reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :happy2:
U nas cudna pogoda, od rana cieplutko, słoneczko i trochę wiaterku :tak::-)

Bershka dziękuję Ci za linka, skoro to takie super to na pewno zakupię :tak:

Mama Sówka to fajnie że macie już domek postawiony, zawsze to już coś :tak: my ewentualnie możemy mieć działkę u moich rodziców a na kaskę czekamy do 2012 roku wtedy będziemy myśleć o budowie :tak:

Joanna Ty chyba dzisiaj masz usg coś mi się tak kojarzy :-) trzymam kciuki i czekam na wieści :tak::-)

Pajkaa a Ty miałaś chyba leżeć a na pocztę śmiagasz no no.gif ;-)

Kiki
fajnie macie z tym basenem :-) też bym z chęcią się wybrała tylko nie mam kiedy i jak teraz bo u nas nie ma...może po remoncie się wybierzemy :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia :happy2:
Buziaki

reklama
Hej laski
ale u nas duszno!!!!!
tak jak zapowiadali ma byc w tym tygodniu mega upalnie a po srodzie nawet ponad 30 stopni i burze wiec bedziemy zdychac!!!!!!
paula- ale te tygodnie ci lecą...
Kinga- tam pewnie bedziemy klepac w waznych, tajmnych sprawach:)
Pajka- pamietaj o odpoczywaniu!!!!!!!!!!!!
Bershka, Kiki ale z Was nocne marki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

hej!
my już u dziadka od dzisiaj.Nie odzywałam się bo mamy u siebie problem z komp po burzy.Poczytam póżniej,teraz zmykamy na spacer,mamy pierwszy ząbek ale to chyba 3,niestandardowo.
pozdrawiam dziewczynki!

tu moja dercia na basenie:tak:;-),u kumpeli w ogrodku:-);-) no i na zakupach tak zmeczona ze zasnela na siedzaco.:szok:.:-);-):tak::-D

Załączniki

• SDC11703.jpg
    SDC11703.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC11717.jpg
    SDC11717.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 52
  • SDC11720.jpg
    SDC11720.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 53
  • SDC11726.jpg
    SDC11726.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 53
  • SDC11738.jpg
    SDC11738.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 47
  • SDC11746.jpg
    SDC11746.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC11768.jpg
    SDC11768.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 57
  • SDC11778.jpg
    SDC11778.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 61
  • SDC11775.jpg
    SDC11775.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 57
  • SDC11741.jpg
    SDC11741.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
tusia brzusio piekny, cmok w niego :tak:

Dercia mój skarbeniek piekny! alez jest cudowna co nie dziewczyny ?

ide do nauki, jutro zdaje 3 raz to samo a znowu nic sie nie uczyłam, buzia!

Do góry