reklama
Piranha
Fanka BB :)
Daria, ale Ty szczuplutka jesteś! A Twoja Nadia jest prześliczna i przesłodka!
Ja to ze swoja siostrą rozumiem się bez słów, zawsze bardzo zżyte byłyśmy ...no ale jesteśmy bliźniaczkami :-)
Mama05, kolorowych snów i dzięki za jutrzejsze wsparcie!!!
Gal, ja na 200% się już na 3 dzieciątko nie zdecyduję no ale tak jak piszesz "nigdy nie mów nigdy"
A tą witaminę C bym wzięła, jest dość droga w porównaniu do innych a za jakość też się płaci, widziałam ją też na Allegro.
tusia, dzięki!!!
Ja to ze swoja siostrą rozumiem się bez słów, zawsze bardzo zżyte byłyśmy ...no ale jesteśmy bliźniaczkami :-)
Mama05, kolorowych snów i dzięki za jutrzejsze wsparcie!!!
Gal, ja na 200% się już na 3 dzieciątko nie zdecyduję no ale tak jak piszesz "nigdy nie mów nigdy"

tusia, dzięki!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Piranha ja tez tak mowilam,jak urodzil sie Alan to powiedzialam ze nigdy wiecej dzieci tak dal mi popalic
z Kuba to byla tzw ciaza z zaskoczenia
no jak juz myslalam ze mi dwojeczka starczy to po kilku latach mi sie odmienilo i zapragnelam miec jeszcze jedno,no a teraz mam takie parcie na dzidzie ze szok
boje sie co to bedzie dalej... czy na czworce sie skonczy ? tego nie wiem 

Marzycielka12
hej dziewczyny. chyba narazie odpuszcze sobie wstawianie tych suwaczkow bo troche balagan mi sie przez to porobil. oj jak ja nie lubie robic takich rzeczy na kompie
praca z komputerem to zdecydowanie nie dla mnie

Marzycielka12
o widze ze nie udalo mi sie skasowac jednego suwaczka, ale juz dzis mam dosc 

Marzycielka12
a teraz z innej beczki. dziewczyny powiedzcie mi co moze oznaczac ciemno brozowy sluz ok.tydzien po owulacji? implantacje zarodka?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Marzycielka sliczne suwaczki ;-) moim zdanie mozliwa jest implantacja ale lepiej zna sie na tym Piranha 
A wlasnie znalazlam Piranhy zdjecie i jestem pod wrazeniem,jaka slicznotka z Ciebie;-) i oczywiscie &&& za wizyte, tylko po wizycie wracaj do nas szybciutko,bedziemy czekac na wiadomosc ...

A wlasnie znalazlam Piranhy zdjecie i jestem pod wrazeniem,jaka slicznotka z Ciebie;-) i oczywiscie &&& za wizyte, tylko po wizycie wracaj do nas szybciutko,bedziemy czekac na wiadomosc ...
reklama
jej was nadrobic, normalnie nie da sie
jak przychodze to reszta ucieka
elllo nie gryze 
Piranha slicznia z ciebie kobieta
twoja siostra jest podobna ale nie powiedziałabym, że blizniaczka
no ale moj maz tez z blizniakow i oni to wogole nie podobni tez dwujajowi 
trzymam kciuki by dzidzius sie ujawnil
i trzeba przyznac masz bardzo ciekawe i niespotykane zainteresowania 
oo niezle wagi maja wasze bable...
u mnie Nadia ma 16 kg, a Livia 13 mimo ,ze taka okraglutka to wcale duzo nie wazy...
no ale one to po mnie takie niskie wagi maja... zawsze mialam niedowage dopiero w ciazy i to pod koniec mialam wage odpowiednia do wzrostu :/
jak przychodze to reszta ucieka
Piranha slicznia z ciebie kobieta
trzymam kciuki by dzidzius sie ujawnil
oo niezle wagi maja wasze bable...
u mnie Nadia ma 16 kg, a Livia 13 mimo ,ze taka okraglutka to wcale duzo nie wazy...
no ale one to po mnie takie niskie wagi maja... zawsze mialam niedowage dopiero w ciazy i to pod koniec mialam wage odpowiednia do wzrostu :/
Podziel się: