reklama
T
Tusia.
Gość
Piranha -dziekuje ci czyli wszystko zemną GRA tylko sie starać
30mar.mam ginkę.tak dla kotroli.
Monico -jaka sliczna .ach...............jaka bym była szczęśliwa gdyby los obdarzył mnie takim cudem.
Agata- jak pi urodzinach ,gdzie foto z torcikiem ????????

Monico -jaka sliczna .ach...............jaka bym była szczęśliwa gdyby los obdarzył mnie takim cudem.
Agata- jak pi urodzinach ,gdzie foto z torcikiem ????????
MissBella
Fanka BB :)
Marzycielka12
czesc dziwczyny :-)
Piranha bardzo dziekuje ze mile slowa
mam 2op. Agnus Castus i bardzo bym chciala zeby tyle mi wystarczylo. ale bardzo co dziekuje za twoja propozycje.
Monico jaka twoja corcia kochana! przeslij nam prosze troche rozowych fluidkow, pleasssssseeeee.....
Daria dobrze z twoja Nadia juz lepiej. ale nam narobilas strachu
ale do wesela napewno sie wszystko zagoi
Tusia, Missbella wasze wykresy wygladaja obiecujaco
. ale wam zazdroszcze, chcialabym juz byc na tym etapie. musze poczekac jeszcze do kwietnia. zatem dziewczyny trzymam mocno kciuki &&&&&&&
Piranha bardzo dziekuje ze mile slowa

Monico jaka twoja corcia kochana! przeslij nam prosze troche rozowych fluidkow, pleasssssseeeee.....
Daria dobrze z twoja Nadia juz lepiej. ale nam narobilas strachu

Tusia, Missbella wasze wykresy wygladaja obiecujaco

Ostatnia edycja:
truskafffka
i ja witam poniedziałkowo 
pogoda słoneczna, ale zimnawo..za to wiosna ponoć idzie do nas wielkimi krokami
Monico ucałować ślicznotkę
Piranha napiernicza mnie dziś całe podbrzusze, 5 dni brania dupka minęło. Mam nadzieję że ten ból to dobry znak @
dzwoniłam dziś do labo, robią u nas wszystkie te hormony w każdy dzień tygodnia, więc luzik, czekam na 3dc i mykam na badania.
A te hormony mogą się jakoś drastycznie wahać? Znaczy np, w tym cyklu wyjdą tak, a w innym mogą wyjść zupełnie inaczej?
Pozdrawiam Cały Gang Olsena, jak to nas nazywa Mama;-)
dziś do wieczora w pracy, będę lukać ;-)
pogoda słoneczna, ale zimnawo..za to wiosna ponoć idzie do nas wielkimi krokami

Monico ucałować ślicznotkę

Piranha napiernicza mnie dziś całe podbrzusze, 5 dni brania dupka minęło. Mam nadzieję że ten ból to dobry znak @
dzwoniłam dziś do labo, robią u nas wszystkie te hormony w każdy dzień tygodnia, więc luzik, czekam na 3dc i mykam na badania.
A te hormony mogą się jakoś drastycznie wahać? Znaczy np, w tym cyklu wyjdą tak, a w innym mogą wyjść zupełnie inaczej?
Pozdrawiam Cały Gang Olsena, jak to nas nazywa Mama;-)
dziś do wieczora w pracy, będę lukać ;-)
Czarodziejka
Jestem...siorpie KawKe

Piranha u nas tez tak jest cudnie, slonecznie...moglo by byc cieplej, jakies 10 stopni
Energi mam 100%..umylam nawet okna w salonie
)))jak sie nie zabrudza to potem mniej pracy przed swietami
))))
Monico- ale Kruszyna...fajnie tulic takiego szKrabika...dlugo czeKalas ale mysle ze reKompensata stu procentowa
))))Gratuluje
Tusia- wstyd sie przyznac ale nie mam ani jedego zdjecia z "bandzo"..tak sie dobrze bawilismy ze niKt nie pomyslal o robieniu zdjec...ahhh jak zwyKle..ale bylo naprawde fajnie , smialismy sie do 3:00. Mamy swoja eKipe znajomych i zawsze fajnie spedza nam sie czas. Umowilismy sie juz wstepnie na otwarcie sezonu grillowego..ale to dopiero po swietach
)))
A gdzie mama>? Kinga?>axarai, no i cala reszta dziewczynek, wybaczcie ale nie sposob wymienic

Piranha u nas tez tak jest cudnie, slonecznie...moglo by byc cieplej, jakies 10 stopni
Energi mam 100%..umylam nawet okna w salonie
Monico- ale Kruszyna...fajnie tulic takiego szKrabika...dlugo czeKalas ale mysle ze reKompensata stu procentowa
Tusia- wstyd sie przyznac ale nie mam ani jedego zdjecia z "bandzo"..tak sie dobrze bawilismy ze niKt nie pomyslal o robieniu zdjec...ahhh jak zwyKle..ale bylo naprawde fajnie , smialismy sie do 3:00. Mamy swoja eKipe znajomych i zawsze fajnie spedza nam sie czas. Umowilismy sie juz wstepnie na otwarcie sezonu grillowego..ale to dopiero po swietach
A gdzie mama>? Kinga?>axarai, no i cala reszta dziewczynek, wybaczcie ale nie sposob wymienic
P
patrysia*
Gość
WITAM
Trochę mnie tu nie było(przepraszam ale nawet nie wiem co sie u kazdej dzieje...)
Ja dzisiaj mam pierwszą nauke z prawo jazdy
)
A Domiś będzie od września chodzić do zerówki
)dostaliśmy zawiadomienie
)
To tak z nowości...
Aha zauważyłam fotki także MONICO GRATULACJE!!!ślicznotka
))
Trochę mnie tu nie było(przepraszam ale nawet nie wiem co sie u kazdej dzieje...)
Ja dzisiaj mam pierwszą nauke z prawo jazdy
A Domiś będzie od września chodzić do zerówki
To tak z nowości...
Aha zauważyłam fotki także MONICO GRATULACJE!!!ślicznotka
reklama
I ja witam się z Wami poniedziałkowo!![]()
We Wrocku niebieskie niebo i pięknie świeci słoneczko ...coś jak na zdjęciu Czarodziejki tyle że bez chmur :-)
tusia, śliczny wykresik! :-)
Daria, dobrze, że udało się umówić dziś na wizytę i że z Nadią już w porządku! Kciuki za jutro i podpatruj tam na USG nuba![]()
powiedz mi co to ten nub bo nie wiem;p
Podziel się: