reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafffka no tak ,to niestety zastrzyki ...;/
ale.......damy radę -niech tylko ta owulka bedzie..
ja mam nogi w górze,członek w gotowosci ,ale coś dzieci z tego nie ma -dobrze ,że przyjemnośc jest:-p

Gal no to progesteron i tak ładniusi!!
śliczne wyniki-a czy ciąża bedzie to się okaże z kilka dni.niski nie jest i tego się trzymamy..

znalazłam moje wyniki
biochemia
kreatynina 0,6-normy 0,5-0,9
sód-143-normy 136-145
potas-4,34 normy 3,5-5,1

sama widzisz ,że wyniki si...

reklama
mama05- dzięki kochana:tak: A ten potas i sód to masz podobnie jak ja !
kurcze teraz to już powinna być ciąża, a jej nie ma. ALbo plemniki słabe, albo mam jednak zrosty po cesarce, albo to jeszcze za niski progesteron na ciąże i powinnam jednak brać dupka. A zaden gin nie chce mi go wypisać:no: ALbo ta prolaktyna po obciązeniu mi szkodzi. Oj, chyba nie doczekam się córci...

mama05- To chociaz masz przyjemności, bo ja ani przyjemności, ani ciązy... I tak masz dobrze kochana:) Tak sobie myslę, że u mnie kazde staranka są okupione stresem, a to paski, a to ciągle ten sluz, a to szybko bo M idzie do pracy, a to żeby zdążyć i tak w kółko, a to nie sprzyja ciaży...

Ostatnia edycja:
Gal to ci powiem tak po cichutku...doczekasz się doczekasz ;-)
wyniki są ok, to najważniejsze
z cyklu na cykl jesteś bogatsza o wiedzę i doświadczenie, więc proszę nam się nie wyłamywać z szeregu ;)

Mama aa widzisz, a ja nawet sobie przyjemności odmawiam buhaha
nie ma to tamto:-D
ale wiesz, spokojna twoja rozczochrana...zgodnie z hasłem: nie spoczniemy póki nie poczniemy!!
nie ma to tamto:-D

Gal...a nie masz "znajomej " apteki ,żeby poprosić o lutkę bez recepty??kilka leków w m-cu mogą wydać bez recepty..
w Invikcie jest teraz promocja ,że badanie męskie gratis jesli jesteś pierwszy raz w tej klinice-może warto sprobować zrobić???
na zrosty wiem ,że też są zioła...ale nie wiem gdzie ich szukać........
no tak-choc tyle dobrego ,że przyjemność jest...

przytulam Cię mocno bo widzę ,że rezygnacja na ten cykl Cie dopadła..

Truskafffka no tak bo Ty też na córe to i pan orgazmo obchodzi się smakiem....
tak jest-hasło nadal obowiązuje...

czy Bella dziś była na bb?????????????????????????

Gal - no to kochana czekamy na tę twoją wredną małpę @ a potem...hulaj dusza!!! na dziewczynkę i dołączaj do nas!!!
dziewczyny - gdyby któraś potrzebowała luteinę to mam chyba 2 nowe opakowania a już nie potrzebuję bo odstawiłam, więc chętnie odstąpię oczywiście nieodpłatnie

Gal - a jak się dogadują twoi chłopcy? bo spora różnica między nimi 10 lat... a u mnie będzie 15 lat różnicy:szok: między dziećmi i ciekawa jestem jak to wyjdzie w praniu...

Tasha myślę,że nasza Gal chętnie przyjmie lutkę i sie bardzo uciszy:)) trzymaj dla Niej:tak:pewnie jak położy synka to wróci na bb..

Truskafffka bratowa po operacji oki-nie było komplikacji..trwała 1,5h.
brat jak dzwoił z info koło 12.00 był smutny...ale to zrozumiałe..

Mama, a jaką operacje miała bratowa?
I super, że się trzymasz kochana....

Gal, kurka nie poddawaj się! Uda się , uda się , uda się..... powtarzaj to;)))

Truskaffka, ale słodkiego masz synia:**** Niedługo spełni się jego marzenie...oby tylko to drugie o braciszku nie;))) bo przecież będzie to córcia mamusi;**** ale ciiii nie musi o tym wiedzieć;P

Tasha, nie ja pyt o test z kapusty, jeszcze sie nie staramy;)))
Ale dzieki na zaś;D
Fajnie mieć z jednej strony takiego starszego syna, który w razie pomoże i się zajmie młodszym;)))

U nas wieje i pada deszcze...Jak tu jutro iść z dziećmi topic marzannę? ;/// ehhh pogoda...............

reklama
Natusia -bratowa(w moim wieku,33lata) miała usuwane torbiele,mięśniaki i macicę.......

staram się trzymać bo już wystarczająco wczoraj Wam nasmęciłam...

głucho wszędzie..cicho wszędzie....................babki gdzie Wy??
moje bąki już w łóżkach,my wiadomości oglądamy.

Do góry