reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczka GRATULACJE !!!!!!!!
Moja koleżanka też urodziła po 12, właśnie przesłała mi zdjęcie synka, łezka mi się zakręciła, śliczny.
No to która teraz z kolejki do zaciążonych dołącza?

reklama
Mama-mam nadzieję, że się uda i że nie będziemy musieli o dziecko długo walczyć :tak:

zonga mi teraz w lutym "stuknęło " 2 lata starań....mi płeć bez różnicy więc nie celuję w wybrane dni..a mimo to się nie udaje...
ale dziergam cierpliwie w nadziei ,że i mi sie uda...

Monico-dzięki za info!!

ANECZKA mega gratki dzielna mamo:))
masz już swoją wyczekaną Ninkę :))
NINKO witamy Ciebie słonko nasze :)))

bbciotki ściskają i w stópki całują :)

Witajcie Dziewczyny!

Muszę częściej zaglądać bo macie tempo w pisaniu kobitki :-).

Aneczko gratuluję córeczki z całego serca :-). Ile ja bym dała aby przywitać moja córeczkę na świecie ech ... Ale to nic dzięki Wam wierzę , że moje marzenie się spełni.

Pozostałym dziewczynom życzę pieknych owulacji, pozytywnych testów owulacyjnych no a przede wszystkim II kresek.

:no: pogoda nie zachęca do podróży a zaraz muszę się zrywać z pracy bo jadę z moim pierworodnym do Poznania.

Miłego śnieżnego dnia dziewczyny :-)

Karola hejka..tak ,tak my płodne w posty jesteś my:) hahahaa
w Poznaniu masakrycznie sypie.....i wieje jak smok;/

Bella doczekamy sie i my-zobaczysz..
Ty jutro sikaj bo skoro Aneczka rozpakowana to może Ty na Jej miejsce wskoczysz;))

Kate co u Ciebie???

Pirania -za Tobą też naleśniczki chodzą ??bardzo proszę -z nutellą lub syropem klonowym

Truskafffka gdzie jesteś ??? :))

Aneczka
gratulacje3.gif

matko ale u nas sniezyca jechalam z mama szukac nowych mebli i musiala sie cofnac bo tir zablokowal droge i pol godziny stalam w korku pare km i nic sie nie ruszalo i pojechalismy do domu;/ gdyby oni chociaz posypali piachem albo cos;/ porazka na maksa;/

WITAM:)

ANECZKA
GRATULACJE!!!!!!masz już córeczke w ramionach ach :))))
MISS wiesz ze ja plamiłam na brązowo w dzień @ gdzie oczywiście jak widac jestem w ciaży ;))także kciuki mocne!!!

Mama czy mieszkacie w Poznaniu ?
No to coś mi się wydaję , że muszę wyjechać jeszcze szybciej bo muszę przejechać pół Poznania.
Zaczęłam zaopatrywać się we wszystkie niezbędne asortymenta potrzebne do zmajstrowania córeczki :-). Będę się sposobić:-DNie ukrywam jeszcze te wszystkie witaminy , suplementy , PH, testy owulacyjne wydają mi się obce ale zaraz obędę się ze wszystkim. No i muszę co najważniejsze urobić mojego mężulka na 3 dzieciątko:-). No i dałam radę z suwaczkami ;-). Pozdrawiam

reklama
Patrysia witaj kobietko:))

Daria no dokładnie-u nas też nieposypane...........

Karola tak,mam do Poznania rzut beretem...a nawet pół rzutu ..miałam dziś do superfarmu jechać do King Crossa(kończy mi sie Omega 3) ale nie ruszam sie -noł łej..

Ostatnia edycja:
Do góry