R
rouż
Gość
Witajcie Kobietki!
Dzastina...brak slow...Tulam Cie mocno...:-
-
-(
U mnie powolutku do przodu. Z chlopakami w domu sama ale daje rade. Na bb nie zagladam, bo rzucilo mi sie cholerstwo teraz na drugie oko, i oba mam zalzawione. Ciezko pisac a tym bardziej czytac. Ale na lewym chociaz opuchlizna zeszla, po tygodniu, ale dobre i to. N prawym stan zapalny ale bez opuchlizny. Jurto sprobuje znalezc lekarza co by mnie przyjal na dniach, jak nie minie...wygladam jak wampir! Ale jeden plus-czerwone bialka podkreslaja pieknie moj zielony klor oczu, hahaha

Na dwor nie wychodze bo boje sie zawiac oczy, wiec moich zuchow weranduje przy balkonie. Trzeba sie hartowac, bo Alanek zaraz skonczy 2 miesiace, a na spacerkach byl tylko kilku
:-
-
-(

Dzastina...brak slow...Tulam Cie mocno...:-
U mnie powolutku do przodu. Z chlopakami w domu sama ale daje rade. Na bb nie zagladam, bo rzucilo mi sie cholerstwo teraz na drugie oko, i oba mam zalzawione. Ciezko pisac a tym bardziej czytac. Ale na lewym chociaz opuchlizna zeszla, po tygodniu, ale dobre i to. N prawym stan zapalny ale bez opuchlizny. Jurto sprobuje znalezc lekarza co by mnie przyjal na dniach, jak nie minie...wygladam jak wampir! Ale jeden plus-czerwone bialka podkreslaja pieknie moj zielony klor oczu, hahaha

Pyszczku, przy Maciusiu nie mielismy kasy ani chetnych aby nam sprezentowali bujaczek i Macius byl wciaz w foteliku samochodowym-kolysce. Teoretycznie dziecko nie powinno byc w takiej pozycji dluzej niz 2godz na dobe, ale Macius byl dluzej i jest zdrowy. A pomoc swietna. Teraz mamy z FP ten 3w1 do 18kg, i Alanek chetnie tam siedzi. Tak by ciagle byl przy cycusiu, a tak to nietaz sie oszuka i jak zasnie jedzac to go przekladam do tego lezaczka. A jak cos robie w kuchni a on sie w lozeczku drze(nie lubi tam byc) to mi towarzyszy i jest ok. Ja polecm(...)
Dziewczyny mam pytanko, czy któraś z Was używa/ła takiego leżaczka/bujaczka dla dziecka? Zastanawiam się nad zakupem ale czytałam że dziecko nie powinno przynajmniej do 6go miesiąca życia przebywać długo w takiej pozycji w leżaczku, z drugiej strony taki sprzęt chyba ułatwia życie. Jakie są Wasze opinie?
(...)

Ostatnio edytowane przez moderatora: