reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

od kiedy dowiedziałam się że to chłopczyk zaczęłam sprawdzać jeszcze jedną rzecz a mianowicie z którego jajnika było jajeczkowanie bo moi chłopcy są z prawego
i udało mi się znaleźć coś takiego
W 1917 roku angielski lekarz Dawson stwierdził, że płeć dziecka zależy od tego, z którego jajnika pochodzi komórka jajowa. I tak – komórka z lewego jajnika miała ‘skutkować’ dziewczynką, z prawego natomiast – ‘chłopcem’.Z bardziej współczesnych naukowych obserwacji wynika natomiast, że:

więcej info tutaj przeczytacie :)
Parentnik.pl : Pamiętnik Rodziców :: Zespół Turnera

a wy wiecie z którego miałyście właśnie jajeczkowanie jak zaszłyście w ciążę?
ciekawe czy się sprawdzi teraz odliczam i na pewno tym raz będę celować w lewy :)

reklama
026b.jpg
udało mi się wstawić swoją fotkę!!! później wykasuję...

Tasha dzięki ;**
i pewnie,że zjedz batona ,a nawet dwa;))
no i :szok::szok: kolejna sliczna babeczka!!!
piękną kobietą jesteś :tak:

Matik ja mam oboje dzieci z lewego-miałam monit więc wiem na 100%,poza tym mój prawy"nie działa " nawet po hormonach..a jak już pęchole rosną to nie pękają...

Czarodziejka słodziaku-gdzieś Ty????????

hej
Wpadam na chwile,zobaczyc co tam u Was.
Widze,ze w tym tygodniu duzo wizytujacych.
Ja tez mam w srode.... na 10:30:-)
Takze mocne kciuki za udane wizyty &&&&&&&&&&&

tasha-piekna kobietka z Ciebie.
Bedziesz miala sliczna corcie:tak:

Ide poczytac;-)

Matik - odnośnie tych jajników...moja przyjaciółka ma nieczynny jeden jajnik a ma parkę, choć będąc w 2 ciąży, myślała, że będzie miała 2 dzieci tej samej płci a ma starszą córcię i młodszego chłopczyka

czyli natura przede wszystkim :) to dobrze czyli po kolei teraz po chłopcu powinna być dziewczynka zobaczymy co z tego wyjdzie za m-c albo 2 zobaczymy pa pa i powodzenia wszystkim ściskam

Witam, was po dłuższej przerwie ale nie byłam wstanie tu zaglądnąć .
Dziś otrzymałam wyniki genetyczne mojej dzidzi którą planowałam przed owulacją i różne tego typu rzeczy wszystko aby była dziewczynka więc był chłopak :) nie wiem Dario czy pamiętasz poleciłaś stronę do faceta od numerologi i on mi wyliczył ze to powinien być chłopa a test z moczu cały czas pokazywał że dziewczynka więc lipa z tym moczem
miałam duży przyrost hcg czyli olejna rzecz która zaprzecza ze może to być oznaka dziewczynki :) przed zajściem jadłam więcej nabiału i w trakcie też wszystko na dziewczynkę no i nie sprawdziło się tyle ze ten chiński potwierdził się choć z bliźniakami to się nie potwierdził bo miały być dziewczynki. Jest mi lepiej bo wiem dlaczego straciłam mojego synka miał podwójną trisomię genu 13 i 18 ,więc miałby straszne życie jeżeli dalej byłby w moim brzuszku. Tak więc czekają mnie teraz badania i męża genetyczne czy to czysty przypadek czy któreś z nas ma problem :(
Powodzenia w planowaniu upragnionej płci
jak tylko będę się starać to znowu was odwiedzę choć ja widać to wszystko nie miało wpływu na płeć
Buziaczki pa pa

29.02.2012 Oliwier (*)

no to naprawde lepiej ze sie tak stalo niz by milo byc ciezko chore i nie mozna bylo mu pomoc :(
mi powiedzial ten gosciu ze jak po 19 to syn a jak przedd to corka to bedzie syn bo ja starania mialam od 25:)

Dido witaj;))

Daria no to będzie Brayan;)

Tasha pisałaś kiedys ile masz wiosen???:-)

mąż wrócił,zjadł i dalej skrobie scianę ...jak ja juz bym chciała ten turkus mieć na ścianie..

reklama
wiecie co pojechaliśmy do inneg dentysty bo ja tak bola ten zabek a on to poprostu szok .. nadia boi sie dentysty i od razu ryk i nie uspokoisz on ani do niej nie mówił nie pytal który zab boli czy co w ogole sie dzije tylko siedzial i patrzył jak placze;/ dal leki przeciwbólowe i powiedział ze on musialby ja uśpić żeby zobaczyc czy cos pod ta plomba sie dzieje .. i do tego co mialam isc jutro przełożyłam na czwartek bo mezowi jutro nie pasuje bo musi jeszcze mnie do ginekologa zawiesc i sie nie wyrobi .. wiec do czwartku dam jej leki i w czwartek licze ze jej zrobi ten dentysta...
tasha ale z ciebie laska i jaka figura :)
to ja juz jutro sie nastawiam na synka bo tak ten od numerologii mowil tylko ze owulka mi sie nie zgadzala;p ale to co ;d

Do góry