reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
MissBella Ogromne Gratulację!!! Córeczki życzę oczywiście!!!
Tasha no zazdroszczę, wiadomości i radości, bo nawet nie mogę sobie wyobrazić co zrobię jak lekarz powie, że cipunia:-D
Andziak będę wspierać duchowo, co by Córcia była!!!
I dziewczynkom starającym się dużo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U Nas ok! Dzidzia rośnie, prenatalne zaliczone, kość jest, przezierność 1,7, dzidzia większa o tydzień, tak że termin mi wyliczyli na 13 wrzesień
:-D Test PAPA zrobiony, wynik 23 marca. Czuję się już lepiej, tyłek rośnie, a pomarańcze są pyszne;-)
IMG_0265.jpg to My w komplecie:-D

IMG_0268[2].jpg a tu przedstawiam Wam Dzidzie:-D

axarai sorry, ale komu tyłek rośnie??:szok:wyglądasz rewelacyjnie, jakbyś ciut większy obiad zjadła i tyle:tak: swoją drogą, jaki jest sposób na taką figurę po trójce dzieci??:-D
a Dzidziunia słodka, piękny ma nosek :)

Ostatnia edycja:
Ewcik:-D Teraz w 13 tygodniu ważę 61, z Kackiem w 13 ważyłam 52:szok: Całe życie ważyłam ok 50, więc dlatego tak przezywam, bo boję się, że będzie mi baaaardzo ciężko schudnąć, starość nie radość:-D

Axarai - nareszcie jakieś wieści od Ciebie!!! wyglądasz rewelacyjnie!!! a kiedy teraz masz termin usg żeby podejrzeć kim jest dzidzia???

axarai ja po jednym dziecku nie umiem zrzucić, więc Cię podziwiam:-) a mogę zadać niedyskretne pytanko: ile lat temu skończyłaś 18-stkę?:-D

Tasha idziemy 10 kwietnia, mój M będzie w domku na Święta, i umówiłam prywatną wizytę, co by też mógł sobie popatrzeć, i jakąś płytkę, żeby mięć, wtedy to będzie 17 tydzień, to może Nam powiedzą:-D i mam nadzieję, ze będziecie trzymać kciuki, za staraczkę weterankę:-D
Ewcik 30 grudnia będę opijać 40;-)

reklama
Axarai - no pewnie, że będziemy trzymać kciuki!!! ja mam usg 3d 4 kwietnia, to będzie 19 tydzień, więc przy okazji połówkowe, ale boję się jak diabli, żeby tylko tam się nic nie zmieniło, bo już zakodowałam sobie tę dziewuszkę i nie chciałabym usłyszeć, że to jednak była pomyłka...

Do góry