reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

beatko- jak po wizycie kochana......daj znac koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czarodziejko,Beatka już pisała o wizycie,myślę że się nie pogniewa jak zacytuję jej wypowiedź z poprzedniej strony ;-):

"jestem po usg
dopiero mala kropeczke widac
jeszcze troche za wczesnie
ale jest
ok 12tc nastepne usg"

reklama
dzieki jagienka

ollena i tak wlasnie bede mowic jak co
nawet jak bedzie coreczka to nie wszystkim powiem
bede mowic ze nie pokazalo sie
i nie wiadomo jaka plec

U mnie jest to samo gadanie:wściekła/y:... a jak będzie trzeci syn to co?? Matko jak to wkurza.. Mówię wtedy ,że będę miała trzech synów albo... a jak będzie trzeci syn to będzie miał na imię Tadek bo pasuje mi do Witka i Antka:-p;-)
Ja jestem z tych co wolą wszystko wiedzieć jak najszybciej i myślę ,że test na płeć sobie kupię.Wolę pochodzić po sklepach i pooglądać jakieś śliczne chłopięce ciuszki albo zabaweczki czy pościel i tak się nastawić pozytywnie jeśli trafi się trzeci chłopak.Na tą chwilę czuję ,że będzie córcia i tego się trzymam ;-)
Swoją drogą dziwnie się dziś czuję bo jestem po @ już 2 dni a teraz mam wrażenie ,że zaraz ją znowu dostanę:baffled: Tak mnie jakoś brzuch ćmi dziś...
Reszta w normie jeśli chodzi o śluz i szyjkę, pewnie już za dużo myślę o całym tym staranku:-p:sorry2:

AneczkaK,tez tak mialam,ze zaraz po @ mialam dziwne bole w podbrzuszu.
Wydaje mi sie ,ze to stres robi swoje,bo za duzo myslimy o tym wszystkim.:tak:
Jak tam staranka???? trzymam &&&&&&&&&&
Ja juz po starankach.:-)Teraz pozostaje tylko czekac;-)

Dzięki Dido pocieszyłaś mnie ,że nie tylko ja mam jakieś dziwne objawy;-)
U mnie staranka w toku, było jedno przytulanko a teraz mąż jedzie na wyścigi rowerowe i 3 dni go nie ma.Mam nadzieję ,że wygniecie sobie te jajka i zwiększy szanse na wytrwałe plemniczki dziewuszki;-):tak:

Dziewczyny apropo tego co pisała jedna z Was, że prawie każdy chciałby dzieci odmiennej płci. Mam dwie koleżanki które miały pierwszego syna, potem we trzy chodziłyśmy w tym samym czasie z drugim i już na początkach ciązy obydwie mówiły że one to by chciały drugiego syna (trzeciego dziecka żadna nie planuje :-) ) I wszystkie trzy mamy po dwóch zdrowych synków :-)

Napiszcie o jakim teście w 10tc piszecie co wykrywa tak szybko płeć??? Nie słyszałam o takim

Duzo kobiet przeraza relacja matka-corka wiec wola miec synow. Mnie przeraza w przyszlosci relacja matka-syn wiec kazdy ma inaczej.
Beatko odpowiadaj, ze chcecie miec niespodzianke, 2 razy sie dowiadywaliscie a teraz ma byc big supraise ;)

nullka tu masz o tym tescie

Intelligender- test prognozujący płeć dziecka

jest tylko sa dwie rzeczy ktore wplywaja na wynik

kobiety w ciąży z zespołem policystycznych jajników najczęściej otrzymują wynik CHŁOPIEC, więc wynik testu nie jest wiarygodny.
kobiety stosujące progesteron. Nie zaleca się wykonywania testu w trakcie stosowania progesteronu, chyba że test zostanie zrobiony 10 dni po podaniu ostatniej dawki leku.

Ostatnia edycja:
jestem po usg
dopiero mala kropeczke widac
jeszcze troche za wczesnie
ale jest
ok 12tc nastepne usg

kochanie nie zauwazylam twojego postu...czajnik ze mnie:)))))
dziś jest mala kropeczka a jak pojdziesz w 12 tc to juz maly ludzik bedzie:))) zreszta co ja ci bede mowic....jak ty "stara wymiataczka" :))))) najwaznijesze teraz ze "kropeczka" dobrze umiejscowiona...niech rosnie zdrowo, szczesliwie i z cipką:)))))))

Swoją drogą dziwnie się dziś czuję bo jestem po @ już 2 dni a teraz mam wrażenie ,że zaraz ją znowu dostanę
baffled5wh.gif
Tak mnie jakoś brzuch ćmi dziś...

aneczka moze owulka byla poźniej albo wczesniej bedzie...wiesz jak to w organiżmie.....ja bedąc w drugiej ciązy....nie wiedzialam jeszcze ze jestem....jedynie czulam sie jakbym wlasnie miala dostac @ i tak pikał jajnik....tak poza tym zero objawów:))))))

Dziewczyny apropo tego co pisała jedna z Was, że prawie każdy chciałby dzieci odmiennej płci.
...być moze chodzi o mnie wiec odpisuję:
napisalam ze "nie znam osoby ktora chciala by dzieci tej samej płci..." ale nie oznacza to ze takowych na swiecie nie ma ;)
zdaję sobie sprawę ze i tacy rodzice istnieją...i tez nic w tym niezroumialego...dla dzieci to super sprawa....

Test na wczesne wykrycie płci dziecka poprzez badanie moczu Best Baby Test.
Najlepszy test na płeć dziecka. Nowość na europejskim rynku prosto z USA!

Jesteś w ciąży, gratulacje! Być może jesteś niecierpliwa i ciekawa, czy spodziewasz dziewczynki lub chłopczyka?
Z naszym testem można zidentyfikować płeć dziecka szybciej niż jest to możliwe u lekarza. Już od 10 tygodnia!
Test ten umożliwia w domu bez konieczności wizyty w gabinecie lekarskim w intymny sposób odpowiedzieć sobie na pytanie czy będziesz mama dziewczynki czy chłopca.

Badanie można wykonać od 10 tygodniu ciąży z pierwszego porannego moczu.
Wynik w ciągu 2 minut !

Od 14 tygodnia badanie testem daje prawie 100% pewność!
Instrukcje dotyczące używania:
1. Napełnić załączony pojemnik około 80 mililitrów pierwszego porannego moczu
2. Otwórz odczynnik do badania i wlej do pojemnika z moczem
3, Zamknij pokrywę pojemnika, wymieszaj ruchem kołowym i odczekaj 2 minuty
4. Po dwóch minutach możesz odczytać wynik

Jak interpretować wyniki:
pomarańczowy lub czerwony kolor - chłopiec
kolor zielony – dziewczynka

reklama
czarodziejka ciekawe czy to nie podroba inelligender
ten co ja pokazalam w moim poscie przed toba
bo ten twoj jest malo populany w UK