P
patrysia*
Gość
DZIEŃ DORBY:-)

MAMA SÓWKA super krzesełko:-)
PAJKA jak pisałam na zamkniętym nie bó się bo synkowi nic nie grozi jak zrobią ci cc
PAULA no racja racja jeszcze troche i będziemy siedziec i czekac na Karolka:-)
Już się nie mogę doczekac waszych maluszków i już teraz mówie życze udanych poródów!:-)
dziewczyny czy Wy widziałyscie soczki z Bobovity od 9mca ze słomką dla dziecimam, kupiłam ale co z tego jak Kubusiek je gryzie a nie ciągnie

życze zdrowego dzidziusia a czy synek hmm nie wiem ale mówią i mi się tak sprawdziło czym bliżej owulki tym większa szansa na synkaWiam, dziewczyny @ miałam 08.06 ok 22.06 owu przytulanko było 20 i 22.06.
Będzie chłopiec??? Bo mam już 2 dziewczynki:-)

ja mam z Lovi i jestem bardzo zadowolona(Dominis też miał)i co dobre w tym to to ze smozki są dużo tansze od tych z TT a wiadomo częściej trzeba wymieniać;-)Witam wieczorkiem
Pajkaa nie martw się za wczasu, może to nic groźnego, najlepiej skontaktuj się z lekarzem...będzie dobrze...tulam!
Poziomki witaj :-) Bóg jeden wie co będzie ;-) trzymam kciuki za chłopca!
Mama sówka super to krzesełko
Dziewczynki jakie butelki są lepsze Tommee Tippee czy Lovi? Kupiłam co prawda 2 butelki Aventu ale zastanawiam się jeszcze nad takimi...
MAMA SÓWKA super krzesełko:-)
PAJKA jak pisałam na zamkniętym nie bó się bo synkowi nic nie grozi jak zrobią ci cc

PAULA no racja racja jeszcze troche i będziemy siedziec i czekac na Karolka:-)
Już się nie mogę doczekac waszych maluszków i już teraz mówie życze udanych poródów!:-)