reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczyny,
wiotam sie z mocno kawka bo dzis za oknem szaro, buro i deszczowo.
Wasze sloneczka na zdjeciach sa cudowne, GRATULACJE :-)
Pisalyscie o akwaricha i rybkach, ja tez mam. Zaczynalismy od takiedo malutkiego aby cora miala rybki a obecnie mamy 180l, dla mnie rybki sluza do relaksu, moglabym nic nie robic tylko siedziec i wpatrywas sie w nie.

Jestem taka wsciekla, dokupilam w niedziele troche sadzonek, posadzilam a w poniedzialek rano---rozpacz. Na dworze -2, kilka sadzonek zmarzlo, jejku jakie anomalia pogodowe, przeciez to juz polowa kwietnia :szok:

Teraz tak szybko o tescie owul, w 13dc zrobilam test i pojawily sie II, wow super, widoczne,no ale nie czekalam i bylo bzyku-bzyk, w 14dc powtorzylam test i kreska slabsza, i teraz moje pytanko jest takie czy z pojawieniem sie owulacji zawsze wystepuje sluz???? U mnie nic, sucho. Dzis 15dc tak wiec zrobie jeszcze jeden wieczorkiem.
Moje II na tescie owul to tylko dzieki wit B :-):-):-)

Dziewczynki milego dnia, buziaczki

reklama
mama i piranha dziekuje Wam za odpowiedz z dupkiem, sama nie wiem co robic.Poczatek czerwca jestem w Pl i pewnie pojde do gin, a teraz wielka dziura i zapytanie brac czy nie???? Jeszcze raz dziekuje za porady

dzień dobry:-)

dziś mam na 12 do pracy, M zawiózł Małego do żłoba

beatka rozpieszczasz nas zdjęciami Hanusi:tak:

mama oj, te ciasteczka do kawki idealne:tak:

marzycielka trzymam kciuki.. będzie dobrze!

kinga jakie ładne zdjęcia w avatarze i podpisie :tak:

pirania my też dostaliśmy pismo ze skarbówki, trzeba jakieś papiery dosstarczyć, M dziś pojechał.. to nic takiego, ale też się zestresowałam. No trochę Ci się zwaliło na głowę.. ale szkoda na to nerwów Twoich i córuni ;-)

tasha dzięki za odpowiedź;-)

kasia u nas dziś w KOŃCU słońce po kilku dniach deszczy;-) co do dupka, to ja zacznę brać w tym cyklu.. nie wiem tylko, od którego dnia.. ginka kazała od 16 dc, ale ja mam owu /o ile mam/ w okolicach 25 dc :eek:i bądź tu człowieku mądry

witaj Ewcik ja tez mam problem z dupkiem, brac czy nie.....
U mnie w kilku cyklach test owul pozytywny dopiero wychodzil w 17-18dc a dlugosc 25-26dc, tak wiec mimo szczerych checi, mimo bzyku-bzyk... nic nie moglo sie utrzymac. Dopiero Piranha doradzila mi wit B complex no i od stycznia ja biore. W poprzednim cyklu nie wiem, bo wypiep.... testy, uznalam dosc ale w lutym juz byla wielka roznica, test owul pozytywny wyszedl w 15dc a cykl wydluzyl sie do 27d. Teraz 4cykl z wit B i test pozytywny w 13dc :-):-):-) dla mnie to radosc wielka, ogromna bo coraz blizej jestem mojej fasolki.
Nie wiem czy to witB czy to WY, ktore jestescie na tym forum i tak wspaniale potraficie doradzic, no ale jak wszystko razem polacze to fasolka juz coraz blizej ....

Hejka Dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam bo strasznie zalatana jestem a poza tym mam dostęp do kompa tylko w pracy bo ten w domy padł :-) Zdjęcia dziewuszek prześliczne :tak::tak: Jak ja bym chciała mieś taką piękność to moje największe marzenie - wierze, że się kiedyś spełni. Ostatnio namówiłam znajomą na staranie się o maleństwo jej obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka więc ma trochę łatwiej a ja strzelam w dziewczynkę i dałyśmy sobie najbliższe pół roku trzymajcie kciuki żeby się udało :-)

cześć dziewczynki:)
Ja już od 7 na nogach. Fiol w przedszkolu
pieczątki się ładnie sprzedają jest co robić! :)

u nas też dziś słonecznie.. aż miło

Na samą myśl że może mi się udać dostaje dreszczy ;-) ale ma myśl że byłby kolejny chłopczyk (cieszyłabym się bo to moje dziecko)mam wątpliwości czy próbować. Przydałby się jakaś czarodziejka albo wróżka która by wspomogła moje marzenia ;-)

Witajcie Kochane.:)
U nas dziś cudnie..sloneczko wysoko na niebie, choc narazie chlodno...no ale na weekend zapowiadaja do 20 stopni i pierwsze wiosenne burze:)
305.gif

BeatKo- ale wesolutka Hania:))) Pieknie wyglada..Kochaniutka:))))

Dziewczyny co do mixera...zrobilam wczoraj ciasto drozdzowe...tam jest specjalna koncowka (hak) do ciast drozdzowych. Nie trzeba reka machac tylko tym hakiem. Pizze to teraz w moment zrobie..:) Pomijajac czas wyrastania ciasta -oczywiscie:))) Jestem taka happy:)))Naprawde polecam jak ktos duzo robi cista itp. A do tego mizera mozna dokupowac rozne koncowki np do szatkowania warzyw czy do zrobienia makaronu lub koncowka do mielenia miesa...naprawde super sprzet...bede dokupowac te koncowki:)))
Nie jest to najtansza impreza ale mysle ze warto bo to rzecz na lata!!!!!:)))))

Dziewczynki Usciski:)

reklama
Jak ja bym chciała mieś taką piękność to moje największe marzenie - wierze, że się kiedyś spełni. Ostatnio namówiłam znajomą na staranie się o maleństwo jej obojętnie czy chłopiec czy dziewczynka więc ma trochę łatwiej a ja strzelam w dziewczynkę i dałyśmy sobie najbliższe pół roku trzymajcie kciuki żeby się udało
biggrin.gif
3mam kciuki aby się wam udało tak jak pragniesz:))

Do góry