reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kosmo nie jestes wariatka z tymi zdjeciami , ja tez strasznie uwazam. A przedwczoraj moja kolezanka z bb opowiedziala nam ,ze jej synka zdjecia jakos pokradli z picassy i ktos umiescil w swoim profilu na fb i nk. Na fb to jakis chyba pedofil bo mial mase zdjec dzieciakow. Masakra. Niby mialam na fb tylko 4 zdjecia dzieci i dostep tylko dla znajomych ale usunelam od razu. Rozumiem w pelni Twoj bol teraz i wspolczuje. Zobaczysz za jakis czas urodzi Ci sie tez taki slodziak jak moj Tosiek , taka przytulajka , ktora Ci wynagrodzi wszystko.

reklama
Mama05 o jee oo jeee oo jeee

achhh...pamiętam jak dziś, po jednych baraszkach mówiłam do siebie, płyń płyń kochanie.. i popłynął...i jest Mati

Mama padam jak ty fajnie to napisałaś

a ja kochana hymmmmmmmmmmm.....rym tym tym na razie męża od miesiaca nie widzialm to jak sie dorwe to bedzie sie działo. ;-)
a tak starankowio moze za rok ;-) a wy tu bedziecie wpadać mówic mi,ze warto i pokazywac swoje cudeńka

Kosmo- ja to jestem dopiero dziwna ,nawet nigdy nie miałam konta na NK czy Fb to nie dla mnie nie ten świat :-p
i to nie tylko ze wzgledów na bezpieczeństwo ;-)

Truskafffka hahahahah-mówisz;))

Aneczka witaj piekności nasze:)

Tusia dzięki ;):)
no to moja droga....biedny mąż hahahahaaa ,weźmiesz Go w obroty -juz Ci zyczę przyjemności :)
a rok--co to jest rok-poczekamy na Ciebie i Twoje mdłości ;))

Ostatnia edycja:
noo..jakbyśmy poczuli jakieś trzęsienie ziemi, to wszystko pod kontrolą...będziemy po prostu wiedzieć że Tusia dorwała męża :-D

mampytanie do Pirahny...oj biedna będzie jak tu zajrzy zacznie nadrabiać
w diecie dziewczynkowej na blogu są podane "4 jedzenia" z dopiskiem że czwarte jest namniej ważne. to znaczy że nie powinno sie tego jeść, czy powinno, ale mają niewiele wapna i magnezu?

Truskafffka ja nie wiem o co chodzi z tym jedzeniem,ale myslę ,że może to znaczyć tak-jak zjesz to dobrze a jak nie to nic sie nie stanie..najważniejsze są te które musisz zjeść czyli te 3..

a co do trzęsienia ziemi to bedzie jeszcze jedno ...jak mój syn wpadnie do macicy hahahahaaaa

Kate- o jesteś ..zobacz mi jeszcze dobra kobieto styczeń 2012;))
gdyby nam sie teraz udało to Kto wychodzi ??
ja 27lipiec 1979 godz.ur 5 nad ranem ;)

mam kilka wskazówek do diety:
Wapno:sery żółte, sery pleśniowe, mleko, jogurty, maślanki, twarożki, konserwy rybne, orzechy, kapusta, szpinak,
WAPNO ZABIJA: fastfood, konserwy, zupy w proszku, napoje gazowane, kawa, herbata, sól!!!

Magnez:ciemne pieczywo, orzechy włoskie, jabłka, woda, koper, natka pietruszki, groch, pestki dyni, gorzkie kakao, gorzka czekolada, kiełki, brokuły

Duże ilości SODU mają: makrela wędzona, ser topiony, parówki, placki ziemniaczane, majonez, jaja
Duże ilości POTASU mają: otręby pszenne, płatki owsiane, banany, mleko

Piranha
zobacz czy się zgadza. Zastanawia mnie to mleko-bo oczywiście w diecie dziewczynkowej jest zalecane, czy w takim razie trzeba szukać takiego mleka które ma jak namniej tego potasu a dużo wapna? czy lepiej zamiast mleka, jeść inne produkty z dużą ilością wapna?

Mama05 oo tak, te twoje II kreski będziemy opijać ooojjj długo, znaczy kto będzie mógł-czyt. JA- będę wznosić toasty winem, a reszta...brzuchatek, staraczek co najwyżej lampką mleka hiehiehie
no właśnie też mi się tak wydaje z tym jedzeniem, ale eksperta warto zapytać..a co:cool2:

Ostatnia edycja:
zgadza sie dziekuje jeszcze raz .ale 2009 to miał byc sierpień chodzi mi o aniołeczka >tu nie dowiem sie czy sie spawdziło ale ?

no własnie ciekawe z tym mlekiem ??????????

reklama
kosmo to jest kalendarz Jonasa na 2014 dziewczynka luty 25, kwiecien 24, czerwiec 22, sierpien 20, wrzesien 19, listopad 17, chłopiec styczen 26, marzec 26, maj 24, lipec 21, pazdziernik 18, grudzień 17

Do góry