reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witajcie Kochane :)

Tusia- e tam zadnej paniki wsio jest Ok i tego sie trzymaj..Koniecznie skrobnij po wizycie
Gie osko- ciekawy ten fotelik, podobny do Maxi Cosi ale cenna innna:) I super ze sie odchyla!!!!!

Witam sie i ja..
witajcie Kochane :)

Tusia- e tam zadnej paniki wsio jest Ok i tego sie trzymaj..Koniecznie skrobnij po wizycie
Gie osko- ciekawy ten fotelik, podobny do Maxi Cosi ale cenna innna:) I super ze sie odchyla!!!!!
Czarodziejko czyli ten cybex wg Ciebie jest lepszy od maxi-cosi??bo ja wlasnie rozwazam tego cybexa i macxi-cosi jutro musze juz cos zamowic...doradz...tylko nie wiem czy z tego cybexa mozna zrobic taka podstawke pozniej jak to jest w maxi-cosi??

Dzień dobry :happy2:
My dzisiaj rano byliśmy z Kacperkiem na pobraniu krwi, bo musimy zrobić mu badania przed wizytą u specjalisty z tą nóżką (jedziemy 7 lipca)...

Tusia trzymam kciuki!!! na pewno wszystko jest OK :tak: daj znać koniecznie...

Gosia fajny ten fotelik :-)

Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia :happy2:

gie osko- az tak nie znam tej firmy ale zobacz co znalazlam...
_WYPRZ_FOTELIK SAMOCHODOWY MAXI COSI RODI WYS 0+?? (1083141903) - Aukcje internetowe Allegro
w tym ukladzie wolalabym maxi cosi min ze wzgledu na ten sam adapter czy siedzisko z ktorego potem korzysta juz duze dziecko​
z tej aukcji mialam wlansie kupowac to maxi-cosi bo najtaniej na allegro...a Ty dla Maciusia jaki masz fotelik??tylko nie wiem czym sie roznia te maxi-cosi rodi od rodi xp czy jakos tak??

Jestem ufffffffffffff wszystko dobrze.:tak:
BĘDZIEMY MIELI SYNKA SZYMONKA :-)
Z początku wszystcy troche skwasili miny bo
jednak kazdy po cichu liczył na dziewczynkę
ale teraz jest ok.:tak:
najlepsze było pytanie mojego syna :to co urodzisz jeszcze jedno tu czytaj ;dziewczynke??? :szok:

reklama
tusia- cudowne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tam płeć....Zdrowe dziecko, to szczesliwa rodzina!!!
Bardzo sie ciesze ze wszystko Ok...i Gratuluję Synka:)

Gie osko- ja teraz mam dla macke tez maxi cosi ale ten mniejszy ciut...nie pamietam do ile kg...
calkiem nie glupie te Maxi Cosi wiec chyba skolonie sie bardziej w ich stronę

Do góry