reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka,cudne jest to zdjęcie twojego synka w kiteczkach :-D a Ciebie sobie dokładnie tak wyobrażałam-serio!! Śliczna z Was rodzinka,u mnie zdjęcie brzusia z dzisiaj czyli prawie 30tc :tak:

Załączniki

• DSC00786.JPG
    DSC00786.JPG
    44,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Jagienka super dziewczyna z ciebie
i maz i dzieci
a starszy to strasznie przystojny
oj coreczka bedzie sliczna :tak:
i dzieki za mile slowa

a brzusiu sliczny malutki zgrabniutki

wydaje mi sie ze teraz bedzie nam sie lepiej pisac
tak jak bysmy sie wszystkie znaly
z zycia a nie tylko z bb

Ostatnia edycja:
Dziękuję bardzo za komplementy,bo się zarumienię :sorry: a za Dawidkiem przepadają wszystkie córeczki moich koleżanek czy kuzynostwa,on jest taki wrażliwy i delikatny ;-)

Faktycznie,fajnie widzieć jak wyglądacie i super byłoby kiedyś się spotkać :tak: tylko ciężko byłoby to zorganizować...nie jest to jednak niemożliwe,kto wie,może kiedyś? :happy:

Dido,ale piękna kobietka z Ciebie!! I jaka chudzinka ;-) Chłopcy mieszani ale tak się przyglądam i chyba więcej mają z mamusi :tak: żeby tatuś nie poczuł się urażony...-od pasa w dół wszyscy nasi chłopcy mają po tatusiach :-p

Czarodziejko,bez przesady,co najwyżej przeciętna ale moja połechtana kobieca próżność aż się prosi żeby podziękować za komplement :-p

Że z Ciebie śliczna dziewczyna to już wiedziałyśmy z avatarka a synuś przystojniak i wygląda na starszego,biorąc pod uwagę że sprzed dwóch lat,ale ten uroczy brzuszek po prostu mnie zaczarował-miodzio!!:rofl2:

Daggy,nie widzę fotki :eek:

Dzieki dziewczyny:-)
Czarodzieja,z Ciebie tez ladna kobitka. hohoho
Synkow,tez masz fajnych.
daggy75,synek to juz kawaler.
A corcia,slodziutka-sliczna pewnie po mamusi :-)))

reklama
O już widzę,no nie,nasza rodzyneczka,księżniczka Aleksandra na pierwszym zdjęciu-obłędna!!:tak: A synuś to już kochana kawaler na wydaniu!! Wygląda na duszę artystyczną,podobnie jak chłopcy Beatki ale to pewnie przez te długie włoski;-)

A mamusia-cud malina :happy: tak młodziutko wyglądasz,tylko nie wiem czemu,wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę :sorry:

Do góry