mama05
prrrryy szaaaalona :))
Aguska-powodzenia w staraniach-niech ziemia zadrży...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mama- chyba sie za szybKo ucieszylam)) Zab znowu pulsuje. I juz wiem ze to cisnienie ktore sie tam tworzy wywoluje ten stan. A ten ząb pol roku temu mialam leczony i dooopa juz teraz pozostaje mi zrobienie koronki...i juz mysle czy to boli? Boli zalozenie koronki??? Oczywiscie bede to robila w znieczuleniu..jak wszystko zreszta,,,ja to bojuch taki ze ho ho. Kurcze ze tez musialo mi sie to przytrwafic. Nie jest to jakis mega bol ale przez to na nic nie mam ochoty, zyje bo zyje ale co to za zycie.....łechhh
Czarodziejka no masz Ci los...a jak wyleczyłas zęba to zrobiłas Rtg??moja dentystka zanim zakończy zęba to po leczeniu wystła na Rtg i wiadomo czy wszystko si...
ja nie miałam jeszcze zakładanej koronki więc nie wiem jakie to uczucie...
Daria cześć i czołem
jak tam idzie pakowanie do Pl??