reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam wieczorkiem :happy2:
U nas też gorąco....Kacper jak poszedł po śniadaniu na dwór tak wrócił o 20 :tak:a ja tak raz tu raz tu a wieczorem ledwo powłóczę nogami...wejść tak kilka razy po schodach na 2 piętro to dla mnie nie lada wyczyn :-p

Czarodziejko
z jednej strony jestem przerażona że zostały tylko 2 miesiące a z drugiej to bym chciała żeby to jak najszybciej minęło bo już coraz ciężej mi jest :cool2:

Mama Sówka fajnie że spędzacie tyle czasu na dworku, rozumiem że macie własne podwórko :-) czekamy na zdjęcia w nowej sukieneczce no i Bartusia jakieś nowe fotki nam pokaż :tak:

Bershka pierwsze opalanko :-) ja w tym roku muszę sobie odpuścić....fajnie macie z tą działeczką teraz :tak::-) Kubusiowi widocznie spodobała się ta piosenka :-D

Jutro nie wiem czy dam radę zajrzeć bo będę miała gości i robimy grilla :tak:

Dobrej nocy dziewczynki :happy2:

reklama
Dzień dobry:happy2::happy2::happy2: dziś już mam lepszy humor -> zaś przepiękne słoneczko, Wacek ma wolne, Bartuś jest przekochany -> czego chcieć więcej:happy2::happy2::happy2:

dziewczynki sprawdźcie ino :-) czy Wasze dzieciaki reagują na tą piosenkę

Bershka Bartuś jest chyba jeszcze za mały, ale kiedyś spróbuję mu puścić:tak::tak::tak:

Mama Sówka fajnie że spędzacie tyle czasu na dworku, rozumiem że macie własne podwórko :-) czekamy na zdjęcia w nowej sukieneczce no i Bartusia jakieś nowe fotki nam pokaż :tak:

Paula rzeczywiście mieszkamy w domu z teściami -> Oni na dole My na górze:tak::tak::tak: jest super, bo od ulicy daleko i mamy jakieś 500m do lasu:-):-):-) teraz niestety nie da się tam spacerować, bo mokro, ale wcześniej potrafiłam robić sobie z Bartusiem 2 godzinne spacerki:-):-):-) no, a teraz jak taka piękna pogoda to siedzimy na dworku cały dzionek ile tylko się da:happy2::happy2::happy2: oto parę fotek (fotek sukienki nie mam, ale zrobię):

Zobacz załącznik 253061 -> golasek
Zobacz załącznik 253062 -> walczę z grzechotką
Zobacz załącznik 253064 -> na dworku w kojcu
Zobacz załącznik 253065 -> jestem tygryskiem
Zobacz załącznik 253066 -> poranne przytulaski z tygryskiem

Dziś zaś pewnie cały dzionek będziemy na dworze:tak::tak::tak: miłej niedzieli:happy2::happy2::happy2:

Dziewczyny ja z pytaniem:

Znacie coś dobrego przeciw komarom i innym robalom??? Ale coś takiego czym mogłabym się posmarować i jak wezmę Bartusia i np. niechcący mnie poliże to nic mu się nie stanie i coś czym mogłabym spryskać wózek, bo moskitierę mogę dać jak śpi, a jak nie śpi to trzeba do Niego gadać lub musi oglądać gałązki, więc odpada:sorry::sorry::sorry: a siedzimy teraz na dworze do dość późnej godziny i robali pełno:szok::szok::szok:

Dzięki za odpowiedzi:-D:-D:-D

P.S. Ja się strasznie spaliłam, aż mi pełno plam wyskoczyło i piję wapno:eek::eek::eek:

Witam wieczorkiem :happy2:
My super spędziliśmy cały dzionek na dworze, piękna pogoda, grill udany, goście zadowoleni :-) tylko wieczorem to już strasznie komary gryzły :/

i właśnie Mama Sówka też bym się chciała dowiedzieć o jakiś super specyfik na komary!!!
my też mieszkamy w domu tylko że z moimi rodzicami i rodzice na dole my na górze, łączy nas jedynie klatka schodowa...jest w porządku, ale ja marzę o własnym domku :tak: podwórko to coś wspaniałego szczególnie latem i nie zamieniłabym tego na mieszkanie w bloku ;-)lasów też mamy dużo bo mieszkamy w samym środku Mazowieckiego Parku Krajobrazowego :blink:
Bartuś jaki słodziutki bobasek i jakie ma fałdki i pucki tylko by całować :tak::-)

Bershka dzięki za linka, jutro poczytam bo dziś już padam...powietrze ze mnie wszystko wyciągnęło ;-):blink:

Dobrej nocy dziewczynki
Buziaki

dziewczyny my mamy super srodek na komary,niedostepny w aptekach tylko na stronach inter..nazywa sie MUGGA , mąz ma w kulce ja z O.w sprayu. Dzisiaj doslowni ekomary uciekaly od nas na kilometr ale dla maluszków oczywiscie sie nie nadaje...mnie Kubus nie liże wiec nie wiem :-D ale go nosze i jest ok. Spryskałam budkę z wózka i Kubulątko nie jest pogryzione. Te wszystkie Off-y i Autany to strata kasy:no:

tu macie linkasa do tego produktu MUGGA repelent na komary europejskie i tropikalne, meszki, kleszcze

dobrej nocki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja o pol nocy,,padnieta jestem caly dzien na basenie od piatki taki upal super pogoda ale jutro ma byc nie za cieplo..

jolu tez jeszcze nie spisz..

Dzień dobry:happy2::happy2::happy2: dziś już mam lepszy humor -> zaś przepiękne słoneczko, Wacek ma wolne, Bartuś jest przekochany -> czego chcieć więcej:happy2::happy2::happy2:

Bershka Bartuś jest chyba jeszcze za mały, ale kiedyś spróbuję mu puścić:tak::tak::tak:

Paula rzeczywiście mieszkamy w domu z teściami -> Oni na dole My na górze:tak::tak::tak: jest super, bo od ulicy daleko i mamy jakieś 500m do lasu:-):-):-) teraz niestety nie da się tam spacerować, bo mokro, ale wcześniej potrafiłam robić sobie z Bartusiem 2 godzinne spacerki:-):-):-) no, a teraz jak taka piękna pogoda to siedzimy na dworku cały dzionek ile tylko się da:happy2::happy2::happy2: oto parę fotek (fotek sukienki nie mam, ale zrobię):

Zobacz załącznik 253061 -> golasek
Zobacz załącznik 253062 -> walczę z grzechotką
Zobacz załącznik 253064 -> na dworku w kojcu
Zobacz załącznik 253065 -> jestem tygryskiem
Zobacz załącznik 253066 -> poranne przytulaski z tygryskiem

Dziś zaś pewnie cały dzionek będziemy na dworze:tak::tak::tak: miłej niedzieli:happy2::happy2::happy2:
fajniusi bartus a jak duzy na 3 miesiace..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:happy2::happy2::happy2:

i właśnie Mama Sówka też bym się chciała dowiedzieć o jakiś super specyfik na komary!!!
my też mieszkamy w domu tylko że z moimi rodzicami i rodzice na dole my na górze, łączy nas jedynie klatka schodowa...jest w porządku, ale ja marzę o własnym domku :tak: podwórko to coś wspaniałego szczególnie latem i nie zamieniłabym tego na mieszkanie w bloku ;-)lasów też mamy dużo bo mieszkamy w samym środku Mazowieckiego Parku Krajobrazowego :blink:
Bartuś jaki słodziutki bobasek i jakie ma fałdki i pucki tylko by całować :tak::-)

Paula ja dziś wybieram się do apteki to może mi coś polecą i wtedy Ci napiszę:tak::tak::tak: wiesz my obok mamy dom, który jest dla Nas, ale trzeba przeprowadzić generalny remont (dach, okna, piwnica, ocieplenie no i cały środek), a na to trzeba kasy i czasu, więc narazie mieszkamy z teściami i jest dobrze:-D:-D:-D a my mieszkamy w Pilchowickim Parku Krajobrazowym:-):-):-)

Buziaki ja śmigam do Gliwic:tak::tak::tak:

Witam porannie......
Bershka.....nie wiem jak na synka ale ja tez jak w transie ,jak sluchalam tej piosenki:)
Ryba....jak dla mnie to dowod ktorego pozazdrosicil by nie jeden facet:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry