reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dziś cały dzień pracuje ale musiałam zajrzeć ;)

Andziak jak dwie grube to nie ma raczej wątpliwości że to ciaza - Gratuluję i oczywiście życzę aby to była córeczka .
Też przyłączam się do pytania w jakie dni był sex ( czy przed owu czy w owu) i jaka metoda zabezpieczeń zawiodła???? Bo teraz i ja jestem w strachu bo mój wykres wygląda dosyć ciazowo. Mam nadzieję że jutro tempka zacznie spadać. Gdybym zaszła to raczej mogłabym liczyć na trzeciego faceta .

Po wczorajszym przejedzeniu sushi miałam takie głupie sny że aż strach opowiadać. Wstałam mega zmęczona

Dobra wracam do pracy :(

Andziak doczytalam i jestem w szoku jak to możliwe?????????

reklama
Nie zapisywalam wiec za nic nie moge sobie przypomniec czy byl sex pomiedzy tym 8 a 20 dniem a jak tak to kiedy.Ale jak byl to.na bank z prezerwatywa.Wlasnie jak to mozliwe...

Widzicie jakie mam szczescie jestem w tym 0,001 % mialam planowac corke i nie chcialam z konca roku.A tu masz.Jak ciaza sie potwierdzi to chetnie odsprzedam sylk i testy ciazowe nie otwarte.Mam tez 150 paskow ph

Witam kobitki!!!
ależ dzisiaj pięknie, pachnie wiosną, cały dzień spędziłam na powietrzu
dzięki dziewczyny za ciepłe słowa!!!
Andziak - ja miałam identyczne objawy w 1 ciąży, najpierw brązowe plamienie w dniu @, potem plamienie zanikło i okazało się, że jestem w ciąży... nie wiem co Ci powiedzieć, myślę, że raczej jesteś wystraszona niż szczęśliwa... na pewno jakoś się wszystko ułoży... a ten lactovaginal brałaś codziennie???

fajny dzień spędziłam z synkiem:cool2:teraz chłopaki jeszcze pucują auto na podwórku...a ja ...mmm odpoczywam:cool2:

Andziak
gratki, choć teraz zaskoczona jesteś...bo wiadomo plany inne były.. ;)
kciuki trzymam żeby córa wyszła :)
Też mnie taki niby @ zaskoczył w ciąży z Matikiem, już myślałam że się nie udało. Ale jakiś lipne były te plamienia, jak się skończyły zrobiłam test, a tam dwie krechy, potem następny, a potem jeszcze bete dla pewności:-D

Andziak - byłabym potwornie wystraszona, zwłaszcza, że nie brałaś pod uwagę staranek w tym cyklu i w najbliższych... a co na to twój M???

reklama
Do góry