Witam Babeczki

))
Jessssu Was nadgonić graniczy z cudem

)) Od 3 dni próbowałam usiaśc do komp, ale zawsze cosik
Bell jej jak sie ciesze!!! Moje Gratulacje Kochana!!! Koniecznie daj znac co po wizycie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&ale było wsyztsko oki.
Kate, tym usg jak mówią dziewczyny nie sugeruj się mój misiek mial miec 3,600 a miał 3,100

wiec duuuzo sie pomylili ale porod i tak byl baaardzo cięzki;///
U nas znowu załamnka....z małym wyladowalismy wczoraj wieczorem na pogotowiu(znowu) mówic nie moze, ma zapalenie krtani,gardla i mega kaszel....najlepsze jest to, ze jest to wirusowe i nie dostal antybiotyku a znam mjeg szkraba i wiem(niestety)ze rozwinie mu sie to i bedzie 40st goraczka-zawsze tak ma;// juz prrzy krtani lezelismy w szpitalu. Takze dostal leki plus inhalacje noo i nawilzacz wlaczony cala noc. Takze sie az 2 dni nachodzil do przedszkola po ospie...ekstra...
Czarodziejko, Wam zdrowka zyczymy widzisz doskonale Cie rozumiem..... Ale po wizycie dostanie leki bedzie lepiej trzymam &&&&&&&&&&&&&
Mnie od pon tak jajniki nap.... ze wczoraj bylam u ginki(innej niz chodze) wziela cyt, zrobila usg no i pwoiedziala ze w obrazie ktory widzi nic sie nie dzieje.... szok;//
Chciala dac anty,a że ja nie toleruje i mialam guzka piersi wyciete nie moge hormonow przyjmowac to zapisala MASTODYNON N 2x1tabl kazala brac ok 2mis jakby nie pomagalo mam sie zglosic a jak przejdzie do pol roku moge brac....Juz sama nie wiem co o tym myslec....a jajniki oczywiscie nawalaja...ehhh
No i jak widac na moim wykresie owu raczej nie bylo, tempka szaleje, sluzu jakzawsze bra.
Piranha, kurka nie znam sie na tym wpisaywaniu i zaznaczaniu na wykresie ja tylko wbijam temp;///
Gal słonce, nie załamuj sie!!! Szoda ze tak wszytsko sie toczy ale moze się w tym cyklu uda i bedzie z tego mała królewna?
Mama, mam podona kurteczke, ale z zeszlego sezonu no i jest swietna, uwielbiam ja nosic

)) tylko szkoda ze jeszcze pogoda na to nie pozwala;//
u nas w dzien bylo plus 10st wiec wszytsko pływa;//