reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiesz, to będzie tak jak piszesz . Bo ja mam 0 rh + , ojciec dziewczyn miał B rh +
Majka ma po nim B i silną żółtaczkę miała , cały czas jej sprawdzali bilirubinę , od razu sprawdzali jej krew w szpitalu i dlatego wiem że ma B
Blanka ma chyba O , chociaż nie badałam , ale nie miała takich rewolucji po urodzeniu.

A mój obecny partner nie wiem jaką ma grupę , chyba każe mu zrobić .

Zrobić jakieś badania przed staraniami ?

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna cześć :)
mój Tom ma B rh+ a ja mam A rh +..

Bella czekamy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Daria znasz juz płeć to sie pochwal-my ciotki z bb chcemy wiedzieć koło przywitamy z otwartymi ramionami:tak::-)

wróciłam z megaaaaaaaaaaa szybkich zakupów..nie będe się rozdrabniać i łazić po sklepie bo zwyczajnie nie mam na to siły:baffled:

ja juz po wizycie ale nic nie wiem bo pani doktor sprawdzila czy serduszko bilo i pozniej pochwo ale mowi ze pewnie juz nie bedzie nic widac bo zaduze no i tak bylo;/ ale powiedziala to co chciala sprawdzic sprawdzila ... i tak slynnych trzech kreseczek nie widzialam bardziej bym powiedziala ze widzialam dwa okregi ale nie wiem czy to od glowy czy z ktorej strony bylo :-ppowiedziala ze w 20 tygodniu pomiar i reszata juz przez usg brzucha :) ale mam wizyte za tydzien bo przed wyjazdem mam przyjsc :) pozniej nadrobie i poczytam bo nie mam czasu ide robic obiad mezowi ;p

a co do nadii zab dalej boli;/
miss i jak ?

czarna, ja bym porobiła wykresy tempki by wiedzieć czy cykle są owulacyjne, czy progesteron wysoki i jak długa jest faza lutealna.

Mama, też mam A Rh+ :-) a mój M nie ma bladego pojęcia. M zrobił dziś tłusty czwartek i nakupił pączki ;-)

MissBella, Daria, ja jak na szpilkach już siedzę :-) ...i zbieram siły na jutrzejsze trzymanie kciuków (po pączkach będę mieć duuuuuużo siły by porządnie kciuki zacisnąć :-D) za Mamę i tashę :-)

Daria, no to znów tydzień czekania :-), w 16 tc dziecko jest już za duże na USG dopochwowe. Najważniejsze, że wszystko jest w porządku! Biedna Nadia, ból zęba to okropieństwo dla dorosłego a co dopiero dla dziecka :-(

Daria czyli wszystko si i super...oby za tydzień pani doktor dopatrzyła się Kto tam Cię w brzusiu kopie ;))
a Nadii wspóczuję..

Pirania słonko-bardzo dziękuję...ja mam stresa jak nie wiem ..boje się ,że dostanę kolejne hormony:baffled::baffled:

WITAJCIE:-)
NO JA RÓWNIEŻ CZEKAM NA TE NIEBIESKIE FLUIDKI :-D
JAK SIĘ SPRAWDZI METODA....KTO WIE...KTO WIE...MOŻE SZYBCIEJ SIĘ SKUSZĘ NA TEGO CZWARTEGO BRZDĄCA ALE PŁCI MĘSKIEJ:-D
DO TRZECH RAZY SZTUKA BYŁO MNIEJ STRESOWO, ALE DO CZTERECH TO STRES POSIADANIA CZWARTEJ CÓRKI PRZEWYŻSZA DECYZJĘ NAD PODJĘCIEM KOLEJNYCH STARAŃ...:tak:
MAMA TRZYMAM KCIUKI!
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORKA;-)

Ostatnia edycja:
Ilaczek witaj i z całego serca życzę synka;)))

wypiłam 3 kieliszki ajerkoniaku..padam na nos..ide spać -może jutro poczuję się lepiej..

rano nie wlecę bo będę w pracy..kochane proszę trzymajcie &&& za moje jutrzejsze usg..z góry pięknie dziękuję

Super, że jesienią już działacie! Nareszcie ktoś tu będzie czekał nie na różowe a na niebieskie fluidki! :-)
swoja droga dawno nie bylo kosmo a ja w potrzebie, chetna na niebieskie fluidki ;-)

biedna Nadusia, paskudny zab :-( Daria szkoda, ze nie poogladalas zbyt dobrze maluszka, ale najwazniejsze, ze zdrowe, rosnie i wszystko jest w porzadku :-) moze za tydzien sie ujawni, czego Ci zycze...
mama kciuki zacisniete :-) spokojnej nocy oraz kolorowych snow

Ostatnia edycja:
reklama
Daria - a nie podpytywałaś czy coś widać??? trochę szkoda, ale skoro za tydzień idziesz to jakoś wytrzymam...
Bella ???????????????????????????????
Pirania - zjedz kochana dużo tych pączków i trzymaj jutro &&&&&&&&&&&&&&&:-)
Mama - jutro my mamy stresa....
Ewcik - nie martw się, pewnie, że praca jest ważna, ale nie możesz rezygnować ze swoich marzeń...

Do góry