reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Juz sie nie moge doczekac !!! A zanim zaszlam w druga ciaze zarzekalam sie ze przy drugim dzidziusiu chce miec niespodzianke i nie bede chciala znac plci przed porodem.
Buziaki
to normalne ze jest ta ciekawosc tym bardziej przy drugim dziecku- nie widze czegos złego w tym ze chcemy wiedziec!!! chociaz moja szwagierka twierdzi inaczej...powiedziala mi kiedys ze ona przy zadnej z ciąz nie znala płci do konca (a dodam ze ma troje dzieci). Wg jej mniemania "swoje trzeba wyczekac"- to są dokladnie jej słowa. Ja osobiscie nie widze w tym nic wzniosłego...i założe sie ze jest jedną z nielicznych osób mających takie podejscie- to jej wybór i jej sprawa!!!!osobiscie nie do konca wierze w to ze nie znala plci..przynajmniej drugiego dziecka...bo urodzila corke a w torbie w szpitalu miala rożowe czapeczki itp..czyżby miala taki zmysl???wątpie...ale jesli sie mysle to niech mnie pokreci...;-)
...wiec kochana czekamy na tescior:)))))))) ja stawiam na królewicza:)

reklama
ja dzis 10dzien po owulce i tempka 37,1
baffled5wh.gif
fiu fiu fiu czyzby fasolka?:)))))
trzymam kciuki

jakas nadzieje mam ale nie duza bo endo bylo cienkie po owulce
bo tylko 5mm gin daje male szanse ale ze wszystko jest mozliwe
lykam Omege 3 na endo wiec moze cos zgrublo do zagniezdzenia

U mnie dzis 6dc.Tesciki kupilam.Od jutra zaczynam staranka.;-)
Mala Mi,czekamy z niecierpliwoscia,ciekawe.Ja tez postanowilam,ze sobie go pozniej kupie.:tak:
Beatka,trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny,tak szczerze to chyba kazda chce wczesniej wiedziec jaka plec.co nie!?

hej babeczki a co tu tak pusto/.??/?
gdzie sie podziewacie???

dzis nad ranem moja kuzynka urodzila córeczke:))))
to jej druga córcia...ona mogla by nam sie tu pochwalic jak sie corcie robi:))))) no ale ona marzyla o synku:))))

U mnie dziś jakieś małe plamienie chyba @ nadchodzi.A to znaczy ,że...
biggrin.gif
zaraz zaczynam staranka
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
biggrin.gif
a jaka tempka??? czasem plamienie wystepuję przy zagnieżdzaniu!!!!
no ale nie chce cie nakrecac (jesli sie nie udalo w tym cyklu)
Który masz dzien cyklu?????i jaki pomiar????

Witajcie!!
U mnie dzis 8dc,staranka byly wczoraj.Beda jeszcze 9 i10dc.
Przy moich cyklach 28d,owulke mam okolo 14dc.
W tym cyklu maksymalnie oddale sie od owulki,a jak nic z tego nie wyjdzie,w nastepnym sie troche przyblize:tak:
Wiem,ze przy planowaniu dziewczynki,potrzebna jest duza cierpliwosc.A u mnie troche z tym ciezko.Ale bede musiala.

DZiewczyny a co tam u was?????????

reklama
Do góry