reklama
Pirania, dziękuję za odpowiedź. Wiem,że piąty cykl to nie tragedia, tylko że ja strasznie niecierpliwa jestem i szybko się zniechęcam jak mi się coś nie udaje. Z chłopcami udało się za pierwszym razem. Robiłam dzisiaj testy owulacyjne, bo wiem że na ciążowe jeszcze za szybko. A z tego co czytałam, to owujacyje w ciązy też wychodzą pozytywne i wczesniej niż ciązowe, ale może się mylę. Jeżeli chodzi o suplementy to łykam wszystko co możliwe, w dawkach jakie podawałaś, kupowałam je na allegro, korzystając z linków które polecałaś. Sylk też mam, kupiłam na ebayu. Hehe, a potem znalazłam na allegro, połowę tańszy.
T
Tusia.
Gość
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Myna witaj i powodzenia
)
Tusia dziaaałaj
)
ja zmykam na dziś
zmęczenie ze mną wygrywa..
do jutra.
Tusia dziaaałaj
ja zmykam na dziś
do jutra.
Piranha
Fanka BB :)
myna, mi w 1 ciążę udało się zajść w drugim cyklu (starania to był wtedy czysty spontan, nawet nie analizowałam kiedy mam dni płodne) a o 2 ciążę musiałam kilka miesięcy powalczyć, grunt to pozytywne myślenie i trzeba myśli odciągnąć w inna stronę by cały czas nie myśleć o ciąży :-) A jakie odstępy od owulki zachowywałaś przy poprzednich staraniach? Co do testów owulacyjnych to one też nie wykryją Ci ciąży póki nie jest produkowany hormon HCG, testy te krzyżują się z HCG na poziomie 10 co oznacza, że przekroczenie tego poziomu powoduje pozytywny test, działają więc podobnie do testów ciążowych o czułości 10 mIU/ml.
Mama05, dobrej nocki i kolorowych snów! :-)
Tusia, powodzenia! :-)
Mama05, dobrej nocki i kolorowych snów! :-)
Tusia, powodzenia! :-)
axarai
dziecioholiczka......
Mama dobrej nocy, i Tusia też! Widzę, że Wam się moje Smjiliki spodobały
Myna trzeba pamiętać, że z wiekiem mamy co raz mniej jajeczek, takie osłabianie też powoduję tracenie szansy, odsuwanie od owu też zmniejsza szanse, i później z tego wychodzi 10% szans:-(

Myna trzeba pamiętać, że z wiekiem mamy co raz mniej jajeczek, takie osłabianie też powoduję tracenie szansy, odsuwanie od owu też zmniejsza szanse, i później z tego wychodzi 10% szans:-(
T
Tusia.
Gość
Piranha
Fanka BB :)
axarai, ja właśnie m.in. dlatego postanowiłam iść na całość i zaszaleć w najpłodniejszy dzień cyklu :-) Zarówno moja mama jak i babcia miały bardzo wcześnie menopauzę, obie z siostrą mierzyłyśmy poziom FSH w 3 dniu cyklu by ocenić rezerwę jajnikową i moja jeszcze się nie kończy a u siostry (bliźniaczki) niestety już tak ...śmieję się, że zaoszczędziłam na komórkach jajowych łykając antyki przez kilka lat 
myna, również dobrej nocki życzę! I jutro masz wstać z nowym, pozytywnym nastawieniem! :-)
tusia, a ile ma teraz Twój synek?

myna, również dobrej nocki życzę! I jutro masz wstać z nowym, pozytywnym nastawieniem! :-)
tusia, a ile ma teraz Twój synek?
reklama
K
Kinga85
Gość
...a ja dopiero teraz jestem 

miłego wieczoru życzę
i dobrej nocy
ja jestem wykończona.
Jutro znowu ciężki dzień w pracy

edytko byś się zdziwiła jakie amstaffy są fantastycznie i dobre psy. to kwestia ułożenia wychowania psa.Kinia powiem Ci ze ja sie boje amstaffow,chyba bym do Ciebie na kawke nie przyjechala![]()
i tak jest! Aslan od szczeniaka jest z nami. Filip robi z nim co chce..uwielbiają sięKingi psiak wychowywał się z dzieckiem, to już na pewno łagodny jest![]()

miłego wieczoru życzę
i dobrej nocy
ja jestem wykończona.
Jutro znowu ciężki dzień w pracy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: