reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hehe u mnei szwagierka jak i inne osoby też mówią ze syna będe mieć...jak bede mieć to będe mieć to moje szczeście i tyle bo 3 synów(u ciebie 4) toż to wielkie szczeście:))i tak trzeba myslec jak im mówic a one niech spadulaja na drzewo :p ale fakt już widze ich miny jak my z córciami do nich przychodizmy :))

Hej, hej!

Ale dzisiaj gorąco:-), zabalowalismy przez kilka godzin, skutek taki, że musiałam z powrotem rowerek nieść a i młody z chęcią by na mnie wskoczył, ale nie dałam się:-)

Kinga- młody do przedszkola nie chodzi, idzie od wrzesnia, już zapisany:tak:

Merylin- a co Ty się stresujesz, że mdłości nie masz, no co Ty ciesz się, z tym nie ma reguły, a Ty musisz mięć córcię, inaczej, to całe planowanie nie miało by sensu, Tobie pieknie się udało, zgodnie z regułami i skutek może być tylko jeden:tak: córcia:-)
A dziękuję Ci za kibicowanie, proszę o jeszcze, bo bardzo mi to potrzebne:tak: A plany, to sama nie wiem, u mnie to cięzko planować, bo owulkę mam różnie, a przed zreguły morze sluzu, wiec wszystko zalezne jak to z tym będzie, ale jakoś na razie się tym nie stresuję, mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Marzycielka- szkoda, myslałam , że kwiecień zaliczysz do udanych.... Maj będzie nasz i koniec kropka:tak:
Andziak- będzie dobrze, zobaczysz:tak:

Piranha- dziekuję Ci bardzo, wiem, wiem, mam nadzieję, że miło spędziłaś dzień:-)

Mama05- już się spakowałaś? ja najbardziej nie lubie potem rozpakowywania... ALe co tam najwazniejsze, że jedziesz:-)

Agulek- dzieki, nastrój na razie ok, to chyba zasługa tego słoneczka:-)

Truskafffka- to i dobrze, że sobie popiłaś, czasem dobrze tak zrobić:tak:

Patrysia- życzę z całego serca tej córci:tak:

Czarodziejko- miłego wypoczynku z Maksiem:tak:

Tasha- super wieści przynosisz, to jak miód na serce, gratuluję zdrowej córci:-)

Martika- no nie mów i Ty................ Taki piekny wykres, o co kurka w tym chodzi? Buuuuuuuuuuuuuu....

Misia, Aguska- dzieki :)

Martika - no żesz kurka siwa, i Ty też dostałaś!!! kurcze, tak mi przykro...
cały czas jestem z Wami dziewczyny, trzymam kciuki i kibicuję Wam i wierzę, że doczekamy się samych radosnych newsów!!! może już następnym razem?!!!
Andziak - szkoda, że nie jesteś z Łodzi, ten lekarz to wybitny specjalista od usg, badania płodów pod kątem wykrywania wad i chorób i co ciekawe, jest nieomylny jeśli chodzi o stwierdzenie płci, okresla płeć bezbłędnie już w 12 tyg, więc twoja udręka szybciej by się skończyła, aczkolwiek kuzynce wyjdą gały na wierzch jak zobaczy twoją Zosię:tak:

Hej Babeczki:*****

Mama,
dziękuję, że pytasz....Kochana Jesteś :***(juz od poniżej co z tata:)) Odpocznij i nabierz sił;**** No i oby wyjazd zaowocował bejbolkiem;****

Truskaffcia,Marzycielka, Martika tulę musi sie udac w maju&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tasha, super ,że z niunia wszystko ok!!!!! :***

Czarodziejka, Piranha, Daria i reszta kobitek miłego weekendu!!! Będzie pikna pogoda więc pewnie nie bedzie Was na bb:))

Co ja dziś przeżyłam... synek chcial zdjecie dziadka(nie widzial go od kilku dni) i mama zadzw. i tata wyslal mms i jak maly zob.zdjecie tak zaczal plakac-tak tesknil mowil ze chce isc teraz do dziadka, ze ukradnie dziadka ze szpitala... mi tak zaczęły lecieć łzy..mamie tez....no masakra a malego nie moglam uspokoic...
I jutro z rana jedziemy do taty-moze juz wyjsc na dwor(nie chce do szpitala z bablem wchodzic), i sie niuniek uspokoil mowi, że weźmie dla dziadziusia samolot na pilota - uwielba sie nim bawic z dziadkiem;))) jej no szok...Taki maly a tyle rozumie... Mój Aniołek;***

<A tata dzis dopiero bez goraczki-za to wyszly mi jakies plamy na skrze moze po antybiotyku? no i do pon zostanie na pewno... Dzięki Bogu jest lepiej...>

A wiecie co rano powiedzial?:D najpierw mnie pyta...Mamo, a dzidźki piją mleczko z cycka?:) a ja tak synku, jak byles maly tez piles(bo moja sis karmi corę piersia moze temu skjarzyl), na to młody - to my tez bedziemy mieli dzidzie bo masz dwa cycki?:))))hehe as co, no i oczywiscie mowi ze musi byc sistrzyczka Olusia:))) hehe asior tak wymyslil:)))

Przepraszam, że tak o nas dziś, ale mam ostatnio ciężko okres....

I wczoraj kolejna kolezanka dowiedziala sie ze bedzie miala córeczke-Agatke.... Ile ja bym za to dała.... ehhhh życie

Buźka;****

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no Mama pewnie już spakowani i gotowi co? wypocznij sobie i wróć tu na bb bo bedziemy tęsknić :*** :tak:
Gal od września rusza mały:) fajnie.
martika ://// szkoda no..... ja pewnie też zaraz z @ dołączę do ciebie

Dziewczyny miłego wieczorku
Dziś był cudny
Cały wieczór poza domem.Mimo że zmeczona po pracy dziś ale wyszliśmy jeszcze sobie razem na długi spacer.
teraz herbatka i odpoczynek przed tv.
Fiol już śpi.

dziewczyny bardzo, bardzo dziekuje za pocieszenie :tak:
czulam , ze dostane bo nagle (.)(.) przestaly mnie bolec no i poprostu tak czulam :-(
Matika, kochana co sie dzieje?! mialam nadzieje ze chociaz tobie sie uda... tule mocno...
Natusia zdrowka dla taty zycze :tak:
ciezaroweczki nasze jak ja bym chciala juz byc w ciazy tak jak wy :tak: zazdroszcze tych slodkich, okraglych brzuszkow ;-)
Mama no to udanego pobytu zycze :-) i owocnych staranek :tak: &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry