reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

Czarodziejka, zdrowiej nam szybko Kochana

Martika, wielkie gratulacje :-D I powodzenia, żeby wszystko było dobrze! Kiedy byłby termin?

U mnie coś dzisiaj średnie samopoczucie - pobolewa dól brzucha. Pewnie przeziębiłam siedząc z małym na trawie (było dość wilgotno). Akurat Qrcze teraz miałoby mi się coś przyplątać jak zaczęliśmy stranka, gggrrrrrrrrr:wściekła/y:

Piranha, Kobieto, masz takie maleństwo w domu, olej posty na forum i ciesz się córeńką. Jeszcze raz gratulacje i dzięki za wszelką pomoc:-)

reklama
Dziewczyny, przepraszam, że Was nie czytam i nie odpisuję, OBIECUJĘ, że odpiszę wszystkim jak tylko dojdę do siebie ...a niestety żeby nie było za dobrze to robi mi się zapalenie w drugiej piersi a Krzysiu złości się i momentami robi się agresywny dla siostry :-( Wklejam na szybko zrobioną fotkę i przesyłam dziękczynne buziaki za wszystkie kciuki i Wasze wsparcie.

Zobacz załącznik 476167

Piranha, przesłodka :-)))))))))) Śliczna niunia. Doczytałam o piersiach, ja brałam cieplą kąpiel, potem karmiłam/masowałam/odciągałam żeby nadmiar zszedł (także odciągałam mężem), potem schładzalam lekko żeby fabryka wyhamowała. Powodzenia!

Mama, Misia
, tulę Was.

Daria, ja miałam problemy i bolesne skurcze przy synku. Nie lekceważ takich rzeczy, jakby nie przechodziło po nospie, musisz iść do gina

Ostatnia edycja:
Misia - tulę... szkoda, że @ przylazła... ale zaraz będzie kolejny cykl i kolejna szansa:tak:
Pirania - bardzo Ci kochana współczuję, ból piersi jest potworny a i cała sytuacja z Krzysiem jest przykra, ale wszystko się ułoży, z każdym dniem będzie lepiej:tak:
Noemi - najwięcej plemników jest chyba po 3,4 dniach abstynencji, więc działaj częściej, żeby osłabić żołnierzyki, bo 7 dni abstynencji to mało realna sprawa:-D
Daria - uważaj na siebie, oszczędzaj się i idź koniecznie do lekarza, chyba, że to jakieś zatrucie pokarmowe... ale lepiej to sprawdzić...

miłego wieczora kobietki!!!

Piranha ale sloodka!!! Gratuluje jeszcze raz!!! Ja mialam podobnie przy Antosiu i z zapaleniem i z zazdroscia. Starszego tulilam , i rozpieszczalam ile moglam zeby nie czul sie pokrzywdzony. Ze stanem zapalnym radzilam sobie tak jak dziewczyny pisza. Wazne zeby przed karmieniem lekko ogrzac piers a po karmieniu schlodzic. Mi lekarka polecila te liscie kapusty i faktycznie chyba dzialalo.Wazne jest tez zeby dziecko jak ssie mialo brode od strony gdzie jest zgrubienie na piersi bo wtedy dobrze rozmasowuje i sciaga to co tam zalega. Zycze Ci duzo sily i jak najwiecej radosnych chwil z malenstwem i starszakiem.
Kosmo czekam na Twoje zdjecia teraz ;-)
Mama a ja czegos moze nie doczytalam ale czemu sie smutasz? Wykres masz super @ nie ma .. Robilas bete? Przytulam i wylaz z dolka

kobietki powiedzcie mi jeszcze czy wy podczas staranek rezygnujecie calkiem z alkoholu itd... pytam bo byłam dzisiaj na solarium i teraz się zastanawiam, w niedzielę test owu był pozytywny i były staranka,,, no ale nie można się dać zwariować. co o tym myślicie? ja dla swojego zdrowia psychicznego chyba w II fazie cyklu będę się bardziej oszczędzać, a folgować w I.

reklama
Do góry