reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jeeeest znalazłam kabel:-Dbył pod lodówką(M ma ją na podwyższeniu bo cokolik chce równo na długości z szawkami zrobić i jeszcze tam nie ma zakryte tej luki)ach ale co się naszukałam:-pnagrałam filmik jak Alanek się bawi ale masakra:baffled:moja komórka to zdjęć jest ok ale do filmików:baffled:chce teraz sobie wziąć(jak abonament się skończy)taką super co jak cyfrufka i zdjęcia i filmiki robi chodźbym miała 100 zł dopłacić:tak:bo ja z aparatami nie lubie "latać"mam zawsze komórke przy sobie dlatego wole w nią inwestować;-)

Tak wygląda nasz już miesięczny Bartuś:-)

reklama
Jeeeest znalazłam kabel:-Dbył pod lodówką(M ma ją na podwyższeniu bo cokolik chce równo na długości z szawkami zrobić i jeszcze tam nie ma zakryte tej luki)ach ale co się naszukałam:-pnagrałam filmik jak Alanek się bawi ale masakra:baffled:moja komórka to zdjęć jest ok ale do filmików:baffled:chce teraz sobie wziąć(jak abonament się skończy)taką super co jak cyfrufka i zdjęcia i filmiki robi chodźbym miała 100 zł dopłacić:tak:bo ja z aparatami nie lubie "latać"mam zawsze komórke przy sobie dlatego wole w nią inwestować;-)

ojej co za przystojniak ja nie moge :) cudeńko :)

jaki sliczniutki!!!:-)

Witajcie

Przedszkolak podał w progu domku, teraz mocno chrapie:) Remikowi podobało sie wszystko, i rytmika, piosenki, wyklejanki, z gotowych elementow wyklejali biedronke, i czytanie i zabawy w grupie.. Pyszczku nasz racje z rota, chodziło mi o pneumo i meningokoki:)
Kinga no teraz widze ze na biało:) bardzo stylowo:)
Patrysiu ale Bartusi ma sliczne oczka i jak je szeroko otwiera, moze pokażesz mam jeszcze swojego Alanka:)
Paula poczekamy co na te Twoje wyniki powie lekarz, moze miescisz sie w normach... @ brak

Miłego............

Kindzia wasz maluch już do przedszkola chodzi?? wow tak szybko? :)) prywatnie czy jak to u was wygląda??
@ ci się spóźnia? :cool2::-)

Maja i Kacper:-)Kochajace sie rodzenstwo hehe:-) P1150614..jpg

kurcze tyle sie napisalam i wcielo posta

gioesko jaka maja duza dziewczynka a kacperek tez jaki duzy na swoje 4 miesiace:szok:..nie dziwie sie ze musi miec juz spacerowke..;-)

pyszczku dziewczyny potwierdzily ze sebulek jak mamusia wyglada..sliczniutki chlopczyk..jak po spacerku?

kinga ja tez nie moge zobaczyc fotek twojego pokoju tez pisze ze nie mam uprawnien:-(wstaw prosze jakies fotki na naszym forum z checia poogladam:tak:;-)

patrysiu bartus jakie ma duze oczka slodziak maly..wklej tez swoich smerfow..

bereshko juz kliknelam na gg..moj erci tez wymiotuje dzisiaj:szok: pani juz przed 11 dzwonila ze musze po ercanka do przedszkola bo zle sie czuje i wymiotuje teraz spi, derya tez a chlopcy graja wii..duzo zdrowka dla olusi:tak:..a slonce dasz rade sama nie:no: zlosc sie na mame..glowka do gory..zeby tylko kubulek nic nie zalapal..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry