reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kalendarz Chiński to jakaś bzdura,takie strzelanie na chybił trafił.Wynika z niego,że powinnam być chłopcem,mój brat dziewczynką i synek szwagierki też nie trafił z płcią:dry:

reklama
Tusia- przykro mi..szczerze to sądziłam ze jak byk bedą 2 kreseczki....no ale jak sie okazuje w tej materii nic nie jest pewne..bo czasem człowiek sie niespodziewa a tu Niespodzianka a czasem przeczuwa i Nic...
ale nie trac nadziei......i nie myśl ze Cuda Tobie sie nie zdarzają!!!!!!!!!

Witam się

Tusia tulam trzymaj sie :-(
Kingus slicznie wyglądacie razem :tak:

Mam jeszcze pytanie do Was dziewczyny jakimi farbami mozna farbowac w czasie ciąży?? Słyszałam , ze mają to byc farby bez amoniaku?? Znacie jakies?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję :)
ale napiszę ci że jak staraliśmy się o naszego Filipka to widywaliśmy się z moim M tylko w weekendy i tylko wtedy kiedy było to możliwe kochalismy się.. Udało się za trzecim podejsciem..
kiki dziekuję :)
Kinga to Filipek był że tak powiem planowany,bo mówiliście że to była wpadka hmmm...:confused:

tusia trzymkaj sie wkoncu zobaczysz upragnione 2 krechy mam nadzieje ze ja tez i to w styczniu bo w sylwestra bylo ostatnie starnako :sorry2: bo caly dzien mialam sluz zkrwia i bol jajnika od dnia przed sylwkiem i mam nadzieje ze sie udalo ale testowac sie bede 9 i 14 stycznia :-)bo okres powinnam miec chyba 9 ale wedlug objawow owulka byla w sylwka wiec 2 tyg po owulce powinien byc okres wiec mam 2 daty testowania :-p pozdrawiam wszystkie goraco

Kinga to Filipek był że tak powiem planowany,bo mówiliście że to była wpadka hmmm...:confused:
Wiesz Agnieszko nie o wszystkim wiedzieliście..
Ja wtedy bardzo chciałam dziecko, moj mąż jeszcze nie bardzo był gotowy ale rozmawialiśmy o tym dużo. W grudniu 2005 odstawiłam tabletki i w marcu zaszłam w ciążę mimo że staraliśmy się mało wiele uważać na dni płodne poza tym rzadko się widywaliśmy więc nie braliśmy ciąży pod uwagę no ale po 3 miesiącach się udało :)
Na początku szok. ale potem to juz przeważała radość:) ja nie wierzyłam że tak może się udać. moj M był zadziwiony wtedy troszke.
Tak więc Rybka sama widzisz jak to wyszło u mnie.. ;-):happy2:

Pajka ja w ciąży chyba z raz farbowałam włosy albo dwa... ale normalną farbą:sorry2:

Sylwia dziękuję pięknie za linki :-) ten drugi rzeczywiście super, ale cena powala :sorry2: a pierwszy na dłużej starczy...hmmm jeszcze się zastanowię :)

Paula, Ryba Wam też dziękuję za opinie :tak:

Pajkaa ja farbowałam włosy w ciąży dwukrotnie i nic się nie stało, ale był to już drugi i trzeci trymestr. Na początku wstrzymałam się z farbowaniem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry