reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama ja mam w lodowce, szepnij slowko a ja zaraz ci podesle,
ale ja ci zazdroszcze tego odpoczynko w dzien :-), ja zbieram sie pod prysznic ale dojsc nie moge. Mala oglada mecz z tata, tak wiec ma dyspenze a ja ... z Wami babski wieczor prowadze :-):-):-)

reklama
Kasia no własnie ciekawe co z naszą Kosmo??
mam nadzieję ,że u Niej juz po zawodach:tak:
a niedługo Bella ma połówkowe to znowu będzie powód do picia i jak ja mam schuść się pytam:sorry2::-p
a co do piwa to mam w lodówce jeszcze 2 4paki wiec jest co pić ,ale ...umiar trza mieć ;))
dzięki za chęci ;)):))

Dziewczynki mecz sie skonczyl, tak wiec uciekam pod prysznic a pozniej do wyrka. Jestem zmeczona :tak:

Zycze kolorowych snow, dobranoc :-):-):-)

czesc dziewczyny!
ja nadal w dwupaku!!!!!!!:szok::szok::baffled::wściekła/y:
chyba sie domyslacie w jakim jestem nastroju:wściekła/y::baffled:
wczoraj bylam az 2 razy na ktg bo pierwszy cos sie nie podobal lekarzowi- za mao ruchow. za to wieczorem mlody nadrobil poranne spanko;-) na zapisie ktg skurcze owszem sa , ale nie porodowe:wściekła/y:
dzisiaj mam wizyte u swojego gina wiec zobaczymy co z szyjka, co z rozwarciem i zgodnie z ostatnia rozmowa ustalimy termin indukcji. szczerze powiedziawczy to jak ostatnio bylam na wizycie tydzien temu to bylam przekonana ze nie bede musiala juz stawiac na ta dzisiajesza wizyte- ze juz dawno bedzie wszystkim. a tu prosze- niespodzianka!
jestem juz tym bardzo zmeczona- kazdego dnia wysilam sie, wszystko robie zeby przyspieszyc ten porod, czuje presje wszystkich dookola dlaczego jeszcze nie juz.....
dlatego prosze trzymajcie kciuki zeby jak najszybciej bylo juz po wszystkim, zeby mi nie nacieli tego cholernego krocza (co jest pewnie nieuniknione bo juz moj ksiaze pewnie wazy 4kg:-().
echhhhh

Kosmo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno by maly leniuszek, wreszcie zdecydowal sie opuscic swoje M1, widocznie mu tam strasznie wygodnie.... A co do tych pytan, to chyba kazda z nas zna ten problem, tylko pal licho, jak ktos pyta przed terminem, gorzej tak jak w Twoim przypadku, kiedy babel sie nie spieszy...
no i &&&&&&& by obylo sie bez naciecia, poszlo szybko i malobolesnie....

KInga za badanie hsg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i oczywiscie by w ierpniu sie udalo...

Piranha mam nadzieje, ze juz z piersiami juz lepiej no i ,ze Kaja ladnie spi, a Krzysio jest grzeczny

Dziewczyny za was wszystkie sciskam kciuki, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i zycze milego dnia

P.S. chyba teraz nawet z moim popsutym aparatem cos tam wyrazniej widac

Załączniki

• P1020726.jpg
    P1020726.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 57
hej dziewczynki

ciężka noc za mną, bo mały gorączkował do 38,7.. do 24.00 nie mógł zasnąć, M przyniósł mi go do łóżka, a sam poszedł spać do drugiego pokoju.. teraz Niunio jeszcze odsypia, ale zaraz muszę go budzić

kosmo aż sie dziwię, że nie zatrzymali Cię na oddziale:confused:u nas każą się zgłosić 6 dni po terminie porodu do szpitala.. daj znać koniecznie po wizycie

tasha to pifffko z Lidla nazywa się Veltins

hej dziewczynki

ciężka noc za mną, bo mały gorączkował do 38,7.. do 24.00 nie mógł zasnąć, M przyniósł mi go do łóżka, a sam poszedł spać do drugiego pokoju.. teraz Niunio jeszcze odsypia, ale zaraz muszę go budzić
ojj przykro mi z powodu niewyspania i ciezkiej nocy, mam nadzieje, ze szybko mu minie, zdrowka dla synka i dla was....

ewcik ja chodze do prywatnej kliniki ,a tam nikogo nie klada wczesniej- dopiero jak porod zaczanie. wczoraj mojego lekarza nie bylo i w wziazku z tym ze mam dzisiaj rano wizyte to nikt wczoraj nie chcial decydowac o wywolywaniu. no ale dzisiaj to juz napewno sie wyjasni co i jak.
boje sie!

reklama
dzien dobry, witam sie z wami deszczowo,

Kosmo 3mam mocno kciuki za szybkie i szczesliwe rozwiazanie
Martika, ja sobie wezme troszke &&&&&&& od ciebie, dziekuje
ewcik zdrowka dla twojego skarba

Dla wszystkich dziewczyn milego dzionka

Do góry