P
patrysia*
Gość
KIKI cudeńko z córci:-)
AGNIESIAK hehe no jeszcze siedze sobie w domku
KINGA luz daje efekty;-)
AGNIESIAK hehe no jeszcze siedze sobie w domku

KINGA luz daje efekty;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam taką nadzieję uwierz mi....Kinga bardzo dobre podejście!myślę że ten rok będzie dla Was szczęśliwy
![]()
Wiesz... my na dziewczynkę to celowaliśmy wczesniej a teraz to już co Bozia da. Serduszkujemy różnie... były różne cykle... co dziennie... co drugi trzeci dzień... w owu przed owu... z testami owu, z mierzeniem temp... I nic nie wyszło z tego.
Teraz nie liczę nic, nie sprawdzam poprostu żyję i funkcjonuję normalnie bo mamy już z mężem dosyć. A kochamy się normalnie kiedy tylko mamy na to ochotę jak to normalnie powinno wyglądać w związku. I co ma być to będzie. Czekamy...
Pozdrawiam
witam was..
Nie bedę mamą....dziś bardzo mocno zabolał mnie brzuch...ale to bardzo mocno.... poszły skrzepy i dostalam okres... nie wiem za co ten Bóg mnie tak boleśnie doswiadcza...żyć mi się nie chce,,,,,,
Pajka... ja tylko slyszalam ze lepiej nie farbowac wlosow Henna.. rozjaśniać można bez problemu i ja w obu ciążach to robiłam .. mysle ze najlepiej nie popadac w paranoje .. bo jakby przyszlo co do czego to by sie okazalo ze niczego nie mozna kobiecie w ciąży :-)
Uuu kochana to idź się przebadac. Nigdy nic nie wiadomo. Biedactwo.. wiem co bóle pleców oznaczają, strasznie Ci wspołczuję...Dzien dobry :-)
a Pati to gdzie ?
bola mnie bardzo plecy :-( podobno to nerwobóle i od noszenia ale lekarstwa i ketonal nie pomagaja
ale miałam dzisiaj sen..sniło mi sie ze jestem przed cesarka i czeka mnie jednoczesnie przeszczep serca
moze to znak, ze musze isc sie przebadac, w koncu 4 m-ce stresu musiały sie jakos odbic na zdrowiu
milego słonecznego dnia