reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga nie będzie nic widać... bo test paskowy i cieniutki jest..I kreseczka ledwo widoczna... próbowałam dodać ale nic nie widać na zdjęciach.... Czekam na męża żeby mu powiedzieć... Ciekawe co powie???? A ma zły dzień... i wiem że wraca wściekły:baffled::nerd::baffled::nerd:
Hmmm, ja mysle ze sie ucieszy:tak::-D:-D:-D
Bo na pewno jest to Wasza wspolna decyzja:-)
Poprawi mu sie humor;-):-D:-D:-D

dziękuję za miłe przyjęcie :)
marzymy o córeczce :) z tego co wyczytałam to jest trudniej niż z chłopczykiem. Czy są tu mamy lub przyszłe mamy którym się udało ??

Witam wieczorkiem :-)

Ja oglądam M jak miłość i też idę zaraz spać bo o 5 muszę wstać :baffled:

Dzastina aleś Ty niecierpliwa jesteś ;-) no ale chyba po ciuchutku można Ci pogratulować :tak::-) trzymam kciuki aby fasolinka dobrze się zagnieździła :tak:

Maleńka witaj i życzę powodzenia w planowaniu płci! :tak: ja też marzyłam o córeczce ale po tym co przeszłam jest mi teraz wszystko jedno!

Kinga spokojnej nocki coś mi się wydaje że jak teściki przyjdą to i Ty zrobisz sobie ;-):tak::-) ja jutro kupie sobie w aptece :tak:

Tusia fajnie że jesteś :-) razem jest raźniej :tak: ściskam Cię mocno! :-) a byłaś u gina wkońcu?

Royanna buziaki :-)

dziekuję raz jeszcze :) jesteście bardzo miłe :)

Staram się nadrobić zaległości ale to chyba nie możliwe :( tyle tu wpisów. Były na początku dziewczyny ale chyba nie wszystkie zostały. Bardzo bym chciała pozanć Wasze historie, doświadczenia, ale chyba nie dam rady wszystkiego przeczytać z powodu braku czasu :( A jest ktoś komu się udało ?????I ma dzidziusia płci o jakiej marzył?? My chcielibyśmy i chłopca i dziewczynkę ale najpierw bardzo chętnie dziewczynkę :)

reklama
Dzastina no to gratulacje:happy2: takiej to dobrze no :cool2:

ide spać....

Nic się nie martw... wydaję mi się że ty też już możesz betkę zrobić... bo to coś po 25 dc prawda? Tobie też się uda... i ja mam nadzieję że to nie bajka i czar nie pryśnie i że teraz to już tylko lepiej będzie;-);-);-);-) dobra ide spać... rano dam wam znać jakie wyniki testów:-):-):-)

Do góry