axarai
dziecioholiczka......
O Andziak ja miałam tak samo, dobrze sie czułam jedynie rano, w zasadzie do zjedzenia czegokolwiek, jak już zjadłam, to później lipa była!!! Nie na bank Pipunia będzie!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Axari ja to pewnie z wrazenia wogole spac bym nie mogla.
A tak ogolnie to niby senna na okraglo jestem zasypiam na stojaco.Ale spac nie moge.Co chwila sie budze.
Dziewczyny ktore mialy mdlosci.Wymiotowalyscie?bo ja nie wymiotuje ale mdli mnie 24 na dobe nawet w nocy.I odbija sie bez przerwy.Tylko rano po wyspaniu na godzinke mam spokoj.
Axari ja to pewnie z wrazenia wogole spac bym nie mogla.
A tak ogolnie to niby senna na okraglo jestem zasypiam na stojaco.Ale spac nie moge.Co chwila sie budze.
Dziewczyny ktore mialy mdlosci.Wymiotowalyscie?bo ja nie wymiotuje ale mdli mnie 24 na dobe nawet w nocy.I odbija sie bez przerwy.Tylko rano po wyspaniu na godzinke mam spokoj.
Nie chcialybyscie mnie widziec teraz.Wlosy straki blado zielona bez makijarzu.W domu balagan.A w maju na komunie jade.Ludzi straszyc
kazde przedszkole ma swoje pare dni, badz tydzien z zapisami, powinnabyc taka informacja na stronie internetowej tego przedszkola, jezeli przedszkole nie ma strony badz nie ma tam takiej informacji zapytaj w przedszkolu, zwykle zapisy sa w marcu , w przypadku dzieci ponizej 5 roku zycia, musisz pilnowac tych dni w ktorych mozna zapisac Nadie, bo na wolne miejsca najpierw wskakuje dzieci ktorych rodzenstwo juz chodzi do danego przedszkola, potem 5 latki ktore maja obowiazek do niego juz chodzic i potem na wolne miejsca biora z reszty dzieci, wedlug kolejnosci zgloszen, badz widzimisie dyrektorkimarti_ka mam do ciebie takie pytanie bo znalazlam przedszkole co pracuja same polski i mi to na reke
ale powiedz mi kiedy bym musiala nadie tutaj w niemczech zapisac zeby od wrzesnia 2013 roku szla do przedszkola ?