reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja tez ale jak juz to pod koniec ciazy a nie przy porodzie jakby juz wszystko na synka czekalo.Szkoda ze nie mozna wczesnie na 100% sie dowiedziec(oprocz amniopunkcji)

reklama
No niestety w sumie to i tak mamy dobrze że jest coś takiego jak USG kiedyś to była lipa jak nasze babcie 9 miechów w nieświadomości żyły ja bym chyba świra dostałą :-)

jestem ..u nas przestało padać wiec dzieci lataj po ogrodzie a ja skosiłam trawę ,rozwiesiłam pranie i teraz wcinam big milka:-p

Tusia-gdybyś mieszkała bliżej to bym przyjechała zrobić Ci te brwi:tak:
a poza tym ...do mnie często przychodzą babeczki z dziećmi i mamay rysowanki w salonie i te 10mi dziecko się zajmie a Ty masz brwi zrobione ;)
pomyśl..

Andziak już &&&& za poniedziałek!!

Misia witaj ;))

ja z 1,5 h jadę jednak po tą korę ,kamienie (te jajka:-D) i nowe roślinkiiii.już nogami przebieram:)

Marzycielka- zdrówka!!
a Ollena urodziła córkę -Mia się nazywa;)

Witaj mama :-)
Ja jeszcze w pracy a w domku czekają moi kibice heheheh a nie czuje się 100% na te kibicowanie brzusio mnie muli - żeby tylko pl wygrała bo u mnie będzie płacz. Ale chłopcy podniecenie 10 :-D ciągle gadają o tym euro zbierali cały czas naklejki i karty do albumów szał jaj hahahaha i w końcu jest więc nie mam serca im odmówić tego wspólnego kibicowania ale nie powiem półfinały i finały chetnie obejrzę a grupowe tak nie specjalnie ale mama obiecała więc będe oglądać i pomagać w zapisywaniu wyników a specjalne tablice :-) ach ci faceci zdominowali mnie doszczętnie :-D

Misia -kibicuj ,pewnie ;)
ja powiedziałam mojemu mężowi ,że jak chce SPOKOJNIE oglądać mecze to bardzo proszę ...ale ja moczę stopy i przez pierwszą połowę masuje mi jedną stopę ,
potem czas na regenerację:-D
potem na drugiej polowie druga stopę :)

a ja sobie książkę poczytam ..
będę miała wymasowane i nakremowane stopy ,że hohoho:-p:-D

EURO TRWAJ:))))))))))))

reklama
Dzień dobry :)

Koko Koko Euro Spoko!!!:-D
a mój synio ma swoją piosenkę w rytm koko... kokokokoko moja mama to jest spoko kokokokoko i mój tata też :-D

ja w pracy do 18, ale chłopaki już szykują imprezę, stroje, trąbki...szał ciał:-D
Natusia no kurcze, ostatnio zalatana jestem, w pracy sporo pracy, a w domu ciągle coś...płodzenie, zabawy, wyjścia, imprezy..nie ma lajtu hehe
kciuki za wasze straranka :)
a synek z tekstem o pieniążkach zarobionych przez tatusia, obłędny:-D
Piranha brzuszek do wycałowania :) a ty nadal chudzina, wszystko w brzuch ci poszło :)
Krzysiu rezolutny chłopaczek :D brawa dla niego :D
Czarodziejka hehe kochane chłopaki, super jeden drugiemu pomaga :)
Ewcik wiesz, płyn apetycznie faktycznie wygląda, a pachnie jeszcze bardziej apetycznie, ma się ochotę go zjeść:-D
&&&& za monitoring :)
Gal dobrze że się pojawiłaś, tęskniłyśmy :)
&&&&& zaciśnięte
Mama ooo mamooooo cudny wykres...ciii nie nakręcamy się:-Dale ale...ale wiesz:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)
Kinga jeeeeeejjjj jakie apetyczne ciacho:-p
przepis proszę :) a wy ..rozmnażajcie się hiehie
Agulek &&&&&&&&&&&& za małego człowieczka w brzuchu :) &&&&&&&&&
Patrysia no to dobrze że nie tylko ja miałam skojarzenia na temat avatarka Kingi hiehiehie
Misia no właśnie tak to jest...plany planami, a ciała nas potrafią nieźle zaskoczyć ! powodzenia, niech moc będzie z nami :D
Marzycielka zdrówka!!! żeby cię nic nie rozłożyło

Do góry