reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam
Natusia ;-)sorki za pomyłkę nicku :zawstydzona/y:
to kochana mamy ta sama wadę serca i nawet ten sam lek :sorry:
mi przed porodem drugim jeden kardiolog powiedział,ze nie ma czym się przejmować bo taka wade ma sporo ludzi,niektórzy nawet o tym nie wiedza .
a drugi orzekł ,że musze iść na ablacje bo porodu nie przezyję :eek: urodziłam sama dużęgooo chlopa,po porodzie mnie chwyciło
a oni z pytaniem (jakby w karcie nie pisało) to pani ma wade serca :szok:
i tak to >>>lekarze :confused2:
najgorzej było w ciązy w upały wykańczałam się w nocy siedziałam na balkonie bo duszności i kołatania,zawroty ach bałam sie ale
całą ciążę bez leków przejechałam....
teraz jakbym miała byc w ciązy to aby nie w lecie :shocked2:

Andziak -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę .
MIŁEGO DNIA KOBIETY;)

reklama
Wstaje wcześnie i szczerze mówiąc nigdy o tym nie pamiętam jestem po prostu nie przytomna rano działam na autopilocie heheh

Kinga mój Tom też był w Szwecji-ale jak dal nas za zimno
p.gif

za nami chodzi Turcja......
ale w tym roku nie da rady - kupiliśmy auto więc lipa...
chyba,że pomyślimy o małym kredycie,ale...wolałabym nie-nigdy nie jeździliśmy na wakacje na kredyt ..
cóż w Szwecji chłodniej ale jak się pojedzie np w dobrym sezonie to i można się nacieszyć ciepłem w lato i pokąpać w morzu:) z meduzami! :D ja ci mowie hehe
Widzisz my też auto kupiliśmy w tym roku i w tym roku na pewno nigdzie za granicę nie ruszymy bo nie mamy gotówki. A do przyszłego roku na Egipt sobie spokojnie odłożymy tym bardziej że jest z czego:)
U nas jedyny kredyt to na mieszkanie jest i na to auto co teraz mamy bo tani nie był. Też sobie nie wyobrażam brać kredyt i jechać na wakacje ale ludzie wiem że tak robią... tylko potem to spłacaj heh:)
Do Egiptu tanio jest teraz bo tylko 1000zł od osoby plus kasa na swoje wydatki tam już. Tak wiec spoko:) Do Szwecji jak lecieliśmy to jeszcze mniej dawaliśmy za osobę.
Wszystko na spokojnie:) wakacje można sobie zaplanować z wyprzedzeniem i nie trzeba brać kredytu co nie? :)
W tym roku latem to pojedziemy jeszcze sobie nad morze nasze polskie i pewnie jeszcze zwiedzimy wschód polski. ale to za miesiąc...

Dziewczynki życzę Wam udanego tygodnia
Ja mam przed sobą cięzki
dziś w pracy...fajnie bo juz mi się chciało ale roboty dużo...
jutro jedziemy do Olsztyna z młodym... zajedziemy do mojej sis pewnie też.
w śr jedziemy na testy do alergologa... tak wiec pewnie w czwartek dopiero się pojawie tu u was..
Pozdrawiam was mocno
życzę udanych boboseksów! :) i Pozytywnych testów!! ;))

Witam z rana
U nas takze pogoda
Pocieszajace jest to ze majowka byla piekna i upalna:))))
Dzis juz Maciej pomaszerowal do przedszkola mam wiec jednego urwisa w domu i troche spokoju:))))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andziak Kciuki scisniete za wizyte!!!!!! ciekawe czy gin cos tam wypatrzy miedzy nozkami...pewnie nie koniecznie bo to bardzo wczesnie.

Mama-Where Are You?
Patrysiak?????
Ollena??? Czy ktos wie co u niej? Ona jakos na koncowce ciazy?!!!!
Sciskam Was wszytskie dziewczynki!!!!!

Ostatnia edycja:
Misia - nadal rób testy owu, być moze kreska będzie coraz mocniejsza, lepiej się obserwować, bo może owu nadejdzie za 2-3 dni i ten spontan nie będzie Cię niepokoił
Andziak - to jasne, że będziemy trzymać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a Ty wypatruj nuba:tak:

jadę na badania krwi:eek:

Czarodziejko racja. ważne że majówka była pogodna bardzo :) to tak jak i u nas.
Twój młody też chetnie do przedszkola pomaszerował? :) Filip już chciał... obudził się po 6 :eek::rofl2:

u nas teraz pochmurno i chłodniej... ale liczę że się polepszy... ;)

reklama
tasha dzięki będę dalej obserwować sytuacje zobaczymy mam nadzieje że moje ciało mnie nie zawiedzie :-) trudno co będzie to będzie cóż zrobić

Do góry