reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dido Kciuki zaciśnietę, aby poród poszedł"raz dwa" i czekamy na wiesci...;****

Andziak to córunia!!!Uwierz w to!;))

Kasia...jej moze jednak to ciązą:)))) kiedy testujesz? Trzymam &&&&&&&&&&&&&

Mama juz penie odpoczywa:)))

Piranha, Marzycielka, Kinga,Gal i reszta babeczek
Miłej niedzieli!!!
U nas Słonecznie;* Zaraz jedz.do taty potem na plac zabaw i lody;) Buzka;***

reklama
Natusia dziekuje kochana. ja rowniez trzymam za was kciuki &&&&&&:tak:
Natusia jak ty mierzysz tempke? Piranha mowila ze njlepiej w pochwie. ja mierze w ustach termometrem elektronicznym. mam nadzieje ze tym razem bede mogla dokladnie okreslic kiedy wypadnie owulacja ;-)

witam się w słoneczną i gorącą niedzielę!!!
Dido - trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki i bezproblemowy poród!!! już niedługo zobaczysz swoją córcię, powodzenia!!!!
Andziak - sny bywają odwrotne, nie wiem czy Ci pisałam, że mnie też w tej ciąży 2 razy śniło się, że będzie chłopczyk a tu dziewuszka jak ta lala!!! będzie dobrze, zobaczysz już wkrótce!!! będzie Zosia:tak:
Kasia, Marzycielka - współczuję Wam tej ponurej pogody, brrr... może wysłać trochę słońca??? Marzycielka super mąż się zachował, maj już tuż tuż i będzie wymarzona dziewczynka!!! Kasia &&&&&&&&&&&&&&&&& nadal zaciśnięte!!!
Pirania - super, że na ktg i usg wszystko w porządku, a udało się dograć buziulkę Kai???
pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki cieplutko i serdecznie!!!

Dzień dobry!

Ale dzisiaj upał!:-)

Did0- lekkiego porodu! Powodzenia!:tak:

Kasia- no to czekamy jutro na dwie kreseczki, ale nas trzymasz w napięciu:-)

Piranha- to pieknie, że tak wszystko idealnie przebiega z ciążą:tak: Dzieki za pozdrowienia do mamy:-) Co do dnia owulki dla moich starań, no to tak muszę zrobić, choć pewnie ja jedna w dzień owulki będę się starać o córcię... Ciekawa jestem tego cyklu, na razie spokojnie podchodzę do niego, ale pewno znowu zaczną się stresy przez ten sluz i dylemety co robić, czemu u mnie to taki trudne:wściekła/y:

Andziak- będzie córcia, z urzędu już się należy :-), wysłałam PW

Natusia - mam nadziję, że tatus już całkiem dobrze:tak:

Marzycielka- ostrzysz zęby na maj? Ja też:-D

Tasha- jak wyniki, powtarzałaś je?, dietkę stosujesz?

Kinga- no to dobrego samopoczucia!:-) Testujesz jutro, pojutrze?

Dziewczyny ja dopiero w domu...
Calutki dzień byliśmy na dworze z przerwą na obiad.
Mam dobrą i złą wiadomość.
Zła:dostałam @
Dobra: Filip umie sam jeździć na dwóch kółkach! :) Mąż nauczył go w 15minut :rofl2: jak mi się uda Filmik zrobić to wam pokarzę :tak:
Fiol szczęśliwy, od razu pojechał do babci się pochwalić :)))))
na koniec dnia relaks na hamaczku był :happy:

Kinga, Kurka co za wredna....:wściekła/y: To Maj równiez nalezy do WAS!!!!:)))
I Brawo dla synka!!! Super, że tak szybko złapal co i jak:)) Teraz nie bedie chcial z rowerku zejsc;)))

Gal
, dzieki, no tata lepiej goraczka minela-jutro robia kontrolne badania ale dostal jakichś dziwnych plam na brzuchu...i cholerka wie co to moze byc i sie boi ze go nie wypisza tak szybko;(((

Marzycielko, ja mierze elektronicznym w pochwie, jakos tam wynik jest jak dla mnie najbardziej wiarygodny...

Ide na grilla:)) Chłopaki szykują:)) Buziaki:***

hej dziewczynki:-)

ale mi Was brakowało. Na wycieczce było bardzo fajnie, ale wszystko w takim tempie, ze wrcacjąc do domu o 24:00 byliśmy wykończeni.. Dziś po południu jeszcze mieliśmy grilla, dzieciaki wróciły mega brudne, ale i bardzo szczęśliwe, bo się wyganiały, że ho ho:-)

dido kciuki za szybki poród, choć bardzo możliwe, że już tulisz córcię:tak:

u mnie oczywiście na wycieczce test owu wyszedł dodatni,z piątku na sobotę też, ale staranka były w czwartek, wiec pewno nic z tego:-(

hey!!!
Kinga - no żesz ta menda społeczna @ musiała się pojawić!!! coś pechowy kwiecień... ale może za to maj przyniesie same dobre wieści!!!
Ewcik - dlaczego nic z tego??? wychodzi chyba, że starania były 2 dni przed owu, więc wszystko jest możliwe!!! trzeba było jeszcze na wycieczce podziałać:-D
Gal - dziękuję, tak, trzymam dietę, wcinam dużo warzyw i 1 raz dziennie łykam żelazo w tabsach, gorzej z mięskiem, bo dalej jem mało mięsa, ale może teraz wyniki się poprawią...
trochę mnie dziś zmęczył ten upał, choć ogólnie uwielbiam lato, słońce i taką pogodę i gdybym była w normalnym stanie nawet bym tego nie odczuła...
spokojnej nocki babeczki!!!

reklama
Do góry