kiki750321
Fanka BB :)
royanna patrysia sliczne dzieciaczki..i rosna jak szybko rosna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekiroyanna patrysia sliczne dzieciaczki..i rosna jak szybko rosna
Dzastinko jak sytuaja u Ciebie??Wrocek troche zalewa wiec mam nadzieje ze Was oszczedzi ta woda!!!odezwij sie...gie-oska ja mieszkam nie daleko głogowa... jakieś 100 km od ciebie. w 97 roku zalało Wrocław i tylko dlatego my przetrwaliśmy. bo woda się rozlała zanim do nas dotarła a i tak było nie ciekawie. wiem że Wrocław się super przygotował i na pewno da radę i boję się że u nas będzie gorzej. Przez całą noc woda przybrała 50 cm. A fala ma być u nas z niedzieli na poniedziałek.
A to ja z zeszłego tygodnia z moimi skarbami
Trochę niewyjściowo, bo nie spodziewałam się sesjiale lepsza taka fotka niż żadna;-)
Royanko,Patrysiu sliczne zdjecia:-)Royanko slicznie w tych wolskach wygladasz:-)Patrysiu a Ty Alanka wozisz juz w spacrowce??Sliczne zdjęciechłopaczki super:-)ps.to dobrze że lepiej i oby lekarz niepotrzebny
I my dzisiaj![]()
Aniu jak samopoczucie dzis??lepiej??Goraczka mnie bierze...chyba iddde spac...choc slowo spac to za duzo powiedziane, powinnam napisac polozyc sie, bo Alan przez pol nocy pewnie znowu bedzie ie budzil co pol godziny, a kolejne co 1.5...
Dobranoc babeczki!
Dziekuje Gosiu(...)
Royanko,Patrysiu sliczne zdjecia:-)Royanko slicznie w tych wolskach wygladasz:-)Patrysiu a Ty Alanka wozisz juz w spacrowce??
Aniu jak samopoczucie dzis??lepiej??
(...)