reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Royanna.. Swietny Alanek z tym języczkiem :-D
Czarodziejko.. Kochana .. cudni chlopcy ;-)
Paula .. Dziekuje .. jakos leci po malutku ;-) ostatnio mnie troszke brzuszek pobolewal ale pewnie sie tam wsioo rozciaga :tak:.. mialam wizyte w ostatni czwartek.. wyniki krwi i moczu .. ksiazkowe jak to powiedzial ginek ..:-D zroobil mi USG takie ekspresowe.. zeby tylko podgladnac co tam slychac ;-) zreszta ja mam USG na kazdej wizycie a chodze na NFZ ..ale to ze wzgledu na poronienie ostatnie.. Polowkowe mam 6 maja :-) .. bo teraz mi powiedzial ze nie bedzie kukal na plec bo w tym tygodniu bardzo latwo o pomylke .. i jak przyjde na polowkowe to wsiooo podgladnie :-).. zreszta nie ma pewnie co tam podgladac bo pewnie jajeczka jak tralala tam beda :-D
A co do kopania to wlasnie od 3 dni czuje gilgotki .. i dzis to juz takie mocniejsze ..wiec lada chwila bedzie pozadny kopniaczek :)))
Milego wieczorku.. Caluski dla WSZYSTKICH :)

Ostatnia edycja:
Royanna.. Swietny Alanek z tym języczkiem :-D
Czarodziejko.. Kochana .. cudni chlopcy ;-)
Paula .. Dziekuje .. jakos leci po malutku ;-) ostatnio mnie troszke brzuszek pobolewal ale pewnie sie tam wsioo rozciaga :tak:.. mialam wizyte w ostatni czwartek.. wyniki krwi i moczu .. ksiazkowe jak to powiedzial ginek ..:-D zroobil mi USG takie ekspresowe.. zeby tylko podgladnac co tam slychac ;-) zreszta ja mam USG na kazdej wizycie a chodze na NFZ ..ale to ze wzgledu na poronienie ostatnie.. Polowkowe mam 6 maja :-) .. bo teraz mi powiedzial ze nie bedzie kukal na plec bo w tym tygodniu bardzo latwo o pomylke .. i jak przyjde na polowkowe to wsiooo podgladnie :-).. zreszta nie ma pewnie co tam podgladac bo pewnie jajeczka jak tralala tam beda :-D
A co do kopania to wlasnie od 3 dni czuje gilgotki .. i dzis to juz takie mocniejsze ..wiec lada chwila bedzie pozadny kopniaczek :)))
Milego wieczorku.. Caluski dla WSZYSTKICH :)

No to gratuluję gilgotek :)
ja miałam płec określoną już w 15 tc i się potwierdzila w 21 tc :) podobno przy facecikach mniejsza mozliwość pomyłki :)

Sylwia cieszę się bardzo że u Ciebie i dzidzi wszystko dobrze :tak::-) fajnie że czujesz już motylki w brzuszku, lada dzień kopniaczki będą coraz mocniejsze :-) strasznie ciekawa jestem kto tam siedzi u Ciebie w brzuszku :blink:

Dobrej nocy dziewczynki :happy:

Dołączam do forum. Jestem mamą dwóch superaśnych chłopaków i marzy mi się córunia jeszcze do kompletu... tak więc trzymajcie kciuki!

Jutro idę do gin - sprawdzić owu co i jak... jaka wielkośc, czy to już :)
Pozdrawiam!

Dziewczyny serdecznie dziękuję za odpowiedzi odnośnie fotelików :tak::-)

Royannko widzę że zapalenie piersi nic przyjemnego...trzeba jednak ciepło się ubierać, a mnie dzisiaj tak wywiało na spacerze! :baffled:
A ten Wasz fotelik był montowany tyłem do kierunku jazdy? Skoro piszesz że można było Maćka położyć..

Paula czyli Karolek daje się powoli we znaki mamie :sorry: masz rację do sierpnia jeszcze trochę czasu zostało, a wiem jak ciężko może być czasem z brzuchem, dobrze że w domku sobie spokojnie siedzisz :)

Patrysiu no to sobie kimacie dosyć długo :tak:

Kindzia żebyś wiedziała że coraz trudniej przysiaść :baffled: a sprawę fotelików muszę do końca tego tygodnia przeanalizować i jakiś wybrać, tak postanowiłam :tak:

Gosiu, Royannko, Sylwia dzięki za linki :tak:

Sylwuś wiesz nie jestem jeszcze zorientowana ile dziecko waży w wieku roku, dwóch lat itd.? 18 kg kiedy może moje dziecię ważyć, skoro teraz waży około 8? Nie mam pojęcia...Sebkowi trochę kaski spłyneło od gości na chrzcinach więc mogę więcej za fotelik dać, oby był wygodny i bezpieczny :tak:

Czarodziejko zdjęcia piękne :)

Dobrej nocy i ja życzę :)

Dzień dobry :)

Miłego dnia życzę :)

U nas dziś jakoś pochmurno...

Pyszczek a Ty w nocy nie możesz spać czy pracę pisałaś? ;-) życzę powodzenia w wyborze fotelika i oczywiście najlepszego wyboru :tak: co do wagi dziecka i jego wieku to naprawdę może być bardzo różnie, np. mój Kacperek ma 4 lata i waży ok. 15kg a Kingi Filip ma 3 lata i waży ponad 20kg :tak: ważny też jest wzrost bo głowa nie może wystawać poza fotelik :tak:

Bershka napisz nam jakieś wieści o Kubusiu jak masz dostęp do neta! martwimy się...

Dzastina jak samopoczucie?

Tusia, Ryba, Joanna, Honia jak tam brzuszki?

Pati, Beti Wy to już na wylocie?;-) jak się czujecie?

Kinga co u Ciebie? czarne chmury już przeszły?

Buziaczki dla pozostałych dziewczynek! :happy:

Pozdrowienia :happy:

hej dziewczyny my juz po szczepieniu:-)Kacper byl grzeczny,podrywal lekarke i chcial jej sluchawki zabrac hehe:-)moj brzdac dobrze zniosl uklucie nawet nie poczul...a wazy 8500!!!!:szok::szok::szok::szok:

Paula juz sie przyzwyczailismy do nowych warunkow i jest ok:-)zdjecia dam niebawem...

Pyszczku moja Maja ma ponad 3lata i wazy 15kg

Czarodziejko,Royanko,Patrysiu super te Wasze dzieciaczki:-)

Pozdrawiam

reklama
Do góry