reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Czarodziejko! no to chyba wiem co Ci przelecialo przez glowe;-) rozumiem ,ze chlopczyk skoro mam sie cieszyc ,ze dzidzius juz jest;-):-D No nic zobaczymy jutro. Ja chce juz zakonczyc ta meczarnie zycia w niewiedzy i cieszyc sie Ninka albo Michalkiem. Wszystkie wiemy jak bardzo wszystkie tu pragniemy coreczek (prawie wszystkie) ale dziecko to dziecko:tak:
No a Ty sie tam grzej dalej. Fajnie ,ze takie macie udane wakacje. Chlopcy nie beda chcieli wracac ;)

reklama
Aneczko ja niestety nie mam przeczuc co do innych :baffled:
Ale tak bardzo chcialabym dla Ciebie tej coreczki...
A nie masz przeczucia takiego z wewnatrz od dzidzi, kim jest???
mnie przy drugim ani teraz takie przeczucie nie zawiodlo, ale teraz balam sie ze to moze moje pragnienie a nie przeczucie, a różowe ciuszki kupilam juz w maju na wyprzedazy w tesco i jakoś cały czas myslalam ona:cool:

czarodziejko wow, bosko dla was i dzieci , w sumie co do mnie sie nie pomyslilas, chociaz nie bylo to tak silne przeczucie jak do Beatki, napisz co sadzisz o Aneczce bo ciekawosc mnie zje, a jak napisalas dziecko juz jest, dlatego ja tez mialam imie dla chlopca i chcialam juz wiedziec, czy to on czy ona aby oswoic sie z ta myślą

Ja padam na twarz, cala noc nie spalam z przejecia ze to ONA, a teraz jestem spiaca........

nullka
jesli wieczorem 16 dc pecherzyk byl 23 mm, a srednio rosną 2mm na dobe to powiem ci szczerze ze na 100 % musial pęknąc 17 dc napewno nie 18 byłby za dojrzaly, u mnie pękały koło 20 mm pęcherzyki

ja w pierwszej ciąży którą poroniłam miałam cień cienia po okolo 1 godz i to była ciąża

annagrzymnis leć do lekarza, chyba dzis mialas wizyte????
moze to krwiaczek koło dziecka, wtedy nie mozna pracowac :( lepiej sprawdzic

monico a u ciebie jakie imie bedzie cos pamietam ze Zuzia ?
wiesz ze ten test wasz z kapusty to raczej chlopczykowy
bo rozcienczyl sie
a powinien byc taki ciemny fiolet jak na dziewczynke,
wiec nie u kazdego sie sprawdza
bo np u natan byl ciemny fiolet a ma Milanka

ja u Aneczko przeczowam dziewczynke
i u dido tez
bo wierze ze nam tu wszystkim teraz sie udalo

a ja ubranek pare dla dziewczynki juz mialam kupionych zanim zaszlam w ciaze
a po chlopcach wszystko wydalam zeby nie kusic losu

Beatko tak bedzie Zuzanna Wanda
chłopczyk miał być Mikołaj
a test kapuściany - kurcze jakos nie wiem co o nim myslec, raczej bylam negatywnie nastawiona do tych testow i do intelligender tez :cool:

po chłopcach nie mam nic bo nie chcialam więcej dzieci, a raczej nie planowalam, ale kropelka wody drąży skałę, ta kropelką byl mój mąż i dziewczyny z forum

teraz byle bezpiecznie i bezproblemowo przejsc z Zuzą do końca :-)

Moja dzidziula kopie wlasnie a ja walcze ze stresem:baffled: Matko jak ja wam zazdroszcze. Chce miec juz za soba to usg... Teraz musze sie w koncu dowiedziec:sorry: Ze wszystkich obliczen wychodzi dziewczynka. Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki mocno mocno:baffled::rofl2:

AneczKo Kochana- to co ja mysle w kwestii Twojej dzidzi to tak malo istotne ze nie ma co sie sugerowac!!!!! Przeleciala mi mysl ze to moze byc chlopiec ale przeciez ty mialas spory odstep od owulki wiec jak?
Bedzie lalKa..trzymam najmocniej jak tylko moge-Kciukasy!!!!!
Wiem skarbie jaki to stres..to oczekiwanie by sie wreszcie dowiedziec!!!
Przechodzilam przez to i wiem jak wiele stresu to kosztuje..oj wiem...tyle ze u was po kolei sprawdza sie ta dziewczynka,,u mnie byl pisioreK i wielkie buuuu ale na szczescie chwilowe...bo teraz jak sobie to przypominam to az mi wstyd,..no ale nie bede przed wami udawac...same zreszta wiecie o co chodzi bo macie podobnie jak ja po dwoch synkow:))))
Ja tak bardzo obawiam sie swoich rekacji ze siedze grzecznie i nie mysle nawet o planowaniu!!!!dzisiaj smialam sie do meza ze polozymy dzieci spac i zrobimy sobie takie dwa malutkie , cudniutkie rozdarte bobaski.....i obydwoje w smiech:)))) wiecie to bylo ironiczne...moj maz wie ze ja jestem na NIE:):-D
aNECZkO A KIEDY tY Skarbie na to usg pomykasz? Wysle ci "swiatelko"...cieple i dobre mysli!!!!;-)
JaK wrocisz z usg od razu pisz do mnie.....ze nie jestem zadna wrozka i masz core:)))))))

reklama
dziewczyny dzisiaj maz wrocil wczesniej z pracy wiec ja od razu za telefon i szukac lekarza ktorzy mnie przyjmnie natychmiast :zawstydzona/y: oczywiscie zeby obejrzec ten moj pecherzy. i znalazlam. okazuje sie ze pecherzyk ma 21mm i jest to przecherzyk okoloowulacyjny. tyle sie dowiedzialam:crazy: lekarz powiedzial ze nie umie okreslic czy owu nastapi za 5 min czy za 2 dni:szok: a co Wy o tym myslicie? Beatko jak Ty chodzilas na monitoring to jak to wyglaalo? zreszta jak mu powiedzialam o planowaniu konkretnej plci to wydaje mi sie ze nie byl zorientowany w temacie:crazy:
jestem niepocieszona :wściekła/y: przypomne ze dzi to 13dc, a ostatni sex byl w niedziele czyli 11dc.

Do góry