reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05, mój B-Complex był w tabletkach. Odstawiłabym go stopniowo, tak na wszelki wypadek by nie było wyrzutu prolaktyny (choć wiele dziewczyn odstawia go od razu), jeśli to kapsułki to zrobiłabym tak jak piszesz - łykałabym co 2 dzień.

reklama
Pirania dzięk,jakby co to tak zrobię..
ja mam ten -polecany przez Ciebie i jest w kapsułkach B-100, Mega KOMPLEKS WITAMIN B, 100 kapsułek (2048909331) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jagienka ja moje dzieci smarowałam pudrodermem -biały kremik..
co do jedzenia to myslę ,że trzeba Jej małe porcje takie na 2,3 łyżeczki robić ,żeby zasmakowała i dalej podac mleczko..
spróbuj np.ziemniaczka z masłem...potem dodaj trochę marchewki.. i tak stopniowo..
moje futrowały równo ;)))
ja gotowałam im sama,deserki kupowałam na początku;)

Bella no to trzęsienie ziemi dziś :)) przyjemności kochana :):)

Mama05, łykałam taki sam więc może mój też był w kapsułkach? :-) Sprawdzę potem i dam znać bo męczy mnie to teraz okrutnie :-), Krzysiu zasnął (albo dopiero usypia, M dziś odprawia rytuały :-D) w pokoju w którym są tabletki i nie chcę się tłuc po szafkach ;-)

MissBella, miłych i owocnych staranek!
t1560.gif

Pirania spoko ..nie rób sobie problemu..taki poleciłas ,taki kupiłam i łykam :))kapsułki są brązowe..
&&&&&&&&&&&&&&& żeby Krzys szybko zasnął :)

jutro koło 9 wlecę uzupełnić wykres...
proszę o &&&& :))

zmykam pod prysznic i spać..Tomi wróci późno więc nie czekam na Niego.

do jutra kochane

dziewczyny mam pytanko jeżeli wiecie.. mielismy małą goscine, wypiłam dwa lekkie drinki. jutro tempka bedzie zakłócona pewnie przez to. mam wiec jej wogóle nie uznawać? dopiero tą poniedziałkową tak?
Fajny wieczór:)
a Wy widzę gadu gadu... szans na poczytanie nie mam juz dziś. Ide do łóżka:)

Ide spac ale wrzuce jeszcze na dobranoc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dla Wszystkich staraczek:tak:

Mama05, strasznie mnie męczyło z tymi tabletkami i kapsułkami :-D, okazuje się, że ja łykałam tabletki i że te preparaty Puritan's Pride są w 2 wariantach: tabletkowym B-50, KOMPLEKS WITAMIN z grupy B, 100 tabletek (2068098865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i kapsułkowym B-100, Mega KOMPLEKS WITAMIN B, 100 kapsułek (2076542249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Trzymam kciuki za jutrzejszą tempkę!!! &&&&&&&&&

Kinga, proszę mi tu ostrożnie z drinkami po implantacji!
c0701.gif
:-) Co do wpływu dzisiejszych drinków na tempkę to bladego pojęcia nie mam ale tu jest ciekawy wątek poświęcony temu zagadnieniu Jaka ilosc alkoholu może zakłócić PTC? - Forum 28dni Również od rana trzymam kciuki by ta piękna tempka już nie leciała w dół! &&&&&&&&&&

Na koniec cała moc kciuków za wszystkie nocne staranka i jutrzejsze tempki &&&&&&&&&&&&&&& oraz cała moc ciążowych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobrej nocki wszystkim życzę!
t2221.gif

Ostatnia edycja:
To i ja na sekundke wpadam
t2246.gif

Imprezka urodzinowa udana..dzieci sie bawily, rodzice goscili..bylo fajnie..
buziaki i Dobranoc..bo padam na ryjek
t2219.gif

Jagienko - a moze zmieszaj jej troche kaszki z jakims owocem...moze to jej podejdzie...
U mnie chlopcy szybko kaszki polubili....moze jeszcze trzeba poprobowac az w kocu jakis smaczek podpasuje

Patrysiu - MAKSIO urodzinki ma 29 (niedziela) ale robilismy dzien wczesniej:))))))

BeatKo Kochanie Ogromne GRATULACJE
niech sie Hanusia zdrowo i szczesliwie chowa.
ZyCze Tobie skarbie duzo sil, duzo cierpliwosci ale i wiele radosnych chwil..
jak juz sie troszke ograniesz i poczujesz lepiej odezwij sie Kochana!!!!!
..
t1037.gif

Ostatnia edycja:
Jagienka ja moje dzieci smarowałam pudrodermem -biały kremik..
co do jedzenia to myslę ,że trzeba Jej małe porcje takie na 2,3 łyżeczki robić ,żeby zasmakowała i dalej podac mleczko..
spróbuj np.ziemniaczka z masłem...potem dodaj trochę marchewki.. i tak stopniowo..
moje futrowały równo ;)))
ja gotowałam im sama,deserki kupowałam na początku;):)

Pudroderm nie sprawdził się u nas na pęcherze :no: do momentu pojawienia się strupków smarowałam gencjaną,wysuszyła raz-dwa i nie dokuczało aż tak :tak:

Próbowałam ziemniaczka,marchewki,brokuła...wszystko na marne :baffled: nawet buźki otworzyć nie chce a jak już podstępem uda się coś trafić-bardzo ambitnie wypluwa :confused:
Deserki testowałyśmy kupne i domowej roboty,nie chce ani banana ani jabłuszka...

Kaszki podobnie,mleczno-ryżowe-nie...te robione na mleku-też nie...różnych firm,różne smaki.

"Zjada" wzrokiem wszytsko co my jemy ale jak próbuję wykorzystać sytuację,ona idzie w zaparte...próbowałyśmy i po cycku i na głodniaka...bardzo chętnie trzyma np.marchewkę w rączce,cmokta wtedy i mlaska na cały dom ale jest za mała żeby jej w ten sposób cokolwiek dać...taki ciekawy egzemplarz mi się trafił ;-)

Czarodziejko,100 LAT DLA MAKSIA!!!

reklama
witam niedzielnie

piranha
to tylko dwa drinczki. gościna z najbliższymi:) i tak wszyscy się na mnie dziwnie patrzyli czemu Kinga tak malutko pije heh. spotkanie odpękane wiec teraz juz tempka bedzie si jutro itd:tak: u mnie alk troche zaniża tempke jak widzę, kiedyś po piwku też miałam podobnie. Dziekuje za linka.
Czarodziejko dla Syneczka 100 lat

Beatko GRATULACJE

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry