazy:
oj niestety w Polsce jest duze zacofanie jesli chodzi wlasnie o to BPA... w sklepach panie sprzedawczyni nie wiedza nawet co to jest bo sama chcialam sie dowiedziec czy to co sprzedaja ma ten szkodliwu skladnik!!
Tez mi sie tak wydaje...Mysle, ze ta nagonka na wolne od BPA jest tez spowodowana komercja. Wlasciwie tylko jeden rodzaj butelek t TT niby tego nie ma, a inne Canpol, Avent itd maja...Nie wiem, czy mam sie tym sugerowac...
Pyszczku, Gosiu, a Wy na kiedy dokladnie macie termin?
w usa i kanadzie wszystkie butelki z BPA zostaly wycofane ze sklepow a te osoby ktore posiadaly takie butelki mogly sobie zadarmo wymienic na te co nie maja tego swinstwa!!no ale moze i jest to jakis chwyt marketingowy ale ja wole nie truc dziecka tym swienstwem!!avent juz sprzedaje w polsce np laktatory bez BPA!
Ja mam termin na 9listopada!!
Dzastina na razie na polskim rynku niewiele jest butelek nie zawierających tego związku BPA..dosyc niedawno wyszedł na jaw fakt że podczas podgrzewania mleka czy pokarmu w butelkach mogą się wydzielac toksyczne związki...w krajach typu USA, Wielka Brytania i wielu innych wycofuje się butelki z BPA a wprowadza wolne od BPA czyli BPA free...poczytaj sobie o tym na necie...może też być jak Royanna pisze, że dużo w tym marketingu, nie wiadomo do konca, ale jak miałam wybór to kupiłam butelki Tommee Tippee własnie bez BPA...a tez chciałam te Dr Browns bo podobno są rewelacyjne na kolki...
dobrze opisana sytuacja:-)

Oj dziewczynki ja chyba dzisiaj godzinke sie zwolnię bo nie wiem jak ja dzisiaj przez tą zamieć do domu dojade, drzewa połamane na drogach to może i pociągi sparaliżowało :szok::szok::szok:

Zatem do napisania! Buziaki! :tak:

Czy wy wiecie dziewczyny co mi mój gin powiedział przed chwilą? Bo dzwoniłam do niego... i mówiłam mu o tej tempce i mi powiedział że organizm kobiety jest różny że owu nie musi być książkowa i że mogę mieć owu za 3-4 dni i tempka mi już wzrosła, kazał w piątek na 19 przyjść na podgląd jajeczka... no nic dostosuję się... skoro kazał to kazał i jeszcze mówił że już od dziś trzeba się starać... mężowi kupić vitaral albo falvit :-D:-D:-D:-D kurde ale jaja normalnie!!!

Czy wy wiecie dziewczyny co mi mój gin powiedział przed chwilą? Bo dzwoniłam do niego... i mówiłam mu o tej tempce i mi powiedział że organizm kobiety jest różny że owu nie musi być książkowa i że mogę mieć owu za 3-4 dni i tempka mi już wzrosła, kazał w piątek na 19 przyjść na podgląd jajeczka... no nic dostosuję się... skoro kazał to kazał i jeszcze mówił że już od dziś trzeba się starać... mężowi kupić vitaral albo falvit :-D:-D:-D:-D kurde ale jaja normalnie!!!
No i ma rację:tak::-) Owu może się przesuwac niekiedy:tak::-) Trzymam kciuki Kochana!!:-)

reklama

i ja zaciskam kciuki ):):)

Do góry