reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
I JA SIĘ WITAM WEEKENDOWO:-)

Po obiedzie jedziemy na zakupy musze też coś kupić córci szwagra bo jutro jedziemy do niej(w miniona sobote zapomniałam co niejechaliśmy w niedziele:zawstydzona/y:)no i odrazu sobie popatrze dla synka jak tam ceny stoja itp.do wyprawki bo już powoli bedzie trzeba kompletowac:tak:a wczoraj sobie ciuszki w komodzie układałam:-)ale w grudniu bede prac:tak:no i farbe musze kupić bo mam już fajne odrosty co trzeba porządek zrobić z włoskami:cool2:

BUZIAKI

witam i ja sie sobotnio..czarodziejko i pyszczku..wracajcie do zdrowka niech brzuszki juz nie bola..

kinga trzymam kciuki by corcia zamieszkala pod serduszkiem..

anka 34 witam co tam u ciebie jak twoje dzieciaczki..dawno juz nie zagladalas do nas..pozdrawiam..

patrysiu jeszcze troszeczke i ty bedziesz maluszka tulic w ramionach ten czas tak szybciutko leci..

a reszta dziewczyn gdzie dzisiaj..wszystkie weekendowo ruch sie zacznie od poniedzialku..

anufifi kochana jak samopoczucie..

beto odezwij sie co u ciebie czy mialas juz wizyte u gina ..

Witam i ja weekendowo :)Wczoraj wieczorem włączyli nam prąd :) nareszcie!!! i mieliśmy przymusowe mycie lodówki ;)Wieczorek fajnie z M spędziliśmy pościelowo :):):)Oddaliśmy laptopa do naprawy bo jeszcze miesiąc na gwarancji został a nagrywarka dvd nie nagdywała to żeby nam zrobili i teraz pisze na starym kompie i o losie jak tutaj wszystko działa to szok!!! :( nie mogę nawet buziek wstawiać ani tekstu pogrubiać nie wiem dlaczego :(Ale dobrze że chociaż taki mamy :)Sobota mija nam na sprzątaniu i praniu...idę zaraz prasować!Kinga życzę żeby fasolka się zagnieździła! :)Czarodziejko życze szybkiego powrotu do zdrowia, dobrze że już możesz jeść choć troszkę!Patrysia, Pyszczek i pozostałe dziewczynki POZDRAWIAM!!! :)Buziaki!

Ostatnia edycja:
O rany!!!! wszystko zlało się w jedno!!!!! co za beznadziejny komp!!!! wrrrr....Kiki witaj :) świeczek na jakiś czas mamy już dosyć ;) Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Tusiu tak bardzo mi przykro [*]:-:)-(
myślałam o Tobie, bo dawno się nie pojawiałas
przytulam kochana mocno

Kiki Royanka wizyte mam 29 października, sampoczucie dobre dziękuje, mam teścia na weeknedzik, to trochę posiedzimy i pogadulimy

buziaczki dla wszystich

reklama
hejdziewczyny!melduje sie ze zyje...jestem 2w1 czuje sie ok..humor mam do du** bo pomimo ze obiecalam sobie nie jezdzic juz autem wsiadlam dzis i mialam powtorke z przed tyg:-(nerwow duzo mnie to kosztowalo..nic nie kupilam dla synka co chcialam..bo jak mam zly humor to nie lubie nic kupowac...skonczylo sie tak ze auto zostalo pod ikea i czekac tam bedzie do wieczora az znajomy mi je zabierze:-(

U nas pogoda dolujaca...

Milego weekendu wszystkim zycze!!​

Tusia bardzo mi przykro:-(

Do góry